« : 01 Ekim 2008, 18:32:44 » |
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1
|
Okullar açıldı,bayram da dahil olmak üzere hayatımızın her anına ödevleri sokarlar artık!Umarım burdan birbirimize yardımcı olabiliriz..Fazla aktif olmaz heralde başlık ama çook işe yarıyor aslında 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 01 Ekim 2008, 18:34:58 » |
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1
|
Başlığı açmışken bir sorum olacak:  Bayram bayram soramadım kimseye kolay gbi ama algılayamadım bir türlü! Not:C ile E noktası arasında doğru parçası yok onu silmeyi unutmuşum Kim uğraşacak bununla diye düşünüyorum ama uğraşan çıkar belki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 01 Ekim 2008, 19:16:20 » |
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
EvaPower 8
|
o resmi kitabın temiz haliyle ve tam karşıdan çekilmiş haliyle değiştirirsen bakabilirim:D
|
|
|
|
|
|
geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır. ***DÖNÜŞ YOK***
|
|
|
« Yanıtla #3 : 01 Ekim 2008, 19:31:25 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
şekli tam çözemedim karşıdan olsa bende bakmaya calısırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 02 Ekim 2008, 10:07:07 » |
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1
|
Karşıdan çekince flaştan dolayı parlıyordu uzaktan yakınlaştırınca da net olmuyordu denerim birazdan gündüz olur heralde,sağolun bu arada  Ekledimmm:  Tekrar teşekkürleer
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 02 Ekim 2008, 10:14:24 Gönderen: EksiSonsuz »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 02 Ekim 2008, 13:02:18 » |
|
Silent Scream
|
of E bile varmış seçenekte  .. Ya ben yaptım bişeyler ama bi hatırlasam  .. Bi yerden girdim bi yerden çıktım 160 buldum.. Zaten onuda şıktan bişey bulmak için yaptım.. Ama benim yaptıklarımın basit hesabı olarak 180-2=160 oluyor  .. Of saçmaladım bilen biri lazım bak bende merak ettim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 02 Ekim 2008, 17:21:29 » |
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1
|
Cevap 160 mış  Ya ben de yapıyorum da 140 ve 160 ikisini de bulabiliyorum ve ikisi de mantıklı geliyor o yüzden anlayamadım!Bayram olunca soracak kimsem yok çok aklıma takıldı,geometri geçmişimde ilk defa testten zevk aldım da bunu yapamayınca merak doruğa ulaştı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 03 Ekim 2008, 09:58:09 » |
|
Silent Scream
|
Cevap 160 mış  Ya ben de yapıyorum da 140 ve 160 ikisini de bulabiliyorum ve ikisi de mantıklı geliyor o yüzden anlayamadım!Bayram olunca soracak kimsem yok çok aklıma takıldı,geometri geçmişimde ilk defa testten zevk aldım da bunu yapamayınca merak doruğa ulaştı   .. Ay benim gibi matematik kıtı nasıl bulur ya  Uğraşsam bile inanamıyorum  Neyse sana diğer testlerinde kolay gelsin canım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 02 Ocak 2011, 13:43:12 » |
emel
Full Member

EvaPower 1
|
Tümay yayınları  bende tümaya gitmiştim.çok iğrençtii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 02 Nisan 2011, 17:37:33 » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : 02 Nisan 2011, 18:34:47 » |
|
amylee-brit
|
dokuza karşı dört oyla değil dörde karşı dokuz oyla reddedilir < mantık yanlışığı 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #11 : 02 Nisan 2011, 19:06:04 » |
!d!L
Hero Member

EvaPower 10
Hold on , little girl ♥
|
öncelikle vakit ayırdığın için teşekkür ederim açelya  aslında dikkatli bakmayınca hiçbir şey yok gibi. anladım sanırım  teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 02 Nisan 2011, 19:11:49 » |
|
amylee-brit
|
önemli diil canım 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #13 : 06 Haziran 2011, 10:55:29 » |
|
|
|
« Yanıtla #14 : 06 Haziran 2011, 12:01:30 » |
|
amylee-brit
|
metal değildir tatlım grafit ametaldir ancak elektron hareketi sayesinde elektriği iletir istisna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|