+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Diğer Konular » Gündem
 Youtube'a Erişim Yasağı Kalktı - edit: YouTube: Ne açık ne kapalı

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Youtube'a Erişim Yasağı Kalktı - edit: YouTube: Ne açık ne kapalı  (Okunma Sayısı 735 defa)
« : 25 Ağustos 2008, 15:41:03 »
Chosen
Yeni Üye
*

EvaPower 1

Morgoth

YouTube'a, 5 Mayıs'tan beri erişilemiyordu. Mahkeme kararıyla engellenen site, Türkiye ile birlikte sadece Çin, Pakistan ve Tayland'da yasak.

Dünyanın en büyük erişim sitelerinden biri olan YouTube açıldı. Atatürk'e, Türklere ve Türkiye'ye hakaret içeren görüntüler yayınladığı gerekçesiyle YouTube'a Mart 2007'den bu yana 5 kez erişim yasağı getirilmişti. Son olarak, Ankara 1'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nin 5 Mayıs tarihli kararı doğrultusunda siteye erişim yasağı getirilmişti. YouTube'a daha önce de mahkeme kararıyla erişim engellenmişti.

YouTube'u yasağa rağmen Türkiye'den günde 1.5 milyon kişi ziyaret ediyordu.

24 Saatle 72 Saat Arası Sürecek

Youtube'a tüm Türkiye'nin yeniden erişebilmesi için DNS'lerin tamamının yenilenmesi gerekecek. Bu bölgelere göre değişmekle beraber 24 ile 72 saat arası sürecek.
« Son Düzenleme: 27 Ağustos 2008, 15:26:12 Gönderen: hugara » Logged

« Yanıtla #1 : 27 Ağustos 2008, 15:25:16 »
hugara
Global Moderator
*

EvaPower 28

YouTube: Ne açık ne kapalı

http://www.ntvmsnbc.com/news/457493.asp

bu haberi okuyunuz!...

Uploaded with ImageShack.us
« Yanıtla #2 : 27 Ağustos 2008, 15:26:03 »
distinct
Sr. Member

EvaPower 19

Hareket!

Emin misin arkadaşım?Türk Telekom değişik bir çalışma yapıyor; açıp kapatıyor!  Grin

« Yanıtla #3 : 27 Ağustos 2008, 16:56:43 »
DecheneisK
Full Member

EvaPower 14

ZOomzOoM

Açık değil hala :S

Life is Simple
« Yanıtla #4 : 27 Ağustos 2008, 18:45:04 »
konoc
Full Member

EvaPower 1

ayy gerçekten de ne açık ne kapalı...artık sıktı kesin bişiler yapılmalı  Angry

« Yanıtla #5 : 28 Ağustos 2008, 10:05:06 »
İrEm
Full Member

EvaPower 2

ayy gerçekten de ne açık ne kapalı...artık sıktı kesin bişiler yapılmalı  Angry

bence de yaa açılcaksa tam açılsın kapancaksa tam kapansın  Angry

DüŞüNmEyİ bIrAk KuRtUlMaK iStEsEnDe KaRaNlIk GüZeL dEğİl AcInI hAfİfLeTsEdE
« Yanıtla #6 : 28 Ağustos 2008, 18:28:08 »
.]-[oNeY.
Full Member

EvaPower 2

Kıskançlar Dışarı x]

açık valla şu an Cheesy

« Yanıtla #7 : 29 Ağustos 2008, 10:12:53 »
Snow White
Pianist
Hero Member

EvaPower 16

açık değil şu an gerçi şu aralar pek fazla ihtiyaç duymuyorum kendisine Tongue

« Yanıtla #8 : 29 Ağustos 2008, 19:28:18 »
konoc
Full Member

EvaPower 1

evet yine açık değil...ay iyice çocuk oyuncağına döndü...artık bende ihtiyaç duymuyorum ya bu ne bıktırdılar vala bi açık bi kapalı..artık kalıcı çözüm istiyorum kapancaksa da kapansın yaa bu ne böyle Angry

« Yanıtla #9 : 24 Ağustos 2011, 00:39:33 »
adze55
Sr. Member

EvaPower 7

something about myseLf

bu konuda Tayyip Erdoğan dehşetti...

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir gazetecinin ”Youtube’a girilmiyor” sözlerine, ”Ben giriyorum, siz de girin” karşılığını vermiş. Ancak Erdoğan, erişimi engellenmiş olan bu siteye nasıl girdiğini ise açıklamamış.

Başbakan Erdoğan, ”Son günlerde CHP’de bir kara çarşaf tartışması başladı. Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusuna cevap verirken, “Youtube filan onlara bir girerseniz, oralarda aynı partinin bazı toplantılarında maalesef bırakın çarşaflıyı, başörtülülerin dahi oralara nasıl sokulmadığını, onlara karşı nasıl bir mücadele yürütüldüğünün belgeleri bizim elimizde var” demiş; bir gazeteci bunun üzerine ”Youtube’a girilmiyor” deyince Erdoğan, ‘Ben giriyorum, siz de girin” demek zorunda kalmış!

how would you teLL an unborn chiLd what Life is
« Yanıtla #10 : 24 Ağustos 2011, 01:24:12 »
sinan0636
Full Member

EvaPower 0

adze o yaşdasın hiç yatmazmısın her zaman sitedesin.Tmm siteye girde taa eski konulara girion sıkılmıonmu.Mrs jackson öldü ne kadar zaman geçdi çıkmıs o konuya yazı yazıon son gelişmeleri takip edemiyorum.zamanım fazla yok son mesajlardan hayatımın aşkı amy ne yapmış ögrenmek istiyorum ama sen gereksiz şeylerle dolduruyosun.
ben bu youtube konusunda sana birşey söylim
youtubede atatürke karşı videolar ve pkk videoları aşırı çokdu buna tepki olarak erişim yasagı geldi.Sonra çogu silindi bunların tekrar açıldı.Saygılar
« Yanıtla #11 : 24 Ağustos 2011, 02:15:33 »
adze55
Sr. Member

EvaPower 7

something about myseLf

adze o yaşdasın hiç yatmazmısın her zaman sitedesin.Tmm siteye girde taa eski konulara girion sıkılmıonmu.Mrs jackson öldü ne kadar zaman geçdi çıkmıs o konuya yazı yazıon son gelişmeleri takip edemiyorum.zamanım fazla yok son mesajlardan hayatımın aşkı amy ne yapmış ögrenmek istiyorum ama sen gereksiz şeylerle dolduruyosun.
ben bu youtube konusunda sana birşey söylim
youtubede atatürke karşı videolar ve pkk videoları aşırı çokdu buna tepki olarak erişim yasagı geldi.Sonra çogu silindi
bunların tekrar açıldı.Saygılar

ne zaman yatılmasının yaşla ne alakası var? işim gereği uyumuyorum..  michael jackson un ölümüne değil bir arkadaşın yanıtına yazdım. kaldıki eski konu yeni konu istediğime yazarım yasak mı var?
Amy hayatının aşkı ha?  sen 8 yaşındayken ben amy Lee dinLiyordum aslanım.. gereksiz şeyLer dediğine bakaLım bir: son mesaja bakarsan zaten amy Lee nin son twitt ini ben yazdım..  hayatının aşkından sana haber veriyorum işte daha ne istiyosun?

bir de buna bak bence :   

Öneri ve Şikayetler  kısmına yazdığım yazı

22 Ağustos 2011, 21:32:09 Gönderen: adze55

"""sohbet kutusunun üzerindeki "Evanescence Türkiye Fan Sitesi - Bilgiler" kısmı aşağıya doğru biraz daha büyütülürse yada sürükleme çubuğu konursa güzel olacak diye düşünüyorum...  yeni açılan bir konu hemen kaybolmaz böylece millet görüp bakar, rast gele gezirken bulunuyor yoksa...  tesekkürler...""""

bir de bana kaLkmis yotube dan haber veriyorsun ya güLsem mi agLasam mı?? tube tube...

saygıLar bizden..

how would you teLL an unborn chiLd what Life is
« Yanıtla #12 : 24 Ağustos 2011, 08:44:45 »
-OkaN-
Sr. Member

EvaPower 7

İnsanların nereye ne zaman mesaj atacağı seni ilgilendirmez Sinan,insanlar sana göre davranamaz gelişmeleri evanescence ya da haberler başlığını açıp oradan takip edebilirsin bu mümkün yani...Ayrıca kaldı ki bu mesajların herbiri bir düşüncedir sen bir düşünceye nasıl gereksiz dersin bu son derece saygıdan yoksun bir davranış..

...
My loveless life
I'm lost in you tonight
Waiting for you to turn around
Only to tear the whole world down.
My darkest night
Your arms that hold me tight
Waiting for you to turn around..
« Yanıtla #13 : 24 Ağustos 2011, 22:16:10 »
tenten_NrtN
Hero Member

EvaPower 11

Konular kilitlenmediği sürece eski yada yeni olsun bişeyler yazabiliriz. Bunların gereksiz olduğunu düşünmüyorum.Herkes fikrini yazabilir... Bende daha dün  beğendiğim ve sizinlede paylaşmak istediğim 5-6 tane konu açtım. (evayla alakasız konulardı bunlar...) Boş yere yer kapladığımı bilmiyordum.Kusura bakma... Drool Her neyse... Amy ile ilgili haberlere direkt ulaşmak istiyorsan "Yeni Gönderilen Mesajları Göster" bölümündende ulaşabilirsin... Biz yazarız öyle arada takma sen... Saygılar...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord