adze o yaşdasın hiç yatmazmısın her zaman sitedesin.Tmm siteye girde taa eski konulara girion sıkılmıonmu.Mrs jackson öldü ne kadar zaman geçdi çıkmıs o konuya yazı yazıon son gelişmeleri takip edemiyorum.zamanım fazla yok son mesajlardan hayatımın aşkı amy ne yapmış ögrenmek istiyorum ama sen gereksiz şeylerle dolduruyosun.
ben bu youtube konusunda sana birşey söylim
youtubede atatürke karşı videolar ve pkk videoları aşırı çokdu buna tepki olarak erişim yasagı geldi.Sonra çogu silindi
bunların tekrar açıldı.Saygılar
ne zaman yatılmasının yaşla ne alakası var? işim gereği uyumuyorum.. michael jackson un ölümüne değil bir arkadaşın yanıtına yazdım. kaldıki eski konu yeni konu istediğime yazarım yasak mı var?
Amy hayatının aşkı ha? sen 8 yaşındayken ben amy Lee dinLiyordum aslanım.. gereksiz şeyLer dediğine bakaLım bir: son mesaja bakarsan zaten amy Lee nin son twitt ini ben yazdım.. hayatının aşkından sana haber veriyorum işte daha ne istiyosun?
bir de buna bak bence :
Öneri ve Şikayetler kısmına yazdığım yazı
22 Ağustos 2011, 21:32:09 Gönderen: adze55
"""sohbet kutusunun üzerindeki "Evanescence Türkiye Fan Sitesi - Bilgiler" kısmı aşağıya doğru biraz daha büyütülürse yada sürükleme çubuğu konursa güzel olacak diye düşünüyorum... yeni açılan bir konu hemen kaybolmaz böylece millet görüp bakar, rast gele gezirken bulunuyor yoksa... tesekkürler...""""
bir de bana kaLkmis yotube dan haber veriyorsun ya güLsem mi agLasam mı?? tube tube...
saygıLar bizden..