+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Müzik Kategorisi » Yerli Rock/Metal
 duman

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: duman  (Okunma Sayısı 1248 defa)
« : 06 Mart 2008, 22:37:30 »
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
*

EvaPower 8

Doksanlı yıllarin başlarında müzik yaşantilarına başlayan grup elemanlarından Kaan Tangöze (Vokal) ögrenim görmek amacı ile gittiği Seattle'da müzik yaşamına devam etti ve oradayken Türkiye'de çıkarmak istediği albüm için parçalarını hazırladı. Türkiye'de bulunan grubu Mad Madame ile Saettle ve Los Angeles'da yayınlanan toplama albümlerde yer aldi. Türkiye'ye döndüğünde Blue Blues Band ile beraber çalışan Batuhan Mutlugil'i (Gitar) ve Ari Barokas (Bas Gitar) ile beraber çaldıklari Mad Madame grubuna dahil ederek DUMAN isminde şimdiki gruplarini kurdular.

Böylece DUMAN "Eski Köprünün Altında" isimli albümleri ile büyük bir dinleyici kitlesinede ulaşmayı başardı. Çoğunlukla davulcu sorunu yaşayan grup bir çok isimle beraber çalıştı ama çoğunlukla albüm ve konserlerinde Türkiye'nin en basarili isimlerinden Alen Konakoğlu (Davul) eşlik etti. Özellikle "Belki Alışman Lazım" isimli albümden sonra stüdyo ve konser çalışmaların Alen Konakoğlu DUMAN grubunun 4. ismi oldu.

DUMAN hayranlari büyük bir sabırsızlıkla beklediği, ve grubun tam bir titizlikle hazırladıkları "Belki Alışman Lazım" isimli albüm, "Eski Köprünün Altında" isimli ilk albüme göre biraz daha melankolik bir albüm. İlk albümde bulunan daha eğlenceli parçalar yerini tamamen daha hüzünlü ifadeler ve Kaan'ın sesiyle bütünleşti. Aşk, umutsuzluk ve hüzün temasi disinda "Masal" isimli parçada Adnan Menderes ve Deniz Gezmiş'in asılmalarına eleştirili bir yaklaşimda bulunmuş.

Sezen Aksu'nun daha önce seslendirdiği "Her Seyi Yak" isimli parça ise Kaan'ın yorumu ile birkez daha alışılmış bir DUMAN tadı verdi ve çıkış parçası oldu. Umarız bir sonraki albümlerini daha kısa zaman içerisinde çıkararak hayranlarını yeni bir albümle sevindirebilirler

geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır.        
***DÖNÜŞ YOK***
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2008, 11:14:07 »
SeMeLe
Full Member

EvaPower 3

Duman süper bi grup..bütün albümleri var nerdeyse...umarım yeni bi albüm daha çıkartırlar  :Smiley

Arda atar,Nihat açar,Semih çakar ve aslanlar golü kaleye sokar..!!!
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2008, 14:38:04 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

Bi kaç yıl önce Ayvalık'ta gençTurkcell kampanyasıyla konserlerine gitmiştim..Süper performansları var ama Kaan kendinden geçiyo resmen Cheesy

« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2008, 18:35:16 »
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
*

EvaPower 11

sevdiğim türk gruplarında bsarılılar bence.

« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2008, 11:01:53 »
Snow White
Pianist
Hero Member

EvaPower 16

işte benim Türk grubum.Kesinlikle bir numaralar.Dünya çapında duyulmalarını çok istiyorum.!!

« Yanıtla #5 : 10 Temmuz 2008, 01:47:51 »
fatalrage_3
Yeni Üye
*

EvaPower 0

adamlar çok süper şarkı yazıolar ve ünleri herşeyi yaktan sonra parladı ama eski köprünün altında çok çok daa kaliteli bi albümdü ve konserleri hayatımda geçen en neşeli anlardır zaten kaan bildiğimz üzere çok ii sigara(!) içer şarkı söylediği anlarda gtrn telleri arasına sıkştrck kadr deli bi adam ve şuan 4. albümleri glck stüdyodlar
« Yanıtla #6 : 13 Temmuz 2008, 13:10:57 »
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
*

EvaPower 8

valla üstsüz performansı midemi bulandırıyor kıllı yaratık:D

geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır.        
***DÖNÜŞ YOK***
« Yanıtla #7 : 13 Temmuz 2008, 21:28:45 »
blacqEx
Full Member

EvaPower 0

éVanéscenCé haRiqa x) !!!

dumanım ayrıdır ya onun yeri başka..özelliklede batuhan..<3

‗‗‗Åśĸ Ēŋ Ołмάчάĉąķ Ỳéřđē, Ēŋ Ołмάчάĉąķ Žάмάηđā, Ēŋ Ołмάчάĉąķ Ķįŝΐŷé, Ħēŗ Žάмάʼn Θŀάвїlїя !!!‗‗‗
« Yanıtla #8 : 31 Temmuz 2008, 16:45:43 »
konoc
Full Member

EvaPower 1

cok raat bi grup ya kaan sürekli kendinde deilmiş gibi gezen bi tip zaten...
ki bu durm sahnede de deişmez Smiley insanlara ii vakit gecirtebiliolar..ama artık yeni bişiler gelmeli...

« Yanıtla #9 : 31 Temmuz 2008, 18:16:39 »
prediction
Jr. Member
**

EvaPower 0

bence en başarılı türk grubuu.
« Yanıtla #10 : 01 Ağustos 2008, 15:00:39 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

valla üstsüz performansı midemi bulandırıyor kıllı yaratık:D
Benimdeee Woot Cheesy Cheesy Cheesy

« Yanıtla #11 : 10 Ağustos 2008, 20:28:48 »
BlooDia
Yeni Üye
*

EvaPower 0

KEŞ duman:D ve buda beni cezbediyor  punk
« Yanıtla #12 : 10 Ağustos 2008, 20:36:37 »
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
*

EvaPower 9

kendileriyle yakından uzaktan alakam yoktur yalnızca şarkılarını dinlerim..

« Yanıtla #13 : 10 Ağustos 2008, 22:03:41 »
distinct
Sr. Member

EvaPower 19

Hareket!

Bi kaç yıl önce Ayvalık'ta gençTurkcell kampanyasıyla konserlerine gitmiştim..Süper performansları var ama Kaan kendinden geçiyo resmen Cheesy

Performans mı?Pelin sen performans görmedin herhalde?!
Kendilerini çok severek dinlerim ama performansları berbat, canlı olarak.

« Yanıtla #14 : 11 Ağustos 2008, 23:46:16 »
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1

Dinlediğim ve sevdiğim bir grup!Harika şarkıları var gerçekten;şarkılara diyecek yok!Kaan hakkında söylemek istediğim bir şey yok  Cheesy Performanslarını da fazla izlemedim ama fena gelmemişti,berbat gibi değildi  Huh? Ama tekrarlıyorum fazla izlemedim!

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord