« : 06 Mart 2008, 22:27:59 » |
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
EvaPower 8
|
 |
|
|
Mimar Sinan Üniversitesi’nde endüstri ürünleri tasarımı okurken aynı zamanda da müzik çalışmalarını yürüten Ogün Sanlısoy, ilk sahne deneyiminlerine akustik gitarıyla gerçekleştirdiği performansı ile 1989 yılında başladı. Bunu takip eden yıllarda farklı amatör gruplarda solistlik yaptı ve ilk demo kaydını gerçekleştirdi..
1992 yılında Pentagram'a katıldı ve aynı yıl çıkan “Trail Blazer” albümünde vokaliyle yer aldı. Türkiye'de ve yurtdışında Pentagram'la pek çok konser gerçekleştirdi.
1994-95 yıllarında Gür Akad'ın kurduğu Klips grubunda solist olarak yer aldı ve bu grupla çeşitli konserler verdi. 1995 yılında Pentagram grubundan ayrılarak ilk solo albümünün çalışmalarına başladı. ‘Korkma’ albümünü 1999 yılında Tempo Müzik’ten Ümit Kuzer prodüktörlüğünde yayınladı. 2004 yılında Sony Music’ten yayınlanan ikinci solo albümü ‘O Gün’ ile birlikte Türkiye’nin farklı pek çok ilinde çok sayıda konserle izleyicisi ile buluştu. Aynı yıl Atina’da yapılan olimpiyatlar bünyesinde bir konser gerçekleştirdi. 2005 yılı sonunda hazırlıklarına başlanan ‘ÜÇ’ albümü yoğun bir çalışmanın ardından SONY BMG etiketiyle 2006’nın Mart ayında yayınlandı.
|
|
|
|
|
|
geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır. ***DÖNÜŞ YOK***
|
|
|
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2008, 11:18:28 » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2008, 14:33:50 » |
|
Silent Scream
|
"Dünya dev bir hipodrom otasında yalnızım ben.İçimde tuaf bi korku bu dert başımdan bir bitse......Çalışmazsan kazanamazsın denesen denesen başaramazsın.Yarış başlar varışa çok var. Bu biter hedefim yeni sınavlar" ne güzel şarkı sözü ya..Günümüzün laneti sınavları mükemmel anlatmış..Fazla dinlemem Ogün'ü ama bu şarkısına takmıştım bi aralar : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2008, 18:36:36 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
cok severim sesi süper 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2008, 10:59:43 » |
Snow White
Pianist
Hero Member

EvaPower 16
|
Pek dinlemem ama çalışmaları iyi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 24 Ağustos 2008, 16:28:50 » |
konoc
Full Member

EvaPower 1
|
sıklıkla olmasa da esince dinlerim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 05 Mart 2009, 11:48:39 » |
amie
Full Member

EvaPower 0
Rock and Metal
|
hem karakter olarak kendisini çok severim hem de şarkılarını çok dinlerim..kendisini çok başarılı buluyorum...saydım,bana bi sor,bilmece,sınav,hadi beni güldür vs......muhteşem şarkılar...
|
|
|
|
|
|
bring me to life
|
|
|
« Yanıtla #7 : 15 Nisan 2009, 23:21:13 » |
xenophia
Yeni Üye
EvaPower 0
|
çok başarılı bir sanatçı bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 26 Nisan 2009, 16:55:21 » |
evan
Yeni Üye
EvaPower 0
kendimi yormadan ulaşsam sana dokunsam ruhuna
|
hem karakter olarak kendisini çok severim hem de şarkılarını çok dinlerim..kendisini çok başarılı buluyorum...saydım,bana bi sor,bilmece,sınav,hadi beni güldür vs......muhteşem şarkılar...aynen sana kayılıyorum 
|
|
|
|
|
|
amyleeeeeewindtifone
|
|
|
« Yanıtla #9 : 03 Haziran 2009, 13:36:11 » |
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
EvaPower 9
|
Güzel parçaları var.Arada dinliyorum.''Büyüdük Aniden'' parçası beni çok etkiledi en çok dinlediğim parça o.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 25 Eylül 2010, 14:43:41 » |
ainariel
Full Member

EvaPower 0
!! <:o) !!
|
hala pencere klibiyle aklımdaa hiç değişmedi bende yerii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 25 Eylül 2010, 21:09:56 » |
|
amylee-brit
|
ben sınav filmi için yaptığı şarkıyı çok beğenmiştim
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
|