Ben de Pelin gibi anlatayım bari

Yıl/Yıllar Belirsiz..Televizyonda My Immortal'ı gördüm ve sonra dinlemeye başladım sürekli.Bir müddet sonra Going Under ve BMTL'ı da keşfettim.O zamanlar değil bir gün büyüüük bir Evanescence fanı olacağımı bilmek Evanescence'ın farkında bile değildim.!
Derken yıl 2007..Çok çökkün,bıkkın zamanlarımdı..Her şeyden bıkmıştım!Ve gecenin bir yarısı yanlışlıkla MTV'yi açtım karşıma Sweet Sacrifice çıktııı!O an büyülendimm!Böylece uzun zamandır aradığım şeyi bulduğumu anladım!Hayatımın müziğinii!O günden sonra gerçek müzik dinlemeye başladım,Evanescence dinlemeye başladım..Aslında hayatım değişti!!!Aynı gece birkaç saat Evanescence hakkında araştırma yaptım ve o günün benim günüm olduğunu giderek daha çok anladım.
O gün abartmadan söylüyorum ki gerçekten değiştim ben!İnsanın hayatındaki müzik değişince tamamen değişiyor gerçekten..Kendimi buldum diyebilirim..
Sonrası malum zaten.Çok hayıflandım kendi kendime daha önce onları bulmadığım için!Hele de konsere gidemediğim zaman!Çok çok çok üzülmüştüm ama sonra videoları izlemek,onların buraya gelmiş olması ve edindikleri izlenim hafifletici sebep oldu!
İyi ki açmışım MTV'yi yanlışlıkla..