+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Müzik Kategorisi » Müzik Sohbet/Haberler
 metallica geçti bu topraklardan...

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: metallica geçti bu topraklardan...  (Okunma Sayısı 497 defa)
« : 30 Temmuz 2008, 21:21:59 »
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
*

EvaPower 8

ya inanılmaz süper ötesi harükulade lezzetli dehşetengiz bir konserdi ya kelimeler yetmez bence anlatmaya o stadda olmak lazımdı ya gerçekten..  eski şarkılardan ve en baba şarkılardan çaldılar ses sistemi süperdi.. one  için giriş muhteşemdi... enter sandman in tadı damağımda kaldı.. şu saatten sonra ölsem yüzümden o gülücük eksik olmaz:D deyim yerindeyse  ruhsal bir orgazm yaşadım... kafamdaki tereddütlerimde sona erdi artık kesinlikle metallica kalıcı döve yaptırcam..

konsere gelen varsa arkadaşlar siteden onlar da hislerini yazsınlar ya paylaşalım hekezle

geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır.        
***DÖNÜŞ YOK***
« Yanıtla #1 : 30 Temmuz 2008, 21:45:36 »
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1

Ahh o konsere gidebilmeyi o kadar o kadar o kadar çok isterdim ki!Ama imkansızdı ve olamadı işte!O harika atmosferi yaşamak,o performansı görmek,o şarkıları 40.000 kişi bir ağızdan ve onlarla söylemek..!!Böyle bir fırsat bir daha gelir mi bilemiyorum,böyle bir şansı yakalama fırsatını bir daha ne zaman bulurum bilemiyorum sadece çok uzakta olduğu kesin !
Çok sevindim senin adına,umarım bir gün böyle anları biz de yaşarız!!

« Yanıtla #2 : 11 Ağustos 2008, 11:15:03 »
BlooDia
Yeni Üye
*

EvaPower 0

4o.ooo sadece açıklanan kişi sayısıydı. O kkonserde 100.000 kişi vardı.Ve onların içinde bulunmak ve en önden çift kişiilik biletle izlemekte başka oluyor. Mükemmel ötesi bir konserdi. Ve sana katılıyorum arkadaşım bu konser anlatılmaz anlatsakta tadı çıkmıyor yaşamanız lazımdı  punk Turn The Page, Enter Sandman, One ; Nothing ELse Mathers........ MUHTEŞEM bidaha olsa yine giderim  punk
« Yanıtla #3 : 11 Ağustos 2008, 18:49:20 »
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
*

EvaPower 8

turn the page derken?? 100.000 kişi derken??  o_O

geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır.        
***DÖNÜŞ YOK***
« Yanıtla #4 : 11 Ağustos 2008, 19:17:39 »
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
*

EvaPower 9

gidemedim ama müthiş bir konser olduğunu tahmin edebiliyorum..Turn The Page i söylemedi mi? o_O

« Yanıtla #5 : 11 Ağustos 2008, 19:59:19 »
distinct
Sr. Member

EvaPower 19

Hareket!

ya inanılmaz süper ötesi harükulade lezzetli dehşetengiz bir konserdi ya kelimeler yetmez bence anlatmaya o stadda olmak lazımdı ya gerçekten..  eski şarkılardan ve en baba şarkılardan çaldılar ses sistemi süperdi.. one  için giriş muhteşemdi... enter sandman in tadı damağımda kaldı.. şu saatten sonra ölsem yüzümden o gülücük eksik olmaz:D deyim yerindeyse  ruhsal bir orgazm yaşadım... kafamdaki tereddütlerimde sona erdi artık kesinlikle metallica kalıcı döve yaptırcam..

konsere gelen varsa arkadaşlar siteden onlar da hislerini yazsınlar ya paylaşalım hekezle

Umarım o orgazmı birgün ben de yaşarım!  Grin

« Yanıtla #6 : 25 Ağustos 2008, 12:00:27 »
philosopher_queen
Full Member

EvaPower 6

Once I had a dream. And this is it.

gidemedimm...  Huh?

« Yanıtla #7 : 21 Kasım 2008, 20:35:36 »
dikizkenar3gen
Jr. Member
**

EvaPower 0