« : 29 Temmuz 2008, 08:09:11 » |
|
|
|
« Yanıtla #1 : 02 Ağustos 2008, 01:04:47 » |
konoc
Full Member

EvaPower 1
|
hatırlamıorum... o kadar sıcak ki rüya bile göremez oldum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 05 Ağustos 2008, 14:33:24 » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : 16 Ağustos 2008, 10:12:17 » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : 29 Ağustos 2008, 13:05:20 » |
Evanes-cencE
Jr. Member

EvaPower 0
Not fears,nor tears can reach me now
|
bizim burdaki alışveriş merkezlerinden biri metallicayı konyaya getiriyodu onların konserine gidiyodum kimse gelmiodu benden başka onların konserlerine tam enter sandman ı bağıra bağıra sölerken annem sahneye çıktı kafayı bozuyodum rüyanın ortasında ayyy iyiki rüyaymışşş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 29 Ağustos 2008, 19:16:51 » |
konoc
Full Member

EvaPower 1
|
sıcaklardan olsa gerek(!) apur sapur rüyalar görüyorum bu aralar aksi gibi tırsa tırsa uyanıyorum ama pek bişi hatırlamıyorum  ayyy sonum hayır olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 11 Eylül 2008, 14:46:18 » |
|
Silent Scream
|
sıcaklardan olsa gerek(!) apur sapur rüyalar görüyorum bu aralar aksi gibi tırsa tırsa uyanıyorum ama pek bişi hatırlamıyorum  ayyy sonum hayır olsun  Bende yazın öyleydim  .. Artık düzeldi  .. Ay rüyamda mail kutuma bakıyordum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 19 Eylül 2008, 12:49:40 » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : 01 Ekim 2008, 16:20:25 » |
Snow White
Pianist
Hero Member

EvaPower 16
|
Geçenlerde bir rüya görmüştüm.. Eva Mersine geliyordu  xD hatta satini bile hatırlıyorum 7 buçuktaydı. Amy'i kulise giderken görmüştüm sarıldım falan  çok güzeldi ya  gerçek gibiydi  Bu aralar da çok güzel rüyalar görüyorum keşke gerçeklik payları olsaydı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 03 Ekim 2008, 11:56:43 » |
|
Silent Scream
|
Rüyamda maç izliyordum  .. Bu kadar hatırlıyorum yaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 25 Ocak 2010, 17:06:28 » |
|
amylee-brit
|
sınıfın kızları hep birlikte amerikaya gidiyoduk bi günlüğüne bizim fizikçiyle birlikte  annem yüzünden geç kalıyodum o kadar uzun bir rüyaydı ki ve bilet işlemleri sürerken annem uyandırdı 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #11 : 25 Ocak 2010, 17:07:10 » |
|
amylee-brit
|
Geçenlerde bir rüya görmüştüm.. Eva Mersine geliyordu  xD hatta satini bile hatırlıyorum 7 buçuktaydı. Amy'i kulise giderken görmüştüm sarıldım falan  çok güzeldi ya  gerçek gibiydi  Bu aralar da çok güzel rüyalar görüyorum keşke gerçeklik payları olsaydı  keşke adanaya da gelseler
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #12 : 01 Şubat 2010, 22:49:53 » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : 02 Şubat 2010, 13:18:08 » |
antika2305
Hero Member

EvaPower 2
Ghost of Sparta
|
Ben hemen hemen hiç rüya görmüyorum.Gördüklerimde zaten hayalgücünün sınırlarını aşmıyor(SnowWhite için  ).En son ne zaman rüya gördüğümü hatırlamıyorum.
|
|
|
|
|
|
 Ya olduğun gibi görün,ya da gözüme görünme!
|
|
|
« Yanıtla #14 : 02 Şubat 2010, 21:02:54 » |
|
amylee-brit
|
ben Kıbrıs'tayken babam bize kışın öğrencilerin kaldığı bir evi kiralamıştı o evde yatarken iki ay boyunca her gün rüya görmüştüm annem artık ne yaptılarsa burda demişti adanaya dönünce tüm rüyalar kesildi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|