« : 22 Şubat 2008, 21:40:18 » |
mkmaster
Administrator
EvaPower 9
|
Forum ile ilgili her turlu öneri ve şikayetlerinizi burada paylaşabilirsiniz. Sallamamazlık gibi bir durum olmayacak, tüm öneriler forumu iyileştirmek için dikkate alınacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 06 Mart 2008, 23:41:49 » |
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
EvaPower 8
|
benim öneriden öte isteğim var ve bu bütün üyelerimize.... herkes elinden geldiğince sitenin adresini arkadaşlarına filan duyursun ve kısa sürede belli bir noktaya gelelim arkadaşlar..
|
|
|
|
|
|
geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır. ***DÖNÜŞ YOK***
|
|
|
« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2008, 12:58:42 » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2008, 14:33:49 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Profillerin altına yorum (comment) gönderebileceğimiz eklenti kullanılırsa, üyelerin iletişimi daha kolay hale gelir diye düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2008, 14:36:01 » |
hugara
Global Moderator
EvaPower 28
|
Profillerin altına yorum (comment) gönderebileceğimiz eklenti kullanılırsa, üyelerin iletişimi daha kolay hale gelir diye düşünüyorum.
evet haklısın.bizimde aklımızda zaten ,ileride bu gibi eksikilikleri kaptacağız inşallah,bir süre böyle devam edin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 05 Temmuz 2008, 15:06:28 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
konular tersten gidiyor yanı ilk gönderilen msj en altta oluyor en üstte olsa daha güzel olabilir .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 05 Temmuz 2008, 15:26:06 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Bence Kültür-Sanat kategorisi açılmalı ve alt kategori olarak diziler, kitap vb. kategoriler oraya taşınmalı.
Ayrıca bu yeni kategorinin altına M.Kemal kategorisi da açılmalı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 05 Temmuz 2008, 19:36:28 » |
DecheneisK
Full Member

EvaPower 14
ZOomzOoM
|
konular tersten gidiyor yanı ilk gönderilen msj en altta oluyor en üstte olsa daha güzel olabilir .
Nehir onu profil ayarlarından değiştirebilirsin.İstersen son mesaj ilk sayfanda görüntülenir yani bu arada çoğu yer ingilizce buralar düzeltilmeli smf ayarları ile ilgili sanırım.
|
|
|
|
|
|
 Life is Simple
|
|
|
« Yanıtla #8 : 05 Temmuz 2008, 21:10:35 » |
mkmaster
Administrator
EvaPower 9
|
Bir sürelik forumda varsayılan ayar bu şekilde seçildiğinden bazı üyelerimizin profil ayarı da o şekilde kaldı. Yeni üyelerde mesajların gösterilme biçimi normal şekilde şu an. Değiştirmek isteyenlerde profilinden bu değişikliği yapabilirler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 05 Temmuz 2008, 21:59:46 » |
intoxic babe
Yeni Üye
EvaPower 0
|
Benimki şikayet değil ama arkaplandaki resim siteyi çok kasıyor.. bence arkaplan daha sade olabilir yada resimsiz daha hoş olabilir.. hem siteyide kasmamış olur!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 05 Temmuz 2008, 22:36:43 » |
mkmaster
Administrator
EvaPower 9
|
Evet resim boyutu biraz büyük olduğundan ilk girişte biraz beklemeniz gerekir fakat bir kere yükledikten sonra bilgisayar hafızasına aldığından dolayı daha sonraki girişlerde bekletmeden otomatik olarak yüklenir. Pek sorun oluşturacağını zannetmiyorum.
Not: Üye sayımız zamanla arttığından dolayı yakında server değişimi olucak. Böylece çok daha hızlı bir şekilde siteye bağlanabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 05 Temmuz 2008, 23:48:19 » |
mkmaster
Administrator
EvaPower 9
|
Profildeki yazılar Türkçe olsa  Profildeki yazılar Türkçeleştirilmiştir. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 06 Temmuz 2008, 00:06:45 » |
|
|
|
« Yanıtla #13 : 06 Temmuz 2008, 00:18:12 » |
mkmaster
Administrator
EvaPower 9
|
Evet hatırlattığınız iyi oldu, saat ileri veya geri alımlarının siteye uygulanmamasından kaynaklanıyor. Düzeltilmiştir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 06 Temmuz 2008, 00:25:28 » |
Renard
Jr. Member

EvaPower 1
|
Benimki şikayet değil ama arkaplandaki resim siteyi çok kasıyor.. bence arkaplan daha sade olabilir yada resimsiz daha hoş olabilir.. hem siteyide kasmamış olur!
Ben de öğlen tam olarak bunu diyecektim ama diyemeden çıkmam gerekti : )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|