+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Ön Kategori » Öneri ve Şikayetler
 Öneri ve Şikayetler

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Öneri ve Şikayetler  (Okunma Sayısı 10605 defa)
« Yanıtla #15 : 06 Temmuz 2008, 01:25:35 »
distinct
Sr. Member

EvaPower 19

Hareket!

Evet resim boyutu biraz büyük olduğundan ilk girişte biraz beklemeniz gerekir fakat bir kere yükledikten sonra bilgisayar hafızasına aldığından dolayı daha sonraki girişlerde bekletmeden otomatik olarak yüklenir. Pek sorun oluşturacağını zannetmiyorum.

Not: Üye sayımız zamanla arttığından dolayı yakında server değişimi olucak. Böylece çok daha hızlı bir şekilde siteye bağlanabilirsiniz.

Buna cidden ihtiyaç duyulacak.Şimdiden kendini hissettiriyor.

« Yanıtla #16 : 06 Temmuz 2008, 16:52:08 »
DecheneisK
Full Member

EvaPower 14

ZOomzOoM

Bu arada arkadaşlar google optimizasyonu nedir bilemem ama sitenin gelişmesini istiyorsak arada google dan aratıp siteye girersek iyi olacaktır!

Life is Simple
« Yanıtla #17 : 06 Temmuz 2008, 18:09:01 »
distinct
Sr. Member

EvaPower 19

Hareket!

Avatarın altında cinsiyeti gösteren işaretlerin konulması faydalı olur bence.
Ayrıca forumda tiyatro kategorisi yok!Çok büyük eksik.

« Yanıtla #18 : 06 Temmuz 2008, 22:16:32 »
distinct
Sr. Member

EvaPower 19

Hareket!

Bu sitenin amacı konusunda ayrıntılı bilgi almak istiyorum.Bilmem arkadaşlar ne derler bu konuda?Çünkü ciddi bir amaç varsa yardımcı olmak isterim fikir paylaşımı konusunda ve çok eksik var.

« Yanıtla #19 : 06 Temmuz 2008, 23:35:13 »
mkmaster
Administrator
*

EvaPower 9

Tiyatro bölümü açılmış ve Sinema Bölümü ile birleştirilmiştir. Sitenin google arama motorunda üst sıralara çıkması için günlük aldığı hit sayısının artması yani üye sayısının artması gerekmektedir. Bu konudada üyelerin forumu etrafındaki insanlara tavsiye etmesi yeterli olucaktır. Şu anlık asıl amacımız üye sayısını kısa zamanda olabildiğince arttırmak  Smiley

« Yanıtla #20 : 07 Temmuz 2008, 01:41:42 »
DecheneisK
Full Member

EvaPower 14

ZOomzOoM

Üye sayısını artırmaya elimden geldiğince gayret ediyorum ama üyeleri sitede tutmak önemli bence ki bu şekilde pek mümkün değil üyeler üye olup gidiyorlar aktif kalmıyorlar ve siz bunu istiyorsanız ...

Life is Simple
« Yanıtla #21 : 07 Temmuz 2008, 01:45:30 »
mkmaster
Administrator
*

EvaPower 9

Evet, zaten üyeden kasıt aktif üyeler önemli, onları burada tutucak şeyler ise paylaşımlar ve güzel bir ortam.

« Yanıtla #22 : 07 Temmuz 2008, 18:49:36 »
distinct
Sr. Member

EvaPower 19

Hareket!

Üye sayısını artırmaya elimden geldiğince gayret ediyorum ama üyeleri sitede tutmak önemli bence ki bu şekilde pek mümkün değil üyeler üye olup gidiyorlar aktif kalmıyorlar ve siz bunu istiyorsanız ...

Ben Kartal'ın dediğine kesinlikle katılıyorum.Önemli olan, bana göre ilk hedefi burada şu anda aktif olan üyelerle belli bir yere getirmek.Üye çalışmaları bir yandan devam eder ama ilk ağırlık verilmesi gereken konu o.Böylelikler bbir bir üyeler ortama gelecektir ve onları burada tutacak şeyi de karşılarında bulacaklardır.Sağlam bir veri topluluğu, iyi bir ortam.

« Yanıtla #23 : 08 Temmuz 2008, 22:07:55 »
gölge
Full Member

EvaPower 0

(Banlandı)

bi, türlü cvp yazaılamıo basacam ama küfrü on kere denemek mi lazım ne biçim server bu yaf smile eksik adres gizleme butonu yok anladık yenisinz ama bi toparlayın da öle başlayın yaf  Angry

« Yanıtla #24 : 08 Temmuz 2008, 22:10:39 »
gölge
Full Member

EvaPower 0

(Banlandı)

o zmn siteye biraz daha fazla özen göster eva için açılan sitelerde ayak durmaya başaran çok piyasada eva hayranıda çok bkimse üye olup gitmek istemez ama bence yönetici kadrosuna bir iki kişi daha alın

« Yanıtla #25 : 08 Temmuz 2008, 22:40:48 »
intoxic babe
Yeni Üye
*

EvaPower 0

Katılıyorum :belirsiz:

Tongue

« Yanıtla #26 : 09 Temmuz 2008, 00:08:27 »
mkmaster
Administrator
*

EvaPower 9

bi, türlü cvp yazaılamıo basacam ama küfrü on kere denemek mi lazım ne biçim server bu yaf smile eksik adres gizleme butonu yok anladık yenisinz ama bi toparlayın da öle başlayın yaf  Angry

Öncelikle smile'larda bir eksik yok çalışıyor, email'inizin görünmesini istemiyorsanız profilden ayarlarsınız bunu da yapamıyorsanız istediğiniz bir mail yazarsınız (mail doğrulaması yapılmıyor). Bundan sonra da konuşma şeklinize dikkat edin aksi takdirde uyarı devamında da uzaklaştırma alıcaksınız.
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2008, 00:15:36 Gönderen: mkmaster » Logged

« Yanıtla #27 : 09 Temmuz 2008, 11:50:52 »
gölge
Full Member

EvaPower 0

(Banlandı)

Öncelikle smile'larda bir eksik yok çalışıyor, email'inizin görünmesini istemiyorsanız profilden ayarlarsınız bunu da yapamıyorsanız istediğiniz bir mail yazarsınız (mail doğrulaması yapılmıyor). Bundan sonra da konuşma şeklinize dikkat edin aksi takdirde uyarı devamında da uzaklaştırma alıcaksınız.
bnm için farketmez :oyh:(şu dondurma yiyen smile ı özledim yaf Cheesy )smile eksiklii derken çalışmıo demedim biraz daha çeşiti arttırın menü çeşitlensin dedim dilimde bişi yok  eğer kendinize güveniosanız çalışmalara devam edin biz sadece evaya katkıda bulunmak insanalara daha çok tanıtmak için burdayız(en azından ben bu yüzden burdayım) o kadar eva fan içinde sıyrılmak güç çünkü ciddi işler yapanlar var size destek olanlara defedillirsin gibi imalarda bulunuosan ben zaten giderim Discountenance (smile eksiklii yaşanıo)

« Yanıtla #28 : 09 Temmuz 2008, 12:24:12 »
mkmaster
Administrator
*

EvaPower 9

bi, türlü cvp yazaılamıo basacam ama küfrü on kere denemek mi lazım ne biçim server bu yaf smile eksik adres gizleme butonu yok anladık yenisinz ama bi toparlayın da öle başlayın yaf. eğer kendinize güveniosanız çalışmalara devam edin

Isterseniz evanescence grubu ile çalışmışlığınız olsun, bu şekilde ifadeler kullanan herkes gerekli uyarıyı alıcaktır. Eğer bir öneriniz varsa bunu düzgün bir biçimde dile getirin. Burada herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor, ama öncelikle birbirine saygılı olmasını biliyorlar.
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2008, 12:25:57 Gönderen: mkmaster » Logged

« Yanıtla #29 : 12 Temmuz 2008, 10:28:10 »
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
*

EvaPower 8

Avatarın altında cinsiyeti gösteren işaretlerin konulması faydalı olur bence.
Ayrıca forumda tiyatro kategorisi yok!Çok büyük eksik.

ben o cinsiyet gösterimine karşıyım  siteye faydadan çok zararı dokunur onların..

geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır.        
***DÖNÜŞ YOK***
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 9   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord