yani siteye yeni şeyler katıcak bi öneri değil ama bilinmesi gereken bi şey.sitede konu çok olsun diye eva dışında bir sürü konu var.güncel konular,M.Kemal Atatürkle ilgili konular...yanlış anlaşılmasın bunlara karşı değilim ama şu dikkatimi çekti.siteye bi gün girmiyorum ertesi gün girdiğimde 'yeni gönderilen mesajları göster' bölümüne tıkladğımda eva konularından çok bu tür konulara yorum yazılmış oluyo.gerçi bu siteden de kaynaklanmıyo olabilir.çünkü eva da şuan arada olduğu için hiç haber yok ve bu yüzden eski konularla ilgili şeyler oluyo .bunlarıda çoğu üyeler bildiği için böyle oluyo sanırım.yani dediğim gibi şuan bi öneri aklıma gelmedi ama bence eva dışında konuları biraz daha azaltsanız iyi olabilir.yada bu konular en azından daha çok müzikle iligili olabilir.
Bence bir paylaşım sitesi kesinlikle sıkıcılık özelliği kazanmaması için "güncel konular" başlığına sahip olmalıdır.Bunda herhangi bir sınırlama getirebilirsiniz; mesela futbol sadece bir başlıkta veya yasak gibi.Yani bu konu başlığındaki önerine kısmen katılıyorum.
Fakat aynı şeyi M. Kemal başlığı için söyleyemeyeceğim.Bir ülkenin baş tacı olan birisi hakkında forumlarda paylaşmak ve onu anlamaya çalışmak çok önemlidir.Keşke çoğu konuşma ve mesajlarımız bu konu üzerinde olsa da tartışma ortamı bulup fikir paylaşabilsek.İşte asıl o zaman forum amacına ulaşmış olur.
Ben yaptığın öneride ART NİYET aramıyorum!