« : 20 Temmuz 2008, 09:19:12 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
Sizi isyan ettirecek "yeter artık" dediğiniz anlar..?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 20 Temmuz 2008, 10:30:56 » |
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
EvaPower 8
|
kara harp okulun intibak kampı ilk eğitim günü:D fazlasıyla yeter artık dedim:D
|
|
|
|
|
|
geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır. ***DÖNÜŞ YOK***
|
|
|
« Yanıtla #2 : 29 Temmuz 2008, 08:07:43 » |
|
Silent Scream
|
İngilizcecinin verdiği ödevler,devamlı bana özenilmesi  ve beni seviyormuş gibi yapıp kandıran insanlar...Hepsine isyanım var 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 29 Temmuz 2008, 20:04:40 » |
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
EvaPower 8
|
pazartesi günü istiklal caddesindeyim.. bir adet zenci tenli arab olduğu her halinden belli bir adam arkasında 4 adet çarşaflı hatun onların yanında onyüzbinmilyon tane çocuk  harbi yeter artık yaa dedim 
|
|
|
|
|
|
geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır. ***DÖNÜŞ YOK***
|
|
|
« Yanıtla #4 : 29 Temmuz 2008, 21:37:08 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Doğrunun görülmek istenmemesi! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 29 Temmuz 2008, 22:20:16 » |
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
EvaPower 8
|
Doğrunun görülmek istenmemesi!  ne gibi? az daha açıkla yav isyanına bizde ortak olalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 30 Temmuz 2008, 01:11:57 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Doğrunun görülmek istenmemesi!  ne gibi? az daha açıkla yav isyanına bizde ortak olalım  İnsanların ilk dedikleri bazı şeylerin sonradan aksini anlamalarına rağmen, ilk dediklerinde ısrar etmeleri!  (anlaşılmıştır umarım) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 30 Temmuz 2008, 06:15:00 » |
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
EvaPower 8
|
Doğrunun görülmek istenmemesi!  ne gibi? az daha açıkla yav isyanına bizde ortak olalım  İnsanların ilk dedikleri bazı şeylerin sonradan aksini anlamalarına rağmen, ilk dediklerinde ısrar etmeleri!  (anlaşılmıştır umarım)  o kadar açık ki anlamamak elde değil :S sen açık yaz da anlayalım ben hala anlayamadım mesela 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 30 Temmuz 2008, 12:44:17 » |
|
Silent Scream
|
Yani diyelimki ben sana yarın hava yağmur yağacak,metoroloji öyle dedi diyorum..Sende hayır öyle değil diyosun. ve yarın hava güneşli olduğu halde ben diyorum ki 'ama ben öyle görmüştüm,öyle biliyordum fln fln..Böyle bişey sanırım  ..Ayrıca güvensizlik kavgalarına da tahammülüm yoktur..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 30 Temmuz 2008, 23:26:31 » |
Shade
Yeni Üye
EvaPower 1
|
Bu durumun patolojik etkinliği de şöyle özetlenir:
Bir tartışma / fikir teatisi / kavga esnasında taraflardan birinin aniden kafasına kendi savunduğu şeyin yanlış olduğu dank eder. 2-3 saniye bön bön bakındıktan sonra sırf mal gibin görünmemek için tartışmaya devam ederler.
Böylece de içinden çıkılamaz hale gelir o durum,tek taraflı tartışma saatlerce sürebilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 31 Temmuz 2008, 09:33:59 » |
hande_05
Sr. Member

EvaPower 12
H::::::::h:::::::B.....
|
bencede o andan sonrada kendını kaybet unut hatanı kabul et 
|
|
|
|
|
|
YAZMAK KENDİNİ HARCAMAKTIR, KENDİNLE KUMAR OYNAMAKTIR :::::::::::
|
|
|
« Yanıtla #11 : 31 Temmuz 2008, 12:16:45 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Bu durumun patolojik etkinliği de şöyle özetlenir:
Bir tartışma / fikir teatisi / kavga esnasında taraflardan birinin aniden kafasına kendi savunduğu şeyin yanlış olduğu dank eder. 2-3 saniye bön bön bakındıktan sonra sırf mal gibin görünmemek için tartışmaya devam ederler.
Böylece de içinden çıkılamaz hale gelir o durum,tek taraflı tartışma saatlerce sürebilir.
Bak benim açıkça yazmak istemediğim şeyi arkadaş yazmış.Aynen bunu kast ettim! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 02 Ağustos 2008, 00:55:04 » |
konoc
Full Member

EvaPower 1
|
ya eer birine bişi anlatıosam böle heycanla,sevkle..(ders olabilir mesela) ve karsımdaki benim o kadar ısrarla anlatmama ve indirgememe ragmen anlamıosa ve bunda usteliosa cileden cıkarım yaaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 02 Ağustos 2008, 17:31:35 » |
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
EvaPower 8
|
evet ya ders verdiğin zaman o çok isyan ettirici bir olay oluyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 03 Ağustos 2008, 09:40:04 » |
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
EvaPower 9
|
haklıyken haksız duruma düşmek..birçok kez yaşadım 
|
|