« Yanıtla #45 : 28 Haziran 2010, 11:29:43 » |
elçin:)
Jr. Member

EvaPower 0
|
dini neden sevmezsiniz ki  hoca gelir 40 dk konuşur sonra gider,ayrı bir çabaya gerek yok  aynen  bizimki 40 dk de değil 20 dk konuşuyo  geri kalan yirmi dak. kaza namazını mı kılıyo  (yanlıs anlamayın kimsenin inancı yada düsünceleriyle dalga gecmiorum) bizim hoca cok bagırıo pek sevemedim din derslerini o yüzden ayrıca 40. dk deil haftada 80 dk. ona katlanıoruz (duk) bizim hoca çok iyi geri kalan zamanda boş bırakıyo veya ara sıra hocam şiir okuyun diyoruz şiir okuyo  siz şiir olayını aştıysanız sen ilahi falanda bilirsin kimbilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #46 : 28 Haziran 2010, 17:29:08 » |
|
amylee-brit
|
dini neden sevmezsiniz ki  hoca gelir 40 dk konuşur sonra gider,ayrı bir çabaya gerek yok  aynen  bizimki 40 dk de değil 20 dk konuşuyo  geri kalan yirmi dak. kaza namazını mı kılıyo  (yanlıs anlamayın kimsenin inancı yada düsünceleriyle dalga gecmiorum) bizim hoca cok bagırıo pek sevemedim din derslerini o yüzden ayrıca 40. dk deil haftada 80 dk. ona katlanıoruz (duk) bizim hoca çok iyi geri kalan zamanda boş bırakıyo veya ara sıra hocam şiir okuyun diyoruz şiir okuyo  siz şiir olayını aştıysanız sen ilahi falanda bilirsin kimbilir  ilahi de bilirim de ne alaka  şiir okunurken dinlemek çok güzel bence bizim hoca harika okuyo ve dini içerikli diğil yani olsa da fark etmez 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #47 : 28 Haziran 2010, 20:44:52 » |
elçin:)
Jr. Member

EvaPower 0
|
dini neden sevmezsiniz ki  hoca gelir 40 dk konuşur sonra gider,ayrı bir çabaya gerek yok  aynen  bizimki 40 dk de değil 20 dk konuşuyo  geri kalan yirmi dak. kaza namazını mı kılıyo  (yanlıs anlamayın kimsenin inancı yada düsünceleriyle dalga gecmiorum) bizim hoca cok bagırıo pek sevemedim din derslerini o yüzden ayrıca 40. dk deil haftada 80 dk. ona katlanıoruz (duk) bizim hoca çok iyi geri kalan zamanda boş bırakıyo veya ara sıra hocam şiir okuyun diyoruz şiir okuyo  siz şiir olayını aştıysanız sen ilahi falanda bilirsin kimbilir  ilahi de bilirim de ne alaka  şiir okunurken dinlemek çok güzel bence bizim hoca harika okuyo ve dini içerikli diğil yani olsa da fark etmez  elektironik gitar eşliğinde bigün bildiğin ilahileri dinlemek isterim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #48 : 11 Eylül 2010, 20:16:31 » |
|
Burcu
|
en sevdiğim dersler:fizik,biyo,kimya en sevmedğim:matematik  dil anlatımı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #49 : 15 Eylül 2010, 16:47:18 » |
|
|
|
« Yanıtla #50 : 15 Eylül 2010, 17:10:08 » |
|
kerem
|
integral türev alma falan severdim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #51 : 27 Haziran 2011, 08:44:29 » |
FallenAngel
Yeni Üye
EvaPower 0
|
en sevdiğim tartışmasız kimya biyoloji fizik (fen) dir. en sevmediğim ise lanet olası resim dersidir .d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #52 : 09 Temmuz 2011, 18:56:41 » |
|
Burcu
|
bütün sözel derslerden nefret ediyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : 09 Temmuz 2011, 19:29:59 » |
|
amylee-brit
|
integral türev alma falan severdim  zor ama çözünce verdiği haz paha biçilemez  ve elçin neden olmasın 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #54 : 21 Ağustos 2011, 12:23:07 » |
adze55
Sr. Member

EvaPower 7
something about myseLf
|
Lise son da mikro işlemciler dersinden nefret ederdim... din ve türkçe dersini severdim çünkü hocaLarı arka sıraya geçip uyumamıza aLdırmazdı. 
|
|
|
|
|
|
how would you teLL an unborn chiLd what Life is
|
|
|
« Yanıtla #55 : 23 Eylül 2011, 13:43:08 » |
QueenF.
Full Member

EvaPower 2
Solitude, forever me and forever you
|
sevdiklerim:ingilizce ve resim  sevmediklerime gelirsekkk MATEMATİK ! 
|
|
|
|
|
|
I will endure till the end of time torn away from you. I pull away to face the pain. I close my eyes and drift away.
|
|
|
|