« : 20 Temmuz 2008, 09:15:28 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
En sevdiğiniz ve sevmediğiniz ders? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 20 Temmuz 2008, 10:25:53 » |
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
EvaPower 8
|
lisede en sevdiğim ders matematikti.. nefret ettiğim ise SBE(savaş beden eğitimi)ydi.. 
|
|
|
|
|
|
geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır. ***DÖNÜŞ YOK***
|
|
|
« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2008, 09:24:15 » |
smhckl
Yeni Üye
EvaPower 0
|
lisede en çok ingilizce dersini severdim, sayısal dersleri pek sevmezdim  üniversitedeki derslerle ilgili bir yorum yapamıcam her dönem değişiyor çünkü. ama Elektornik derslerinden nefret ediyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 24 Temmuz 2008, 18:04:33 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Şöyle bir 12 sezonu göz önüne getirirsem sevdiğim ders "matematik". Tarih ve İngilizce de cabası.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 18 Eylül 2008, 15:19:12 Gönderen: distinct »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 24 Temmuz 2008, 18:09:03 » |
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
EvaPower 9
|
tarih ve biyoloji en sevdiğim dersler..sevmediğim doğal olarak matematik 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2008, 17:26:17 Gönderen: Living Sacrifice »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 27 Temmuz 2008, 11:31:34 » |
|
Silent Scream
|
Fen dersinde biyoloji konusunu severim..Ayrıca İngilizce. En sevmediğim Matematik xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 27 Temmuz 2008, 12:04:29 » |
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1
|
Fazla ders ayrımı yapamıyorum,dersten zevk almam hocaya ve konuya bağlı.Ama hocalarına bayılmamama rağmen kimya ve edebiyata ilgim var  Matematiğe de hocaya sinir olduğum için son zamanlarda ilgimi kaybettim.Geometriyi sevmem diyebilirim heralde 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 02 Ağustos 2008, 01:31:57 » |
konoc
Full Member

EvaPower 1
|
lisedeyken cografya,geo ve matematik hastasıydım..tarihe bi türlü ısınamadım uykum gelirdi hep  üniversiteyi almıorum cünkü deişen dersler..ama dünya sinema tariinden nefret ediorum,hocasından kaynaklanıo olabilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 02 Ağustos 2008, 11:47:49 » |
.]-[oNeY.
Full Member

EvaPower 2
Kıskançlar Dışarı x]
|
En sevdiğim bariz bi şekilde edebiyat. Sevmediğim de matemetik nefret ettiğimde söylenebilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 02 Ağustos 2008, 17:21:48 » |
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
EvaPower 8
|
lisedeyken cografya,geo ve matematik hastasıydım..tarihe bi türlü ısınamadım uykum gelirdi hep  üniversiteyi almıorum cünkü deişen dersler..ama dünya sinema tariinden nefret ediorum,hocasından kaynaklanıo olabilir  dünya sinema tarihi dersi nasıl birşey yav kulağa tatlı geliyor:D
|
|
|
|
|
|
geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır. ***DÖNÜŞ YOK***
|
|
|
« Yanıtla #10 : 03 Ağustos 2008, 18:27:13 » |
konoc
Full Member

EvaPower 1
|
lisedeyken cografya,geo ve matematik hastasıydım..tarihe bi türlü ısınamadım uykum gelirdi hep  üniversiteyi almıorum cünkü deişen dersler..ama dünya sinema tariinden nefret ediorum,hocasından kaynaklanıo olabilir  dünya sinema tarihi dersi nasıl birşey yav kulağa tatlı geliyor:D ilk başta bana da tatlı gelmişti... sinemanın dogusu,ilkleri,ilerlemesi,tarihleri bunnarın,yönetmenler,oyuncular,siyah-beyaz filmleri,sesli sessiz film dönemlerini kapsayan ve bu filmlerin cözümlemesi yapılan bi ders..mesela chaplin dönemi gibi..en incesine kadar herseyden sorumlu oluosun tarihlerden bile  baslarda iiydi ama hocasından olsa gerek pek bi bogmustu..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 08 Ağustos 2008, 08:33:40 » |
|
Silent Scream
|
lisedeyken cografya,geo ve matematik hastasıydım..tarihe bi türlü ısınamadım uykum gelirdi hep  üniversiteyi almıorum cünkü deişen dersler..ama dünya sinema tariinden nefret ediorum,hocasından kaynaklanıo olabilir  dünya sinema tarihi dersi nasıl birşey yav kulağa tatlı geliyor:D ilk başta bana da tatlı gelmişti... sinemanın dogusu,ilkleri,ilerlemesi,tarihleri bunnarın,yönetmenler,oyuncular,siyah-beyaz filmleri,sesli sessiz film dönemlerini kapsayan ve bu filmlerin cözümlemesi yapılan bi ders..mesela chaplin dönemi gibi..en incesine kadar herseyden sorumlu oluosun tarihlerden bile  baslarda iiydi ama hocasından olsa gerek pek bi bogmustu.. Ben sinemayla biraz içli dışlı olduğum için hoşuma giderdi heralde  ...Matematik yerine bu ders olsaya  razıyım yılları,günleri hatta saatleri ezberlemeye 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 08 Ağustos 2008, 08:39:28 » |
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
EvaPower 8
|
lisedeyken cografya,geo ve matematik hastasıydım..tarihe bi türlü ısınamadım uykum gelirdi hep  üniversiteyi almıorum cünkü deişen dersler..ama dünya sinema tariinden nefret ediorum,hocasından kaynaklanıo olabilir  dünya sinema tarihi dersi nasıl birşey yav kulağa tatlı geliyor:D ilk başta bana da tatlı gelmişti... sinemanın dogusu,ilkleri,ilerlemesi,tarihleri bunnarın,yönetmenler,oyuncular,siyah-beyaz filmleri,sesli sessiz film dönemlerini kapsayan ve bu filmlerin cözümlemesi yapılan bi ders..mesela chaplin dönemi gibi..en incesine kadar herseyden sorumlu oluosun tarihlerden bile  baslarda iiydi ama hocasından olsa gerek pek bi bogmustu.. zaten hep hocalardan kaynaklanıyor matematik dehası bile olsan hocan yüzünden nefret edebiliyorsun dersten.. hoca hoca hoca 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 08 Ağustos 2008, 12:55:37 » |
the big ticked
Full Member

EvaPower 1
|
en sevmediğim edebiyat
en sevdiğim fizik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 08 Ağustos 2008, 22:41:20 » |
konoc
Full Member

EvaPower 1
|
lisedeyken cografya,geo ve matematik hastasıydım..tarihe bi türlü ısınamadım uykum gelirdi hep  üniversiteyi almıorum cünkü deişen dersler..ama dünya sinema tariinden nefret ediorum,hocasından kaynaklanıo olabilir  dünya sinema tarihi dersi nasıl birşey yav kulağa tatlı geliyor:D ilk başta bana da tatlı gelmişti... sinemanın dogusu,ilkleri,ilerlemesi,tarihleri bunnarın,yönetmenler,oyuncular,siyah-beyaz filmleri,sesli sessiz film dönemlerini kapsayan ve bu filmlerin cözümlemesi yapılan bi ders..mesela chaplin dönemi gibi..en incesine kadar herseyden sorumlu oluosun tarihlerden bile  baslarda iiydi ama hocasından olsa gerek pek bi bogmustu.. Ben sinemayla biraz içli dışlı olduğum için hoşuma giderdi heralde  ...Matematik yerine bu ders olsaya  razıyım yılları,günleri hatta saatleri ezberlemeye  söylemiş oldugum gibi ilk başta cekici gelebilio ama hoca sayesinde nefrete dönüşebilio....artık gözümde bi sevimliliği kalmadı bu dersin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|