+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Müzik Kategorisi » Yerli Rock/Metal
 gökçe

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: gökçe  (Okunma Sayısı 587 defa)
« : 06 Mart 2008, 22:03:22 »
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
*

EvaPower 8

Kendi müzigini “eglenceli rock” olarak tanimlayan Gökçe; parçalarinda darbuka, keman, trompet, saksafon gibi degisik enstrumanlari rock müzigin genel kaliplari çerçevesinde kullanarak farkli bir müzikal tarz yaratti…

Bögürtlenli Reçel albümünün kayitlari Duman gurubunun davulcusu olarak tanidiginiz Alen Konakoglu prodüktörlügünde, “The Kulube” stüdyosunda 6 ayda tamamlandi. Mixlerini Alp Turaç’in (ATM) yaptigi albümün masteringi Sari Ev stüdyolarinda Baris Büyük tarafindan hazirlandi.

Bögürtlenli Reçel albümündeki bir sarkinin söz ve müzigi Ferda Orçun Aca’ya, iki sarkinin müzikleri Alen Konakoglu’na, albümdeki diger sarkilarin söz ve müzikleri Gökce’ye ait

Müzisyen bir babanin kizi olan Gökçe, müzik hayatina ilkokul yillarinda aldigi piyano dersleriyle basladi. Daha sonra vurmali çalgilara olan ilgisiyle davul kurslarina devam etti. Üniversite yillarinda Axilic ve Sleepy Gonzales adinda vokal yaptigi iki ayri grubu oldu. Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Yönetimi bölümünden mezun olduktan sonra 2 yil bir reklam sirketinde sanat yönetmeni olarak çalisti. Hayatinin geri kalanini sarki söyleyerek ve davul çalarak geçirmeye karar veren Gökçe, isi birakarak 3 bayandan olusan bir grupta davul çalmaya basladi ve bu grupla yaklasik 2 sene Istanbul, Bursa, Biga, Marmaris ve Ankara’da çesitli konserler verdiler.

20 yasindan beri yaptigi besteleri ve birikimlerini bir albümde toplamaya karar veren Gökçe prodüktörlügünü ve aranjörlügünü üstlenen Alen Konakoglu ile stüdyo çalismalarina basladi. 2007 Haziran'da Pasaj Müzik etiketiyle ilk albümü yayimlanan Gökçe'nin menajerligini ise Bora Yeter yapiyor.

Gökçe bir taraftan da Ilke Devrim Duman'la kurdugu sadece iki davuldan olusan performans projeleri D-she'yle çalismalarina devam etmektedir. Önümüzdeki aylarda D-she performanslarinda Gökçe ve Ilke'yi davul basinda canli izleyebileceksiniz

geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır.        
***DÖNÜŞ YOK***
« Yanıtla #1 : 03 Temmuz 2008, 11:10:18 »
SeMeLe
Full Member

EvaPower 3

bence tamamen Avril'a benzemeye çalışıyor..o yüzden pek sevmiyorum..şarkılarıda hoşuma gitmiyor  Smiley

Arda atar,Nihat açar,Semih çakar ve aslanlar golü kaleye sokar..!!!
« Yanıtla #2 : 03 Temmuz 2008, 14:41:44 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

bence tamamen Avril'a benzemeye çalışıyor..o yüzden pek sevmiyorum..şarkılarıda hoşuma gitmiyor  Smiley
Ya tabii ki de dinleyenlere saygı duyarım ama bencede Avril özentisi..Gerçi ikisinide dinlemiyorum Cheesy...Şarkıları pek rock gibi gelmiyo bana..

« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2008, 18:34:32 »
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
*

EvaPower 11

sesi fena değil bi de yasına göre cok genc gösteriyor  Grin

« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2008, 11:03:33 »
Snow White
Pianist
Hero Member

EvaPower 16

ya bir ara iyi çıkış yaptı ama sonradan gitti. Böğürtlenli reçel şarkısını hiç sevmedim. Diğerleri fena değil işte.

« Yanıtla #5 : 14 Temmuz 2008, 12:05:41 »
blacqEx
Full Member

EvaPower 0

éVanéscenCé haRiqa x) !!!

bencede tam avrile benzemeye çalışıyor =P ama avrilinki gibi bazı şarkıları hoş.böğürtlenli reçel ve ben neymişim gibi.

‗‗‗Åśĸ Ēŋ Ołмάчάĉąķ Ỳéřđē, Ēŋ Ołмάчάĉąķ Žάмάηđā, Ēŋ Ołмάчάĉąķ Ķįŝΐŷé, Ħēŗ Žάмάʼn Θŀάвїlїя !!!‗‗‗
« Yanıtla #6 : 31 Temmuz 2008, 15:39:59 »
konoc
Full Member

EvaPower 1

aradım seni ile mi cıkmıstı Huh?
albümün adınn bögürtlenli recel oldugunu duyunca bi dinneyim hos bişiye benzio adı dedim ama beklediğim gibi deil tarzı bana cok uzaklarda...
bide gercekten yaaa ne cok avrıl havası var!!!
neys başarılarının devamını dileriz kendilerine Smiley

« Yanıtla #7 : 31 Temmuz 2008, 15:48:15 »
hande_05
Sr. Member

EvaPower 12

H::::::::h:::::::B.....

bır anda kayboldu yenı sarkıları beklerız dınlerız yanı guzelbır sesı var

YAZMAK  KENDİNİ HARCAMAKTIR,
KENDİNLE KUMAR  OYNAMAKTIR :::::::::::
« Yanıtla #8 : 07 Ağustos 2008, 13:51:54 »
the big ticked
Full Member

EvaPower 1

avril'e benzese de sesi güzel daha sağlam  şarkılarla bekleriz

« Yanıtla #9 : 07 Ağustos 2008, 16:59:16 »
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
*

EvaPower 9

kendisini sevmem ama şarkıları güzel dinlerim arada bir

« Yanıtla #10 : 08 Ağustos 2008, 23:41:19 »
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1

Sevmem,dinlemem.Svediğim müziğe çok uzak kendisi  Drool  Yawn Yetenekli bir insan keşke daha iyi şeyler yapsaydı  Undecided

« Yanıtla #11 : 05 Mart 2009, 12:38:22 »
amie
Full Member

EvaPower 0

Rock and Metal

Ya tabii ki de dinleyenlere saygı duyarım ama bencede Avril özentisi..Gerçi ikisinide dinlemiyorum Cheesy...Şarkıları pek rock gibi gelmiyo bana..

aynen katılıyorum arkadaşlar ikinize de.. Grin

bring me to life
« Yanıtla #12 : 25 Eylül 2010, 14:46:35 »
ainariel
Full Member

EvaPower 0

!! <:o) !!

eğlenceee neşee  Cool

düşün yakamdan  love
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: