+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Müzik Kategorisi » Yerli Rock/Metal
 cem adrian

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: cem adrian  (Okunma Sayısı 392 defa)
« : 06 Mart 2008, 22:02:33 »
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
*

EvaPower 8

CEM ADRIAN

30.11.1980 tarihinde Edirne'de doğmuştur. Yugoslav kökenli bir ailenin 2. çocugu olan Cem Adrian müzik çalışmalarına ortaokul yıllarında başlamış ve ilk kayıtlarını yine o tarihlerde yapmıştır.
18 yaşında başladığı radyoculuk hayatına 6 yıl devam etmiş, bu süre içinde tiyatro ve fotografçılık eğitimi almış, çalıştığı radyonun kayıt stüdyosunda kendine ait yaklaşık 250 şarkı kaydetmiştir.

2003 yılında İstanbul'da Serkan ve Efkan Erdal'la kurdukları Mystika isimli etnik müzik grubunda solist ve dansçı olarak çeşitli mekanlarda sahne almıştır.

2004 sonbaharında Fazıl Say'ın davetiyle Bilkent üniversitesi sahne sanatları fakültesinde özel öğrenci statüsünde eğitime başlamış, 2005 şubat ayında "Ben bu şarkıyı sana yazdım" isimli ilk albümünü yayınlamıştır. Albüm sanatçının 1997 ve 2003 yılı arasında Edirnede kaydettigi amatör demoların ve 2004 ekim ayında Fazıl Say'la verdiği ilk akademik konserinden kayıtların bir derlemesidir. "Demo albüm" niteliğindeki bu çalışma müzik sektöründe 16000'lik bir satış başarısı göstermiş, alternatif müzik kategorisinde olmasına ragmen pop müzik listelerinde üst sıralarda yer almıştır.

2005 yılında Babylon konserler dizisi başta olmak üzere Türkiye'de verdiği konserlerini, 2005 eylül ayında Hamburg müzik sezonunun açılışında Fazıl Say, Bremen jazz festivalinde Burhan Öcal ve Fazıl Say'la sürdürmüştür.

2006 yılı ocak ayında prodüktörlüğünü kendisinin üstlendiği ve 2006 sonbahar aylarında yayınlanacak olan 2. albümü ve kitabı "Aşk bu gece şehri terk etti" nin çalışmalarına başlamıştır.

geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır.        
***DÖNÜŞ YOK***
« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2008, 23:25:26 »
FermaNTasyoN
Yeni Üye
*

EvaPower 1

'yağmur' müthiş bir şarkı ..
« Yanıtla #2 : 10 Temmuz 2008, 01:34:39 »
fatalrage_3
Yeni Üye
*

EvaPower 0

dinlediğim en melankoli şarkılardan biri
« Yanıtla #3 : 08 Ağustos 2008, 23:52:58 »
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1

Sadece Yağmur şarkısını biliyordum;gerçekten harika bir şarkı!
Ama geçenlerde birkaç klibini izledim ve Yağmur da dahil olmak üzere bir çoğuna gülmekten yarıldım!Niye böyle bir klip çekmişler anlayamadım gerçekten,hele ki yağmur gibi bir şarkıya!Sanal yağmur falan!Bir de ''Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım''ın klibi  o_O  o_O
Yağmur hariç dinlemem heralde bir daha!

« Yanıtla #4 : 09 Ağustos 2008, 10:13:52 »
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
*

EvaPower 9

Cem Adrian'ın sesinin üstüne ses tanımam müthiş bir sesi var..'yağmur' ve 'ben bu şarkıyı sana yazdım' parçaları favorim

« Yanıtla #5 : 09 Ağustos 2008, 16:55:27 »
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
*

EvaPower 11

sesi fena değil bence fazla dinlemem  Smiley

« Yanıtla #6 : 09 Ağustos 2008, 18:21:42 »
hande_05
Sr. Member

EvaPower 12

H::::::::h:::::::B.....

sadece yagmur guzel ama onun sonunuda sevmıyorum

YAZMAK  KENDİNİ HARCAMAKTIR,
KENDİNLE KUMAR  OYNAMAKTIR :::::::::::
« Yanıtla #7 : 05 Mart 2009, 12:33:54 »
amie
Full Member

EvaPower 0

Rock and Metal

en son hayko ile düet yaptıkları düeti dinledim kelebek adlı..çok başarılı...eşsiz bir ses...

bring me to life
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord