« : 06 Mart 2008, 22:00:07 » |
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
EvaPower 8
|
 |
|
|
hayko cepkin, (doğum 1978, istanbul) ermeni asıllı türk vatandaşı piyanist, müzisyen.
liseden sonra 2 yıl mimar sinan üniversitesi'nde şan eğitimi aldı. 2 sene timur selçuk çağdaş müzik merkezi'nde şan, solfej ve armoni dersleri aldı. 1 sene akademi istanbul'da piyano eğitimi gördükten sonra profesyonel müzik yaşantısına 1997 yılında klavyeci olarak başladı.
sırasıyla öztürk, ogün sanlısoy, aylin aslım, koray candemir ve demir demirkan gibi isimlerle sahneyi paylaştı. çalıştığı isimlerin bazılarının albümlerinde de düzenlemeci kimliğiyle yer aldı. en son murathan mungan'ın söz vermiş şarkılar adlı albümünde aylin aslım'ın seslendirdiği "kimdi giden" adlı bir yeni türkü bestesi olan parçayı düzenledi. bu sırada evinin odasında kaydettiği bestelerini hayata geçirme kararı aldı. 2005 yılı içinde "sakin olmam lazım" adlı albümü ile alternatif müzik piyasasında yerini aldı.
hayko cepkin'in grubu gitarda umut töre, bas gitarda poyraz kılıç ve davulda murat cem ergül'den oluşmaktadır.
Arkadaşlar! Bu bölümdeki veya bu sitedeki hiç bir konu ,hiç bir insanı aşağılayıcı nitelik taşımamalıdır! Cevaplarımızı bu kurala göre verelim!
Düşüncelerinizi özgürce dile getirebiirsiniz ama bunun sınırı saygı çerçevesi içinde olmalıdır.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Temmuz 2008, 10:42:10 Gönderen: hugara »
|
|
geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır. ***DÖNÜŞ YOK***
|
|
|
« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2008, 10:44:50 » |
hugara
Global Moderator
EvaPower 28
|
Ben hoykoyu dinlemem! Tarzı bana göre çok sert. Ama türkiyede başarıyı yakaladığıda bir gerçek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 10 Temmuz 2008, 17:56:54 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Benim yorumum neden silindi anlayamıyorum?!
Ne hakaret vardı, ne de başka bir şey!Konu silmek yerine hakaret içeriği olan mesajı silsek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 12 Temmuz 2008, 10:05:38 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
dinlerim sarkılarınıda severim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 12 Temmuz 2008, 15:52:02 » |
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
EvaPower 8
|
geçen hafta iş yerinde moladayız nöbetçi askerlerle konuşuyoruz.. diyarbakırlı bi asker vardı koptuk ya şu dediğine : " şepnem le haykonun konserine gittik tamam karıyı anladım da o adam neydi aslan kaplan gibi ses çıkarttı hiç bi b.k anlamadım"  :D:D konuşma bide onun şivesinde olunca :Ş
|
|
|
|
|
|
geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır. ***DÖNÜŞ YOK***
|
|
|
« Yanıtla #5 : 13 Temmuz 2008, 21:31:40 » |
blacqEx
Full Member

EvaPower 0
éVanéscenCé haRiqa x) !!!
|
kim ne derse desin ben beğendiğim şarkıyı dinlerim.Hayko cepkinide. tarzı farklı diye ona hakaret etmemeliyiz.!!! hayko <3
|
|
|
|
|
|
‗‗‗Åśĸ Ēŋ Ołмάчάĉąķ Ỳéřđē, Ēŋ Ołмάчάĉąķ Žάмάηđā, Ēŋ Ołмάчάĉąķ Ķįŝΐŷé, Ħēŗ Žάмάʼn Θŀάвїlїя !!!‗‗‗
|
|
|
« Yanıtla #6 : 14 Temmuz 2008, 20:37:19 » |
Snow White
Pianist
Hero Member

EvaPower 16
|
Ne hakaret vardı, ne de başka bir şey!Konu silmek yerine hakaret içeriği olan mesajı silsek.
aynen ya uzun uzadıya yazmıştım sadece şunu söyleyeyim kendisine saygı duyduğum kadar izleyici kitlesine saygı duymuyorum.Kısacası çok dinlemiyorum ilgimi çeken tek yanı konservatuar mezunu olması.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 14 Temmuz 2008, 21:10:58 » |
hande_05
Sr. Member

EvaPower 12
H::::::::h:::::::B.....
|
haykonun sesi gerçekten çok güzel
|
|
|
|
|
|
YAZMAK KENDİNİ HARCAMAKTIR, KENDİNLE KUMAR OYNAMAKTIR :::::::::::
|
|
|
« Yanıtla #8 : 14 Temmuz 2008, 22:06:57 » |
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
EvaPower 8
|
hayko 2009 da çok büyük sürpriz değişimlerle geleceğini açıklamıştı.. ve yine aynı yazıda verdiği tüyolarda romen havasına yakınlaşacağının sinyallerini verdiydi..) röportajı kül öykü gazetesinde okumuştum da şimdi bulamadım tam metnini)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 19 Temmuz 2008, 11:48:57 » |
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1
|
Hayko Cepkin dinlemem,sevmem.Tarzını yaratmaya çalışıyor evet ama bu tarz bana doğal,özgün gelmiyor..Hatta bu tarzın ''sert''liği bile bana yapma geliyor.Müziğini beğenmediğim bir insan hakkında da başka bir yorum yapma ihtiyacı hissetmiyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 19 Temmuz 2008, 13:24:39 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Hayko Cepkin dinlemem,sevmem.Tarzını yaratmaya çalışıyor evet ama bu tarz bana doğal,özgün gelmiyor..Hatta bu tarzın ''sert''liği bile bana yapma geliyor.Müziğini beğenmediğim bir insan hakkında da başka bir yorum yapma ihtiyacı hissetmiyorum..
Evet dediğin gibi yurt dışında benzerleri olduğu için özgün gelmiyor olabilir ama şu yönden özgün görüyorum:Yurt dışında kimse scream ile alaturka söyleyiş tarzını bütünleştirmiyor.Şarkı sözleri ve söyleyiş tarzının bize özgü olması çok hoşuma gidiyor.Kendisi de bu konuyla ilgili olarak arabesk tarzdan yararlanıyorum demişti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 19 Temmuz 2008, 13:51:55 » |
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
EvaPower 9
|
Haykoyu sevmem tarzıma pek uymuyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 23 Temmuz 2008, 14:21:14 » |
Final_Destination
Jr. Member

EvaPower 3
|
Kesinlikle semih hatta senden alıntı yapıp bende yorum yapmıştım ve gözüme Hayko Cepkine karşı yapılan yorumlarda hakaret içerici cümleler ve kelimeler takıldı onlarıda alıntılayıp o Arkadaşları uyarmıştım fakat Çağatay o hakaretleri silmek yerine tamamen temizledi. Bu şekilde daha iyi olacağını bilerek yaptı sanırım.İyi yaptı ama. =) Hayko Cepkin tek vazgeçilmezim.Gerek şarkıları gerek kişiliğiyle muhteşem bir insan.Onun gibi 1 tane daha bulmak çok zor.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 23 Temmuz 2008, 20:59:22 » |
my_last_breath
Yeni Üye
EvaPower 0
|
benim yorumda silinmiş. hakaret denilmezdi yaptığım yoruma ama neyse o zman şöyle söyliyim kendisini hiç sevmem ve dinlemem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 30 Temmuz 2008, 20:27:27 » |
konoc
Full Member

EvaPower 1
|
hayko dinlemem ama epey kitleye sahip biri..cok sert bi tarzı var bana göre..yanılmıorsam araf filminin müzikleri kendisine aitti..işini ii yapan biri 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|