« : 15 Temmuz 2008, 11:11:21 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
 |
|
|
Basında Konser:

İstanbul'dan Evanescence geçti
Modern rock'ın masal prensesi Amy Lee ve grubu Evanescence, önceki akşam Kuruçeşme Arena'da hayranlarıyla buluştu.
Amerikan alternatif rock dünyasının Grammy ödüllü topluluğu Evanescence, Avrupa turnesinin İstanbul ayağında Kuruçeşme Arena'da verdiği konserde kendisini izlemeye gelen yaklaşık 10 bin kişiye coşkulu anlar yaşattı, konserin kısa sürmesi ise hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. "The Open Door" albümünün tanıtım turnesi dahilinde Türkiye'de ilk kez konser veren modern rock'ın prensesi Amy Lee ve grubu Evanescence, dün akşam Kuruçeşme Arena'da verdiği konserle Türk hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Işık oyunları ve Amy Lee'nin inanılmaz sesiyle tüm seyircileri etkisi altına alan grup, hayranlarının hep bir ağızdan söylediği şarkılarıyla tam bir karnaval havası yaşattı. 1 saat 15 dakika süren performansına ilk ve ikinci albümünden birçok şarkıyı sığdırmayı başaran grubun sahneye tam saatinde çıkmasını beklemeyen birçok biletli seyirci konserin bitimine doğru alana girebildi. Alt grup olarak Türk rock müziğinin beğenilen isimlerinden Gripin'in sahne aldığı konserde, hayranlarını Türkçe "Merhaba İstanbul" diyerek selamlayan Amy Lee, şarkı aralarında seyircilere "Türkiye'de olduğumuzu biliyoruz ama böyle büyük bir ilgiye beklemiyorduk. Gördüğüm en iyi seyirci sizsiniz. Yeni albüm için bütün Avrupa'yı dolaşıyoruz ve Türkiye'de bunun bir parçasıydı. Türkiye'de konser veriyor olmaktan dolayı çok memnunuz, bizi sık sık davet edin. İstanbul çok güzel bir şehir" dedi.
Konsere izleyen birbirinden ilginç makyajlı fanatik Evanescence hayranlarının arasında türbanlıların da yer alması dikkatleri çekti. Konseri izlemek için deniz yoluyla Kuruçeşme Arena'ya gelenler tekrar deniz yoluyla konser alanından ayrıldılar. Yaya olarak ayrılanlar nedeniyle sahil yolunda araç trafiği kilitlendi.
Kelebek / Hürriyet
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 15 Temmuz 2008, 13:43:16 » |
Snow White
Pianist
Hero Member

EvaPower 16
|
Gidemesem de ne kadar güzel olduğunu gördük videolarda.Hayatımdaki en büyük hatadır bu konsere gidememem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 15 Temmuz 2008, 13:51:00 » |
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
EvaPower 9
|
gidemedim ya o kadar kötü oluyorum ki..aklıma geitrmek istemiyorum o günü 24 haziranı hatırlamak istemiyorum bende orada olmak isterdim her gidemeyen eva hayranı gibi ama olmadı işte neyse napalım sağlık olsun ilerde belli mi olur kend, ülkelerinde izlemeye giderim yada yine Türkiye'ye gelirler belki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 15 Temmuz 2008, 16:26:30 » |
my_last_breath
Yeni Üye
EvaPower 0
|
gittim :cool süperdi onun yüzünden tam 7 dersten kaldım ama deydi. yine olsa yine giderim. Lose control şarkısının introsu çalarken resmen heycandan ölecektim. sahneye çıkış anı muhteşemdi. resmen kendimden geçtim. Amy i canlı gördüm ya yeter bana 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2008, 10:11:03 » |
|
Silent Scream
|
Gerçekten süper bi performans sergilediler ama önümdeki manyaklar yüzünden çok net görememiştim Amy'i  ...Umarım bi daha gelirlerde bu sefer site olarak gideriz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2008, 13:36:07 » |
SkYLeSSMe
Yeni Üye
EvaPower 0
|
rüya gibi bi gündü...sahneye cıkış anı süperdi...keşke yine gelseler...
|
|
|
|
|
|
LoVe Is EaSy aS bReAtHiNg,It'S iMpOrTaNt ThAt CaN fEeL iT iN yOuR lUnGs AnD yOu ArE oVeR tHeRe,FoR nOw AnD fOrEvEr... 
|
|
|
« Yanıtla #6 : 03 Ağustos 2008, 18:38:58 » |
prediction
Jr. Member

EvaPower 0
|
ya hala gidemediğme üzülüyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 03 Ağustos 2008, 22:19:39 » |
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1
|
En çok üzüldüğüm şeylerden biri bu konsere gidemeyişim!Tek tesellim geldikleri zaman içimdeki Evanescence bu noktaya ulaşmamıştı! Gidememiş olsam da onların Türkiye'ye gelmiş olması,televizyonda bu görüntüleri izlemem,yaptıkları açıklamaları görmek çok sevindiriciydi!Konserle ilgili yazıları,konser görüntülerini,fotoğraflarını gördükçe içimden bir şeyler kopup gidiyor gibi oluyor hala!Özellikle videoları izlerken tüylerimin diken diken olduğu ispatlanmıştır =)) Onların mükemmeliğinin yanında izeyicilerin coşkusu;ağlayanlar;sürekli eşlik beni çok etkiledi!Onların da etkilenmiş olabileceği fikri etkilemiştir belki de =)) Ömür boyu bıkmadan izlemek isteyeceğim tek görüntü Evanescence İstanbul Konseri dir (amatör çekim de olsa!) Umarım tekrar gelirler ve inşallah gidebilirim bu sefer! Kısacası gitmemiş bile olsam hayatımın konseri !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 09 Ağustos 2008, 08:57:09 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Melek gibi geldi geçti işte...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 22 Ağustos 2008, 20:43:00 » |
|
|
|
« Yanıtla #10 : 27 Ağustos 2008, 23:22:58 » |
konoc
Full Member

EvaPower 1
|
kasıp kavurdular resmen...(duyumlarıma göre) ah ah gidemedim,göremedim bitanemi  eğer eva konserine gidemeden ölürsem gözüm açık gider.. kısmet tabi.. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2008, 18:43:12 Gönderen: konoc »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 28 Ağustos 2008, 08:49:46 » |
İrEm
Full Member

EvaPower 2
|
Gidemesem de ne kadar güzel olduğunu gördük videolarda.Hayatımdaki en büyük hatadır bu konsere gidememem.
aynen yaa gitmeyi o kadar çok istedim ki ama olmadı  videolarla avunuyoruz 
|
|
|
|
|
|
 DüŞüNmEyİ bIrAk KuRtUlMaK iStEsEnDe KaRaNlIk GüZeL dEğİl AcInI hAfİfLeTsEdE
|
|
|
« Yanıtla #12 : 21 Eylül 2008, 17:24:59 » |
evalithium
Jr. Member

EvaPower 0
|
aynen yaa gitmeyi o kadar çok istedim ki ama olmadı  videolarla avunuyoruz  aynen öyle işte  feci üzülmüştüm o gün ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 29 Kasım 2008, 13:55:20 » |
dikizkenar3gen
Jr. Member

EvaPower 0
|
Konsere izleyen birbirinden ilginç makyajlı fanatik Evanescence hayranlarının arasında türbanlıların da yer alması dikkatleri çekti. her kesime hitap ediyorr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 29 Kasım 2008, 17:02:18 » |
Snow White
Pianist
Hero Member

EvaPower 16
|
evet ya kanıtı var elimde gazete tesadüfen elime geçmişti her kesimden vardı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|