+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Genel Kategori » Haberler
 Amy bir türk fanıyla telde görüşdü

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Amy bir türk fanıyla telde görüşdü  (Okunma Sayısı 382 defa)
« : 23 Ekim 2011, 23:39:29 »
sinan0636
Full Member

EvaPower 0

http://www.facebook.com/photo.php?v=2575347186538&set=vb.105396862839687&type=2&theater
Eva nın facede fans sayfası türk sayfası deil.Yayınlandı türkiyeden kadir isimli biriyle görüşdüler istanbula 2012 de gelceklerini söylediler
« Yanıtla #1 : 26 Ekim 2011, 22:40:56 »
tenten_NrtN
Hero Member

EvaPower 11

Yani söylemek için söylemiş gibi geldi bana...

« Yanıtla #2 : 30 Ekim 2011, 15:55:02 »
-OkaN-
Sr. Member

EvaPower 7

Nurten organizatörler albüm çıkmadan aylar önceside girişimde bulundu zaten eğer turne programı denk gelirse ve sponsor ayarlanırsa evanescence 2012 ortalarında türkiyeye gelecekler yani konuştuğum insanlar öyle söylüyor.Haaa bu arada "Amy bir türk fanıyla telde görüşdü" diye bir cümle bir başlık olmaz sinan Amy leeBir Türk Fanıyla Telefonda Görüştü" düzgün türkçe kullanmaya özen göstermeni rica ediyorum!
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2011, 16:01:46 Gönderen: -OkaN- » Logged

...
My loveless life
I'm lost in you tonight
Waiting for you to turn around
Only to tear the whole world down.
My darkest night
Your arms that hold me tight
Waiting for you to turn around..
« Yanıtla #3 : 30 Ekim 2011, 17:02:22 »
sinan0636
Full Member

EvaPower 0

yav allahını seversen bırak bu düzgün türkçe ayaklarını burda amacımız amyle ilgili şeyler.Ozaman cümle içindeki kelimelerine büyük harfle başlama türkçe de Türkçe yaz türkiyeye deilde Türkiye'ye yaz okan kardeşim şaçmalamışın resmen.Sadece gir sayfaya dinle konusmaları çık git işine
« Yanıtla #4 : 02 Kasım 2011, 07:51:12 »
-OkaN-
Sr. Member

EvaPower 7

Buradaki amacın Amy Lee değil evanescence ile ilgili şeyler paylaşmak olsun tipik bir ergen olduğun için seni ciddiye almıyorum daha önce ki mesajlarından nasıl bir kişilik olduğun belli.Dengim değilsin!

...
My loveless life
I'm lost in you tonight
Waiting for you to turn around
Only to tear the whole world down.
My darkest night
Your arms that hold me tight
Waiting for you to turn around..
« Yanıtla #5 : 02 Kasım 2011, 10:19:53 »
sinan0636
Full Member

EvaPower 0

şaçmalamaya devam foruma gir amyle ilgili bir şeylere bak çık git ugrasma insanlarla.Ergen olan insan ortalıga sataşır.
« Yanıtla #6 : 02 Kasım 2011, 13:12:18 »
sayha
Full Member

EvaPower 4

Tunalı'da gezinirken bizde bir kahvaltının tutkusu

Sinan fazla tepki vermiyor musun sadece türkçeyi düzgün bir şekilde yaz demiş ne var ki buda ortamı geriyorsunuz,Okan sende biliyorum etkiye tepki bazında cevap veriyorsun ama buna gerçekten gerek yok.

Yağmur dönerken kara,yavaşça süzülenler yola...araba dolusu bir tuhaf seven şarkılar çalıp söyleyen,sevenlerden biri ben arkada bıraktığım sen kim olduğunu biliyorsan söylesen...
Ah yağmur dönerken kara
ŞarkıLar var falımda
Hepsi sana bu gece ANKARA
İster özle,yok istersen hiç hatırlama.
« Yanıtla #7 : 02 Kasım 2011, 19:03:09 »
sinan0636
Full Member

EvaPower 0

haklısın ama bana türkçeyi düzgün yaz dedigi mesajında sürüyle hata var
« Yanıtla #8 : 02 Kasım 2011, 22:17:04 »
sayha
Full Member

EvaPower 4

Tunalı'da gezinirken bizde bir kahvaltının tutkusu

Başlığı düzeltme konusunda bende hemfikirim Sinan 17 yaşındasın düzgün türkçe kullanmaya özen göstermelisin bu bir meziyet değil gerekliliktir.Forumda online olan üyeler bir elin parmak sayısını geçmiyor malesef o yüzden böyle birbirimizi kırmamak gerektiğini düşünüyorum herkesin yazısında sürüyle hata var olabilir 2 senem edebiyat fakültesinde geçti benim bile yazılarımda hata var ama düzelt diye uyarıldığında bu şekilde sert bir tepki vermen doğru değil elbette Okan'ın yaptığıda doğru değil ama unutma ki senin bu sert cevabına istinaden öyle yazdı.Aramızda pek bir yaş farkı yok üstelik sende Ankaralısın demek istediğimi az çok anladığını umuyorum ve rica ediyorum.İnan böyle boş yere birbirinizi kırmaya gerek yok daha fazla uzatmayacağınızı düşünüyorum ve bu konuyu silip baştan açman gerekiyor bence çünkü konu amacından sapmış durumda ve bu forum kurallarıyla pek örtüşmüyor.

Yağmur dönerken kara,yavaşça süzülenler yola...araba dolusu bir tuhaf seven şarkılar çalıp söyleyen,sevenlerden biri ben arkada bıraktığım sen kim olduğunu biliyorsan söylesen...
Ah yağmur dönerken kara
ŞarkıLar var falımda
Hepsi sana bu gece ANKARA
İster özle,yok istersen hiç hatırlama.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord