--MTV'de when i was seventeen adLı programdan--
Amy Lee 17 yaşındayken okulda disiplin cezası aldı!
YetenekLeri övünüLecek, yetenekLi piyanist, güzeL sesLi, Evanescence solisti Amy Lee. (...) HayranLarına anLatıyor:
"Ben onyedi yaşındayken, okuLumuzun gerçekten kaygan zaminLeri vardı. Okulun salonu büyüktü ve paten kaymak için harbiden mükemmeldi." Böylece Amy bundan faydaLanmaya karar verdi. "MiLLet dersteyken saLon boşaLdığında ve o çaLışma saLonuysa veya sanat yada herneyse, neden o zaman birazcık patenLe kayıLmasın?"
Fakat onun birazcık patenLe kaymasının hernasıLsa bazı sonuçLarı oLdu.
"Nedendir biLmiyorum ama ben iyi oLacağını düşünmüştüm. Neyse kayıyorum. Tam inekçe. SaLona bir öğretmen geLmiş ve ben kayarken şöyLe bağırdı: GÖZALTI."
Gözaltı yaramazLık yapan Lise öğrenciLeri için oLdukça yaygın bir ceza oLmasına rağmen Amy babasına mahcup oLdu.
"Büyük sayıLabiLebiLen bir anLaşma yaptık. Amy geneLde beLaya buLaşmazdı. O başını beLaya soktu." Diyor babası John.
Tabii Amy Liseye sakince döndü. Amy bu tecrübesini öğretmenin onu gözaLtına yoLLayışını yaratıcı birşeyLere çevirecek bir yoL buLdu.
"Paten kayarken yakaLanışım üzerine içimdeki sanat parçaLarından biri dev bir patenciye dönüştü."
Son iki paragrafta söz ediLen oLay:
Programın tamamı için
buraya tıkLayınOrjinal metin için
buraya tıkLayınKaynak: MTV.com
Çeviri : adze55