+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Diğer Konular » Genel Konular
 Aksesuarlar

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Aksesuarlar  (Okunma Sayısı 343 defa)
« : 09 Eylül 2011, 15:55:08 »
HFurkan
Yeni Üye
*

EvaPower 0

Arkadaşlar evanescence.com dan store a girdiğimizde altlarda bir kaç aksesuar görülüyor, ordaki wirstbandleri Türkiye de bulabileceğimiz bir yer var mı Smiley

Aslında Seether ve Amy nin 2004 Rio da bir konserleri var aşağıdaki videoda,

3:47 'de gitaristin kolundaki zaten bitirdi beni aslında yaptırabilme imkanımız vs. varsa ne güzel olur Cheesy

« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2011, 16:13:48 »
tenten_NrtN
Hero Member

EvaPower 11

Halam "aile mensuplarının" ( Cheesy) hepsine kişiliklerine göre özel olarak yaptırmıştı. Smiley Yani yapılıyordur heralde... Smiley

« Yanıtla #2 : 09 Eylül 2011, 16:32:08 »
sayha
Full Member

EvaPower 4

Tunalı'da gezinirken bizde bir kahvaltının tutkusu

matrak,mydonose,karakutu,black magic gibi mağazalarda bu tarzda bulabilmen mümkün ya da internetten sipariş etmen mümkün öyle özel yaptıracağını pek sanmıyorum bunlar klasik sonuçta bu saydığım mağazalardan herhangi biri şehrinde varsa uğramanda yarar var.

Yağmur dönerken kara,yavaşça süzülenler yola...araba dolusu bir tuhaf seven şarkılar çalıp söyleyen,sevenlerden biri ben arkada bıraktığım sen kim olduğunu biliyorsan söylesen...
Ah yağmur dönerken kara
ŞarkıLar var falımda
Hepsi sana bu gece ANKARA
İster özle,yok istersen hiç hatırlama.
« Yanıtla #3 : 09 Eylül 2011, 16:57:38 »
HFurkan
Yeni Üye
*

EvaPower 0

Halam "aile mensuplarının" ( Cheesy) hepsine kişiliklerine göre özel olarak yaptırmıştı. Smiley Yani yapılıyordur heralde... Smiley
Siyah boş wirstbandler var ama sembolü iyi bulmak lazım. Nerden nasıl yaptırdığı hakkında bir bilgin var mı acaba Grin

matrak,mydonose,karakutu,black magic gibi mağazalarda bu tarzda bulabilmen mümkün ya da internetten sipariş etmen mümkün öyle özel yaptıracağını pek sanmıyorum bunlar klasik sonuçta bu saydığım mağazalardan herhangi biri şehrinde varsa uğramanda yarar var.
Düşündüm aslında ama internette vs. hiçbir yerde bulamayınca yoktur herhalde dedim, bir gezeyim fırsat bulunca. Teşekkürler Smiley
« Yanıtla #4 : 09 Eylül 2011, 18:19:07 »
tenten_NrtN
Hero Member

EvaPower 11

Bi tekstil atölyesine... Smiley wirstbandlerin üzerine isim yazdırıp logo yapmışlardı. Yani paylaştığın ilk resimdeki gibi...

« Yanıtla #5 : 14 Eylül 2011, 21:22:24 »
QueenF.
Full Member

EvaPower 2

Solitude, forever me and forever you

bunu ben bile yaparım  Grin yani yapabilirim derken tahminimce.
kumaşa basmak için uygun kağıtlar varmış. o kağıdı yazıcıya koyuyormuşsun istediğini çıkartıp kumaşa ütüyle mi ne uyguluyormuşsun. şu kumaş kkağıdı olayı yazıcımızın kullanım kılavuzunda yazıyordu. Grin gerisini, ütüyle basmayı da zaten hepimiz biliyoruz  Grin yine de bi araştırmak lazım

I will endure till the end of time torn away from you. I pull away to face the pain. I close my eyes and drift away.
« Yanıtla #6 : 14 Eylül 2011, 21:26:38 »
HFurkan
Yeni Üye
*

EvaPower 0

bunu ben bile yaparım  Grin yani yapabilirim derken tahminimce.
kumaşa basmak için uygun kağıtlar varmış. o kağıdı yazıcıya koyuyormuşsun istediğini çıkartıp kumaşa ütüyle mi ne uyguluyormuşsun. şu kumaş kkağıdı olayı yazıcımızın kullanım kılavuzunda yazıyordu. Grin gerisini, ütüyle basmayı da zaten hepimiz biliyoruz  Grin yine de bi araştırmak lazım
Öyle bir imkan varsa mükemmel olur. Siyah bir wirstband alıp yaparız ya da bilen birine yaptırırız çok masraflı da olmaz tahminim.
« Yanıtla #7 : 14 Eylül 2011, 21:55:26 »
QueenF.
Full Member

EvaPower 2

evet olmaz diye düşünüyorum. kumaşını alırsın birde kağıtını sonra yazıcıya ardından bas ütüye tamamdır  Grin kağıtlara internetten bakıcam. kırtasiyeye de sorarım. eğer yapılabilirse sizinle paylaşırım  Smiley

I will endure till the end of time torn away from you. I pull away to face the pain. I close my eyes and drift away.
« Yanıtla #8 : 14 Eylül 2011, 22:25:57 »
adze55
Sr. Member

EvaPower 7

something about myseLf

Grin  Grin   yüreği oLan fan kumaşa değiL bedenine işLer :

All is ok   şaka tabii  All is ok

« Son Düzenleme: 14 Eylül 2011, 22:27:56 Gönderen: adze55 » Logged

how would you teLL an unborn chiLd what Life is
« Yanıtla #9 : 15 Eylül 2011, 07:54:03 »
QueenF.
Full Member

EvaPower 2

öyle bi lüksüm olsaydı şuana kadar durur muydum sanıyorsun ?  Grin Cool

« Yanıtla #10 : 15 Eylül 2011, 16:07:37 »
tenten_NrtN
Hero Member

EvaPower 11

Bu kadar uğraşmaya gerek yok... Sıradan küçük bi terziye şu resimdeki şekli göstersen dikiş tekniğiyle bile bu şekli çıkarabilir.

« Yanıtla #11 : 15 Eylül 2011, 22:34:14 »
QueenF.
Full Member

EvaPower 2

aaaa doğru ya  Grin
bendeki de zeka işte  Tongue gerçekten hiç aklıma gelmedi  Smiley

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord