+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Genel Kategori » Evanescence
 Özlemiştik Evanescence!

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Özlemiştik Evanescence!  (Okunma Sayısı 327 defa)
« : 06 Eylül 2011, 17:12:07 »
ainariel
Full Member

EvaPower 0

!! <:o) !!

doğru yere mi açtım bilmiyorum ama bu benim eva için yazdığım ufak bir yazı  Wink

Evanescence’nin yeni albüm çıkış tarihi Ekim 4.What you want single’ını yayınladıklarını öğrendiğim anda heyecandan kabardı kalbim.İçimdeki bütün ritmler şaha kalktı bir anda.Evanescence ile bir çok yaşıtım gibi bende lise yıllarımda tanıştım,Fallen albümleriyle.Sabahtan akşama kadar dinlerdim hiç usanmadan, yorulmadan.Tabi bu devamında gruba büyük bir hayranlığı getirdi.Koca bir Evanescence arşivi yaptım kendime.Fotoğraflar,albümler,videolar,posterler,röportajlar vs.Elime geçirebildiğim ne varsa hepsini biriktirdim.Grubun kuruluş hikayesini,üyelerin hayatlarını ezber ettim.Piercing aşkımıda Amy’den edindim.Türkiye'ye konsere geldiklerinde gidemediğim için içimde daima bir burukluk ve ihanet hissiyle yaşadım kaç ay.Gerçi o his hala bazen hissettirir kendini.O kadar çok sevdim anlayacağınız.Tabi yıllar içinde grupta ayrılıklar oldu,aksamalar oldu ama o güçlü kadın Amy Lee hep ayakta durdu.Grubuda kendisiyle beraber yaşattı.Yılmadı.Böyle böyle geçti yıllar.Suskunlardı ne zamandır ama en baştada söylediğim gibi yeni  albüm geliyor.Şimdi aynı sabırsızlıkla bekliyorum ve What you want parçasını her gün mutlaka birkaç kez dinleyip duruyorum hasret gidermek amaçlı.Yabancı  gruplar içinde benim için efsane olan bu grubu hala dinlemeyenleriniz varsa şu anda bir yerlerden herhangi bir parçasını bulsun buluştursun dinlemeye başlasın.Aksi halde kayıp bence öyle yani…Geri sayım başlasın!

.:N.B.B.//2011:.
« Son Düzenleme: 09 Ekim 2011, 00:31:15 Gönderen: ainariel » Logged
« Yanıtla #1 : 06 Eylül 2011, 17:26:29 »
adze55
Sr. Member

EvaPower 7

something about myseLf

bunu daha önce bloğunda okumuştum..
"...hala dinlemeyenleriniz varsa şu anda bir yerlerden herhangi bir parçasını bulsun buluştursun dinlemeye başlasın.Aksi halde kayıp..." aynen öyle   Cheesy

how would you teLL an unborn chiLd what Life is
« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2011, 12:14:23 »
ainariel
Full Member

EvaPower 0

herkes sevmeli dinlemeli boşuna mı çalıp söylüyorlar  Grin
« Yanıtla #3 : 07 Eylül 2011, 13:52:15 »
3vaTurkey
Hero Member

EvaPower 24

Ekim 11 ♥..

Paylaştığın için teşekkürler Smiley Neredeyse içimden geçenleri yazmışsın  Cheesy
ve onlar kesinlikle GERİ DÖNÜYOR!  love

« Yanıtla #4 : 07 Eylül 2011, 14:52:15 »
tenten_NrtN
Hero Member

EvaPower 11

Eklemişsin...Smiley Eva hakkında kendinden bir şeyler yadığın yalın bi yazı... Gerçekten güzel... Smiley

« Yanıtla #5 : 08 Eylül 2011, 10:45:10 »
ainariel
Full Member

EvaPower 0

teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için  Embarrassed
« Yanıtla #6 : 08 Eylül 2011, 13:47:35 »
!d!L
Hero Member

EvaPower 10

Hold on , little girl ♥

Güzel bir yazı olmuş çok beğendim Smiley Bloğun mu var? Smiley
« Yanıtla #7 : 09 Eylül 2011, 22:11:48 »
-OkaN-
Sr. Member

EvaPower 7

Güzel bir konu başlatmışsın ayrıca bloğunu takip etmek isterim benceher üye düşüncelerini paylaşmalı burada

Evanescence sadece bir rock grubu değildir o çok şeydir bir markadadır.Şarkılarıyla hayatın içinde ne varsa yaşadıklarımıza,anılarımıza ve duygularımıza ayna olabilmeyi başarabilmiş nadir gruplardandır.Ben Evanescence ile 2003 sonbaharında tanıştım ve benim hayatımda şöyle bir yeri var;İlk kız arkadaşıma my last breath eşliğinde çıkma teklif ettim,annemin bana hediye olarak aldığı ilk şahsi piyanomda ilk evanescence parçası çaldım,sevdiğim biri gözümün önünde ölürken bi yerlerde Evanescence şarkısı çalıyordu,Fallen ilk kez korsana para vermeden orjinalini aldığım albümdü belkide ergenliği sağ atlamamı fallen a borçluyum.Evanescence şarkılarıyla en iyi günümde ve en kötü günlerimde hep yanımdaydı.Öfkeliyken beni dinginleştiren,umutsuzken beni umutlandıran,çaresizken bana çıkış yolu aratan ve mutsuzken benim yüzümde bir tebessüm oluşturan bir grup.Evanescence şimdi geri dönüyor onu hala ilk günkü gibi bekliyoruz ve bu heyecanı yaşamak gerçekten güzel bir duygu.

...
My loveless life
I'm lost in you tonight
Waiting for you to turn around
Only to tear the whole world down.
My darkest night
Your arms that hold me tight
Waiting for you to turn around..
« Yanıtla #8 : 10 Eylül 2011, 10:06:01 »
ainariel
Full Member

EvaPower 0

Güzel bir yazı olmuş çok beğendim Smiley Bloğun mu var? Smiley

teşekkür ederim.evet bir blogum var arada karalıyorum işte  Embarrassed

okan her eva fanıı sen gibi eminim heyecanımızı hiç yitirmedik  love ve blogum her zaman açık hepinizee  All is ok
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord