« : 14 Temmuz 2008, 19:09:13 » |
blacqEx
Full Member

EvaPower 0
éVanéscenCé haRiqa x) !!!
|
 |
|
|
Tokio Hotel 2001 yılında Magdeburg'da kurulmuş bir popüler Alman Pop-Rock grubudur. Bill Kaulitz Tokio Hotel'in baş vokalistidir. 2001 senesinde "Devilish" ismiyle Bill Kaulitz, Bill'in ikiz kardeşi Tom Kaulitz, Georg Listing ve Gustav Schäfer tarafından kuruldu. İlk albümü "Schrei” 2005 yılında çıkardı. İlk single'ları "Durch den Monsun", çıktıktan sonra hızlı bir şekilde adını duyurdu. 20 Ağustos'ta Alman müzik listelerinde 15. olarak kendini gösterdi ve 26 Ağustos'ta Avusturya müzik listelerinde 1. oldu. İkinci single'ları "Schrei", Alman listelerinde 5.liğe yükseldi. 2006'nın başlarında, üçüncü single'ları "Rette Mich" çıktı ve listelerde 1. oldu. Yeni single'ları "Übers Ende der Welt" 26 Şubat 2007'de çıktı ve o da listelerde 1. oldu. Yeni albümleri "Zimmer 483" turunun mart ayında başlatılması düşünülüyordu ancak iki hafta geciktirildi çünkü grup yeni bir sahne kullanmak istemişti. Her nasılsa tur için alınmış olan tüm biletler hâlâ geçerli. bunlara ilave olarak sürekli grubun vokali olan bill için gay tartışması yapılmakta fakat bu doğru değildir.Bill'in sesinin kötü olduğu ve albüm kayıtlarında ikiz kardeşi Tom'un gitar çalmadığıda söylenenler arasında ama Bill 2002 de girdiği çocuk şarkıcı yarışmasından ki bu sıradan bir yarışma değildi 2. olmuştur. Bill in hobileri arasında parti vermek gezmek var ikizi Tom'sa grafity atmayı ve basketbol oynamayı seviyor.Ne kadar tepki toplayıp ticari bir grup oldukları söylensede peşpeşe ödüller almaya devam ediyorlar.
Bill Kaulitz (Vokal) Tom Kaulitz (Gitar) Georg Listing (Bass Gitar) Gustav Schäfer (Bateri)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2008, 17:53:49 Gönderen: emily »
|
|
‗‗‗Åśĸ Ēŋ Ołмάчάĉąķ Ỳéřđē, Ēŋ Ołмάчάĉąķ Žάмάηđā, Ēŋ Ołмάчάĉąķ Ķįŝΐŷé, Ħēŗ Žάмάʼn Θŀάвїlїя !!!‗‗‗
|
|
|
« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2008, 22:19:09 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Kendilerinden hiç hoşlanmayıp, onları popüler kültürün silik elemanları olarak görüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 14 Temmuz 2008, 22:47:45 » |
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
EvaPower 8
|
***yorumsuz*** bırakıp onları tanrıya havale ediyorum:D onları bildiğimiz gibi yaratmamış:D
|
|
|
|
|
|
geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır. ***DÖNÜŞ YOK***
|
|
|
« Yanıtla #3 : 15 Temmuz 2008, 12:42:33 » |
|
Silent Scream
|
Ya aslında yaşlarına göre çok büyük bi başarı elde ettiler .. Şanslı çocuklar diyebiliriz..Bi de grupta Tom diye birisi olunca alaaaah! xD Neyse tartışma yaratmak istemem tabii ama dediğim gibi sadece yakışıklılıkları için grubu dinleyeneler oluyo .. Bana fazla tikice geliyo bunlar ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 06 Ağustos 2008, 17:53:53 » |
konoc
Full Member

EvaPower 1
|
Kendilerinden hiç hoşlanmayıp, onları popüler kültürün silik elemanları olarak görüyorum.
kesinlikle katılıorum....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 06 Ağustos 2008, 21:33:45 » |
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
EvaPower 8
|
hayko bi röportajında başarılı olmak için arkanda sağlam prodüktörler olması gerektiğinden bahsediyordu:D sonra örnek olarak tuttu bbunları verdi canlı yayında:D ama ne veriş:D hele bi söz ettiydi de fena yarıldıydım ah keşke hatırlasam yaa:D
|
|
|
|
|
|
geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır. ***DÖNÜŞ YOK***
|
|
|
« Yanıtla #6 : 07 Ağustos 2008, 23:13:14 » |
the big ticked
Full Member

EvaPower 1
|
söylecek başka bir söz yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 11 Ağustos 2008, 16:33:08 » |
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1
|
Bu kadar popüler olmadan önce dinliyordum az çok.Ama sonra bazı şeyler izleyip,görüp okudukça dinleme halimi devam ettirmemeye karar verdim!Bu kadar popüler olmalarını şanslarına bağlıyorum,insanlar ''yeni'' tipler görünce..Fazla uzun süreceğini sanmıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 16 Ağustos 2008, 14:54:35 » |
Fallen_Eva
Jr. Member

EvaPower 0
éva4ever
|
midem bulasnıo ööööğkk kus kuss
|
|
|
|
|
|
EvaNesCencE4ever
|
|
|
« Yanıtla #9 : 19 Ağustos 2008, 09:50:56 » |
İrEm
Full Member

EvaPower 2
|
Bu kadar popüler olmadan önce dinliyordum az çok.Ama sonra bazı şeyler izleyip,görüp okudukça dinleme halimi devam ettirmemeye karar verdim!Bu kadar popüler olmalarını şanslarına bağlıyorum,insanlar ''yeni'' tipler görünce..Fazla uzun süreceğini sanmıyorum.
evet sana katılıyorum bizim insanlarımız böyle naparsın
|
|
|
|
|
|
 DüŞüNmEyİ bIrAk KuRtUlMaK iStEsEnDe KaRaNlIk GüZeL dEğİl AcInI hAfİfLeTsEdE
|
|
|
« Yanıtla #10 : 24 Ağustos 2008, 20:08:14 » |
|
|
|
« Yanıtla #11 : 25 Ağustos 2008, 13:19:16 » |
philosopher_queen
Full Member

EvaPower 6
Once I had a dream. And this is it.
|
bende yaa...  hiç sevmem.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 25 Ağustos 2008, 13:32:26 » |
Chosen
Yeni Üye
EvaPower 1
Morgoth
|
Ne olduğu belli olmayan solist, rapçiden bozma gitarist, tellere rastgele vuran; içi boş bi grup.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 25 Ağustos 2008, 13:37:52 » |
gölge
Full Member

EvaPower 0
(Banlandı)
|
Ne olduğu belli olmayan solist, rapçiden bozma gitarist, tellere rastgele vuran; içi boş bi grup.
çuzın snn maceralr geldi aklıma birden kötü oldum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 25 Ağustos 2008, 13:40:48 » |
Chosen