WHAT YOU WANT
Do what you what you want, if you have a dream for better / Ne istiyorsan ne istiyorsan yap, eğer daha iyisi için bir hayalin varsa
Do what you what you want till you don't want it anymore / Ne istiyorsan ne istiyorsan yap, onu daha fazla istemeyene kadar
(remember who you really are) / (gerçekte kim olduğunu hatırla)
Do what you what you want, your world's closing in you now / Ne istiyorsan ne istiyorsan yap, dünyan şimdi senin içinde kapanıyor
(it isn't over) / (o bitmedi)
Stand and face the unknown / Ayakta dur ve bilinmeyenle yüzleş
(got to remember who you really are) / (gerçekte kim olduğunu hatırlamak zorundasın)
Every heart in my hands like a pale reflection / Ellerimdeki her kalp solgun bir yansıma gibi
Hello, hello remember me? / Merhaba, merhaba beni hatırlıyor musun?
I'm everything you can't control / Ben kontrol edemeyeceğin her şeyim
Somewhere beyond the pain there must be a way to believe we can break through / Acının ötesinde bir yerde cepheyi yarabilip inanabileceğimiz bir yol olmalı
Do what you what you want, you don't have to lay your life down / Ne istiyorsan ne istiyorsan yap, canını feda etmek zorunda değilsin
(it isn't over) / (o bitmedi)
Do what you what you want till you find what you're looking for / Ne istiyorsan ne istiyorsan yap, aradığın şeyi bulana kadar
(got to remember who you really are) / (gerçekte kim olduğunu hatırlamak zorundasın)
But every hour slipping by screams that i have failed you / Ancak senin ümidini kırdığım her saat çığlıklarla akıp gidiyor
Somewhere beyond the pain there must be a way to believe / Acının ötesinde bir yerde inanmak için bir yol olmalı
Somewhere beyond the pain there must be a way to believe / Acının ötesinde bir yerde inanmak için bir yol olmalı
There's still time / Hala zaman var
close your eyes / gözlerini kapat
only love will guide you home / sadece sevgi sana evin yolunu gösterebilir
Tear down the walls and free your soul / Duvarları yık ve ruhunu serbest bırak
Till we crash we're forever spiraling down, down, down, down / Çarpıp dönerek sonsuza dek aşağı, aşağı, aşağı, aşağı düşene kadar
Hello, hello, its only me / Merhaba, merhaba, bu sadece benim
infecting everything you love / sevdiğin her şeye bulaşan
Somewhere beyond the pain there must be a way to learn forgiveness / Acının ötesinde bir yerde affetmeyi öğrenmenin bir yolu olmalı
Somewhere beyond the pain there must be a way to believe we can break through / Acının ötesinde bir yerde cepheyi yarıp inanabileceğimiz bir yol olmalı
Yazarlar: Amy Lee, Terry Balsamo, Tim McCord
Çeviri: amylee-brit