+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Genel Kategori » Haberler
 Amy Lee EMI Music Meksika Röportajı

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Amy Lee EMI Music Meksika Röportajı  (Okunma Sayısı 196 defa)
« : 06 Ağustos 2011, 11:25:10 »
amylee-brit
Hero Member

EvaPower 40

My heart is broken...

Röportaj internetten yayınlandığı ve ses kalitesi çok düşük olduğu için bazı bölümlerde yanlışlıklar olabilir.

[Soru ve cevabın ilk bölümü eksik] Birçok şarkının konusu... özgürlükten geliyor. Ele geçiren duygu Evanescence'a ve sizlere dönüşü sağlayan şey. Bu büyük bir tema. Muhtemelen albümün isminin Evanescence olmasının bir numaralı sebebi. Bu benim Evanescence'la ve sizle olan ilişkim hakkında.

Danny Castillo soruyor : Opera dinler misin?
Amy: Bu ismi biliyorum, bu kişiyi tanıyorum.
Danny Castillo?
Amy: Evet, Dany Castillo. Gerçekten değil ancak biliyorum. Pekala, opera dinler miyim?
Evet, opera dinler misin?
Amy: Evet, bu genellikle doğumgünlerimde aldığım bir şey. Kocam ve ben birlikte hoş bir akşam yemeğine çıkar ve sonra operaya gideriz. O operayı sevmez bu yüzden bu ancak doğumgünümde aldığım bir şeydir. Benim özel Amy anlarımdan bir tanesi.

Ali_Ivi soruyor: Meksikalı fanların en çok hangi özelliğini seviyorsun?
Amy: Pekala, tamam Ali_Ivi, Meksikalı fanların tutkusunu seviyorum. Siz her zaman ateşlisiniz, rock müziği seviyorsunuz. Bu enerjiyi hissedebiliyoruz ve buraya bir konser için geldiğimizde, bu hatırlanacak bir deneyim oluyor. Kendimizi kaybetmeye izin veriyoruz. Tabi ki bir rock grubu olarak, Bu gerçekten dilediğimiz bir şey.

Jefferson soruyor: Bize "What You Want" videosu hakkında bir şeyler anlatabilir misin?
Amy: Video hakkında çok şey söylemek istemiyorum ancak New York'ta, şehirde çekeceğiz. Tamam, bunu size söyleyeceğim: The Open Door'da, biliyorsunuz öncesinde özellikle The Open Door'da fazlasıyla fantazi ve bir masaldaki dünya gibiydi. Bu sefer, en azından "What You Want" için bu sefer gerçek bir dünyada olmak cool hissettirecek, biraz bizim gerçek geçmişimiz ve bizim gerçek hayatlarımız hakkında. Bu yüzden, sanırım size bizim içimizi öğrenmeniz için güzel bir fırsat vereceğiz.

Bu soru Şili'den geliyor, evan_chile: Evanescence'ın Kasım'da Almanya'ya gideceği doğru mu?
Amy: Pekala, bu evan_chile için; Tam anlamıyla Kasım olduğundan emin değiliz, tam anlamıyla hangi ülkeler olduğundan da. Ancak biliyorum ki bir Avrupa Turu olacak ve varsaydığım kadarıyla Almanya da gideceğimiz ilk yerlerden biri olacak. Ekim'in sonu, Kasım başlangıcı, evet. Sizi görebileceğiz.

Gyutsu soruyor: Rock in Rio'nun dışında Brezilya'ya tekrar gelecek misiniz?
Amy: Gyutsu, Güney Amerika'da çalmayı seviyoruz, Brezilya çalmak istediğimiz tek ülke değil ancak evet, orada tekrar çalacağız. Elbette bu albüm için bir Güney Amerika Turu planlıyoruz. Bu şimdi olmayacak, Ekim'de değil, ancak gelecek yılın ilk zamanlarında. Bu yüzden, yakında görüşmek üzere.

Luis Holiday soruyor: Elektronik müziği seviyorum. Steve [Lillywhite] ile kaydettiğiniz tekno şarkılara ne oldu?
Amy: Luis Holiday, her zaman elektronik müziği sevdim, biliyorsunuz, bu uzun süre gruba ilham kaynağı olan bir şeydi, ancak ilham, bilirsiniz, yazma aşamasında öndeki rollerden birini aldı ve bu şarkılardan bazıları albümde var ancak grupla birlikte onların üzerinde de fazlasıyla çalıştık. Bu yüzden çok farklı müzikler var. Kastettiğim şey bazı şarkılar grupla başladı ve bazı şarkılar orada başladı, bilirsiniz, sentezlemek ve bilgisayarda programlamak. Bu yüzden bunlardan bazılarını duyacaksınız... Bu şimdi gerçekten bir grup kaydı, bu benim şarkı sözlerini yazmamdan daha çok Evanescence ve bu yüzden çocuklarla çalıştım, biliyorsunuz, onlar da bu işe kalplerini koydu.

Thiago Muñiz soruyor: Bu albüm için en büyük ilham kaynağın neydi?
Amy:  Thiago Muñiz, bu albüm için en büyük ilham kaynağını söylemek zor çünkü biliyorum ki, tüm müzik türlerini dinliyorum, sadece tek bir şey yok. Kesinlikle orijinal bir şeyler yapmak istedim, bilirsiniz, gerçek bizin ne olduğu, yeni bir yerden gelen şeyler. Ancak ne dinliyorum, Passion Pit, MGMT, bu gruplar, Portishead, albümlerini sevdim, Deftones, Alice in Chains'in son albümü... Bunu çok seviyorum. Çok fazla müzik dinliyorum. Şimdiyse sadece kendi kaydımızı dinliyorum çünkü bu benin hayatımı şu anda yakıp geçiyor ve onu çok seviyorum! Bu yüzden, evet.

Drew Imaginary soruyor: Kaydın en zor aşaması neydi?
Amy: Drew Imaginary, kaydın en zor aşaması... Pekala, enstrümanlardan gidelim, arp. Biliyorsunuz, arp çalıyorum ve bu çalması en zor enstrümanlardan biri ve gerçekten eğlenceli ancak benim için eğlenceli çünkü bir meydan okuma. Bence bunu en uzun kılan şey şarkılara yerleştirmek, ancak albümün tamamında arp yok, sadece birkaç dizede, ve bence en zor şey kesinlikle çalmak. [İyi şarkı söylediğimi düşünüyorum, bazı şarkılar gerçekten, ahh! Sicil defterimde daima en üst sıradadır.] > Parantez içindeki yerler kesin değildir.

Road From Hell soruyor: Hangi grupları dinliyorsun? Favorin hangisi?
Amy: Bunu daha iki dakika önce söyledim. Road From Hell, tüm şu grupları dinliyorum, tekrar, Deftones, Depeche Mode, Alice in Chains'in albümü, bizim kaydımız bir numara. Bir boşluk bırakıyorum, sanırım bunu daha fazla yapamayacağım, üzgünüm. Adını sevdim!

Terry Bibado soruyor: Fanlar yeni albümü dinlediğinde sence ne hissedecekler?
Amy: Terry Bibado, bence onları seveceksiniz. Bunu duymanız için gerçekten heyecanlıyım. Bu şarkıları yaparken birçok defa geri dönüp dinlemek istedik ve "Fanlar bunu sevecek!" dedik, biliyorsunuz, "Bunu fanlara göstermek için bekleyemiyorum!". Umarım siz de bizim sevdiğimiz kadar seversiniz çünkü biz çok sevdik ve demek istediğim, favori müziğim haline gelecek müziği yapmayı deniyorum ve bu, bunun bir parçası ve bildiğiniz gibi bunu her zaman yaptık ve bu kayıtta da böyle oldu, bu yüzden umarım seversiniz. Ki bence seveceksiniz.

Tamy Phoenix soruyor: Tim'le birlikte yarattığınız yeni şarkı sözlerinden neler bekleyebiliriz?
Amy: Tamam, güzel, Tamy Phoenix, Tim şarkı sözlerini yazmadı ancak sanırım asıl kastettiğiniz müzikleri yazmasıydı çünkü bu onun bir parçası olduğu ilk kayıt. Bu grubun her üyesi bir şekilde kendi dilimlerinde albüme katkıda bulundular. Ve Tim'le yazmak gerçekten harikaydı, birlikte çok şey yazdık. "Your Love"ı birlikte yazdık, sanırım siz fanlar bunu biliyorsunuz. O bu sefer yazım aşamasının büyük bir parçasıydı. Bilmiyorum, açıklamak zor. Ancak o, bir Kaliforniya erkeği olarak, biraz Kaliforniya çeşnisine sahip, bu gerçekten cool. Tamamen tanımlamak zor ancak bunu duyacaksınız, ve duyduğunuzda anlayacaksınız. Ve bence onun dayanakları harika! Gerçekten iyiler.

... soruyor: Fanlarınızın sadakati hakkında ne düşünüyorsun?
Amy: Gerçekten fanlarımızın sadakatine inanamıyorum. Uzun zaman oldu ve bugün bazı Meksikalı fanları görüyorum, beni internetten izliyorlar, bana tweet atıyorlar ve geçen yılki harika şeyler gibi - gerçekten -, özellikle son birkaç ayda buna daha fazla yaklaştığımız gibi. Bu bizim daha fazla çalışmayı istememizi sağlıyor. Bu bizi çok çok mutlu ediyor ve bu gerçekten gerçekten cool. Özellikle bugün şarkılar hakkında olduğunda, her şeyin albümler ve gruplar hakkında olmak yerine. Yaşamı boyunca bizimle birlikte olan bu kadar çok fana sahip olduğum için inanılmaz şanslı hissediyorum. Bilirsiniz, siz de bizim gibi uzun bir dönemdir buradasınız. Bu harika hissettiriyor. Bu geri dönmek için harika, tatmin edici bir duygu. Kaldığınız ve bizim sevdiğimiz şeyi sevdiğiniz için teşekkürler. Biz de sizi seviyoruz. Pekala, sanırım bu son soruydu. Bu yüzden, teşekkürler çocuklar. Turda her taraftan fanlarımızı görmeyi umuyorum, tüm dünyayı turlayacağız ve sizi kişisel olarak göreceğiz. Teşekkürler.

Çeviri: amylee-brit

All the little pieces falling, shatter.
Shards of me,
Too sharp to put back together.
Too small to matter,
But big enough to cut me into so many little pieces.
If I try to touch her,
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more.
« Yanıtla #1 : 06 Ağustos 2011, 13:29:59 »
!d!L
Hero Member

EvaPower 10

Hold on , little girl ♥

bir evapower daha verdim
bir yerde de türkiye'yi görelim artık ya Sad
« Yanıtla #2 : 06 Ağustos 2011, 14:04:55 »
Clock*
Yeni Üye
*

EvaPower 0

Hayatı yaşa.

Yeni albümü daha çok merak etmeye başladım, çünkü diğer albümlere göre daha farklı diye okumuştum bir yerde.
Gerçekten, artık Türkiye'yi görmek istiyoruz.  Angry
Teşekkürler
.

I can't hold on to me
Wonder what's wrong with me.
~
Let me go
« Yanıtla #3 : 06 Ağustos 2011, 20:28:59 »
amylee-brit
Hero Member

EvaPower 40

My heart is broken...

bir evapower daha verdim
bir yerde de türkiye'yi görelim artık ya Sad

o biraz zor canım çünkü bizim organizatörlerin evanescence'tan haberleri olması için grubun albüm çıkarıp, turneye çıkması lazım o zaman belki yazın bir teklif yaparlar gruba ama şunu da söylemek lazım bir konser tarihi 5-6 ay öncesinden belli olur britney de güney amerika turnesine çıkıyo ve aralık ayının biletleri satılmaya başlandı bile adamlar o kadar baskı yaptılar ki britneyin hiç planında olmayan bişiydi güney amerika turnesi ve oldu ama bizimkiler için britneyin avrupa turnesine çıkması ve onların da bunu duyması lazım ki o zamana kadar avrupa konserleri bitiyor artık britneyi tatilden dönderip konsere çıkartırtmak isterler falan neyse bu konser konularından nefret ediyorum...

All the little pieces falling, shatter.
Shards of me,
Too sharp to put back together.
Too small to matter,
But big enough to cut me into so many little pieces.
If I try to touch her,
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord