+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Genel Kategori » Haberler
 Evanescence Turu 'Rockı Doğrultacak' - MTV News

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Evanescence Turu 'Rockı Doğrultacak' - MTV News  (Okunma Sayısı 153 defa)
« : 04 Ağustos 2011, 18:06:41 »
amylee-brit
Hero Member

EvaPower 40

My heart is broken...

Evanescence The Open Door albümlerini destekleyen turnelerini bitireli neredeyse dört yıl oldu... ve o zamandan bu yana, gurubun her fanının anlatacağı gibi, Amy Lee ver arkadaşları zamanı çoğunlukla Evanescence dışında her şeyi yaparak geçirdiler.

Elbette, bu durum son olarak değişti. Aynı isimli albümleri 11 Ekim'de raflarda olacak, ve karmakarışık ilk singleları "What You Want" kanatlarında bekliyor. Geçen haftasonu, şarkı için klip çektiler, ve büyük dünya turneleri için vitesi yükselttiler.

Bir şekilde, geçen zaman için göz boyadıklarını söyleyebilirsiniz, telaşlı bir yolculukla geçirdikleri için, doğruyu söylemek gerekirse.

"Henüz tur için provalara başlamadık, aslında. ...Bu çılgın bir koşuşturmacaydı. İki gün boyunca Los Angeles'ta büyük bir fotoğraf çekimi gerçekleştirdik ve basınla bir koşuşturmaca içindeydik. Birlikte albüm tasarımını yapıyoruz, aynı zamanda mixle uğraşıyoruz - kendi hoparlörlerimi benle birlitke her yere taşıyorum, onları farklı otel odalarında kurar gibi."

Evanescence ayrıca albüm için şarkı listesini bitirmeye odaklanıyor - 16 şarkıdan oluşacak bir deluxe sürümü yayınlayacakları için bu, süreci bir şekilde daha kolay kılıyor - ve son olarak adı geçen turneleri için rotalarını belirliyorlar. Ve daha sonra ileride tamamen coşacak... ve saygısız bir şekilde birinin hazır olup olmamasına bakmaksızın.

"Hazırlanmak için daha çok zamanım olmasını dilerdim" diyor Lee, tur Ekim'de tamamen başlayacak. "Hayır, tekrar orada olacağımız için heyecanlıyız. Tüm yapmamız gereken olduğunca hızlı koşmak. Her şey sadece çok sıkı bir şekilde sıkıştırıldı, videodan promosyona oradan da provalara." Ve ekliyor "Provalara başlamaya hazırım, çünkü şöyle hissediyorum, 'tamam, tur tarihlerini kararlaştırdık, ancak daha hiç prova yapmadık'. Biraz gergin hissetmeye başladım, ancak iyi anlamda... Tekrar fanların önünde olacağız, ve tekrar o enerjiyi hissedeceğiz. Bu beynim için iyi olacak."

Ve Evanescence ne zaman yollara düşecek, fanlar ne bekleyecek? Pekala, yeni albümün sağlam bir dozu, elbette, ancak eski hitlerden de bolca olacak. Tabi ki, Lee hepsini gayet hoş bir şekilde bize sunacak.

"Bu rockı doğrultacak. Büyük enerji, bu albüm sadece hızlı tempoda bir rock yolculuğu. Bunu söylemek sersemlik mi? İyi, benimle dalga geçin" diyerek gülüyor. "Şimdi içinden seçeceğimiz üç albümümüz var, bu yüzden, elbette, yeni olanlarını çalmak istiyoruz ancak, elbette, eski olanlarını da çalacağız. Çok fazla şarkı çalacağız."

Röportaj: James Montgomery

Çeviri: amylee-brit

All the little pieces falling, shatter.
Shards of me,
Too sharp to put back together.
Too small to matter,
But big enough to cut me into so many little pieces.
If I try to touch her,
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more.
« Yanıtla #1 : 05 Ağustos 2011, 18:40:08 »
3vaTurkey
Hero Member

EvaPower 24

Ekim 11 ♥..

"Şimdi içinden seçeceğimiz üç albümümüz var.." Buna hava atmak denir!  Smiley
Teşekkürler!