« : 01 Ağustos 2011, 16:27:39 » |
hugara
Global Moderator
EvaPower 28
|
 |
|
|
Çıkış tarihi: 11 Ekim 2011 Yayınlayıcı: Wind-Up Records Prodüktör: Nick Raskulinecz CD VERSİYON1. What You Want 3:412. Made Of Stone 3:333. The Change 3:424. My Heart Is Broken 4:295. The Other Side 4:056. Erase This 3:557. Lost In Paradise 4:428. S i c k3:309. End Of The Dream 3:4910. Oceans 3:3811. Never Go Back 4:2712. Swimming Home 3:43DELUXE VERSİYON (CD + DVD)-Disk 1 (CD) -01. What You Want02. Made Of Stone03. The Change04. My Heart Is Broken05. The Other Side06. Erase This07. Lost In Paradise08. S i c k 09. End Of The Dream10. Oceans11. Never Go Back12. Swimming Home13. New Way To Bleed14. Say You Will15. Disappear16. Secret Door-Disk 2 DVD- 01 What You Want (Video)02 What You Want Klip Yapımı – 1. Gün03 What You Want Klip Yapımı – 2. Gün04 Stüdyoda Sahne Arkası05 Fotoğraf Çekiminde Sahne Arkası06 Şarkılar Üzerine: Secret Door07 Şarkılar Üzerine: The Change08 Şarkılar Üzerine: Never Go Back09 Şarkılar Üzerine: Made of Stone10 Şarkılar Üzerine: Disappear11 Şarkılar Üzerine: What You Want12 Şarkılar Üzerine: My Heart Is Broken13 Şarkılar Üzerine: Oceans14 Şarkılar Üzerine: Lost in ParadiseKaynak:EvanescenceVille & EMI Müzik İsviçre
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2011, 13:21:10 Gönderen: 3vaTurkey »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 01 Ağustos 2011, 20:49:15 » |
|
amylee-brit
|
smack you right in the face mi? bu amynin söylediği bir laftı diye biliyorum ben şarkı ismi olduğunu zannetmiyorum
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #2 : 07 Eylül 2011, 14:59:41 » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : 08 Eylül 2011, 15:51:22 » |
|
tenten_NrtN
|
Sıralama resmi değil sanırım. Zaten çoğu kaynakta sıralama çok çok farklı... Paylaşım için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 09 Eylül 2011, 18:14:30 » |
|
tenten_NrtN
|
Ciddi ciddi albüm nete sızmış durumda...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 09 Eylül 2011, 19:17:42 » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : 09 Eylül 2011, 22:24:44 » |
hugara
Global Moderator
EvaPower 28
|
Fallen in my immortalı TOD un lithiumu var. Peki bu albümün ? Beklediğim gibi çıkmadı. İşte bu dediğim bi parça yok malesef.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 09 Eylül 2011, 22:28:56 » |
|
-OkaN-
|
Ya sevgili hugara canımsın ya valla yani aynen içimi okudun resmen!
|
|
|
|
|
|
 ... My loveless life I'm lost in you tonight Waiting for you to turn around Only to tear the whole world down. My darkest night Your arms that hold me tight Waiting for you to turn around..
|
|
|
« Yanıtla #8 : 10 Eylül 2011, 01:00:49 » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : 10 Eylül 2011, 02:40:30 » |
|
tenten_NrtN
|
Bu yorumlar için biraz daha beklemek gerekiyor diyorum. Birine pat diye aşık olamazsınız değilmi? (istisnalar... neyse...) Yani albümden bi Lithium bi My immortal tadında bir şeyler beklemek te saçma geldi açıkçası... Bu grubu bi kalıba koymaktan başka bir şey değil... Yıllar geçer , insanlar değişir, aynı kalmalarını bekleyemeyiz. Bununla beraber fikirler de öncelikler de zevkler de değişir. Bu bi müzisyenin müziğine de yansır... Yani ben kısacası bi Eva fanıysanız zaman verin diyorum. Fallen yada TOD bize yeter diyorsanız o da sizin bileceğiniz iş...
Bu arada "Lost İn Paradise" ı bende beğendim. Ama albümün bi Lithium mudur bi My immortal' lıdır demem!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 10 Eylül 2011, 10:51:37 » |
sayha
Full Member

EvaPower 4
Tunalı'da gezinirken bizde bir kahvaltının tutkusu
|
 |
|
|
Albümü neden beğenmediniz anlamadım bence şarkılar gayet güzel özellikle MY HEART İS BROKEN,beğenmeyeler olacaktır tabi ki neye göre değerlendirdiklerini bilmiyoruz çünkü ama onlar beğenmedi diye evanescence i savunmak birşeyleri kanıtlama çabasına girmek çok gereksiz bir davranış boşverin beğenmeyen beğenmesin bu kadar abartılmasının bir lüzumu yok tartşmak istemediğini söylüyorsun ama bu cümlen her yöne çekiştirilebilecek türde Okan'ın yada moderatör olan Hugara'nın böyle birşey yapacağını sanmıyorum ama evanescence'i sürekli bir savunma durumuna geçersen en nihayetinde forum forum olmaktan çıkar.
Nurten daima ilk izlenim çok önemlidir.Bir kız yakışıklı bir erkek gördü mü hemen ayakkabısına bakarmış bir erkeğin ise kadında bakacağı ilk şey saçlarıdır çünkü saçın modeli karakter analizinde herşeyi belli eder..Şarkılarda böyle beklemeye gerek yoktur ilk seferde beğenilmediyse bir daha beğenilmez bu kadar basit albüm zaten internnette beklemeye ne gerek var isteyen hemen dinler beğenir ya da beğenmez bu kadar basittir karşı düşünceler olmadan forum ortamı olmaz bu mümkün değildir.Salt olan bunu saygı ve mantık içinde yapabilmek!
Evanescence'i savunmak yerine neden beğenilmediğini sormak bence daha doğru bir davranıştır.
|
|
|
|
|
|
Yağmur dönerken kara,yavaşça süzülenler yola...araba dolusu bir tuhaf seven şarkılar çalıp söyleyen,sevenlerden biri ben arkada bıraktığım sen kim olduğunu biliyorsan söylesen... Ah yağmur dönerken kara ŞarkıLar var falımda Hepsi sana bu gece ANKARA İster özle,yok istersen hiç hatırlama.
|
|
|
« Yanıtla #11 : 10 Eylül 2011, 12:48:49 » |
!d!L
Hero Member

EvaPower 10
Hold on , little girl ♥
|
Hiçbir şarkıyı dinlemediğim için yorum yapamıyorum.Ama nurtenin insanlar değişir ve sonuçta müzik de değişir düşüncesine katılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 10 Eylül 2011, 14:16:21 » |
|
tenten_NrtN
|
Evanescence fanıysanız biraz daha zaman verin dedim sadece...Evet ilk izlenim önemlidir. Ben bi şarkıyı ilk dinlediğimde beğenmemiş olabilirim. Bazı şarkılar vardır onun için zaman gerekir. Hemen sevemezsin.... Neden beğenmediklerini sormak gerek demişsin... Neden beğenmediklerini de yazmışlar zaten...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 10 Eylül 2011, 17:22:34 Gönderen: tenten_NrtN »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 10 Eylül 2011, 16:35:59 » |
|
-OkaN-
|
 |
|
|
Şarkıların bir kısmını beğenmedim sıradan bir rock albümünden farkı yok daha öncede belirttim nerede o piyano nerede o solo kısımlar açıkçası ben bu albümde bir Amy lee farkı göremedim.İşte bu yüzden beğenmedim..Ben evanescence hakkında yazı yazdığımda nedense birilerine karşı neden böyle düşündüğümü tekrar tekrar açıklamaktan bıktım forumda bazı üyeleri tenzi ederek söylüyorum ama amy lee ne yaparsa övmeyeceğim,beğenmediğim taktirde size karşı beğendim dememi beklemeyin Ece evanescence'nin senin savunmana ihtiyacı yok!Kimseyle tartışmaya girmek istemiyorsan bize karşı evanescence'yi savunmayı bırak..Düşüncelerine katılmıyorum dersin olur biter ama Evanescence'yi bize bildiğimiz şeylerle savunman antipatiden öteye geçmiyor.
Ben bir EVANESCENCE fanıyım ve şarkılar hakkında ilk izlenimimi yeterince net bir şekilde ifade ettiğimi düşüyorum ve çoğu şarkıyı beğenmedim!Evet insanlar büyür değişir yıllar geçer popüler kültürün etkisiyle müzikalitesini değiştirir bu gayet doğal ama ben bir Amy Lee farkı görmedim hepsi bu..Bugüne kadar düşüncelerimi hiçbir evanescence hayranını rencide edecek şekilde yazmadım gerekli özeni gösterdim hiçbir zaman kişiyi hedef alarak bugüne kadar birşey yazmadım kimsenin haddine değildir ki benim düşünceleri sorgulasın!
"beğenip beğenmemeleri umrumda değil açıkçası..." Nurten bu sözünü kişisel olarak algılamalı mıyım sence ya da şahsıma ait bir saygısızlık olarak hangisi..Açıkçası ben senden bu cümleyi sarfetmeni beklemezdim bugüne kadar bu forumda yazdığı mesajlarla saygımı kazanmış biri olarak ben senin düşüncelerine katılmadığımda "umrumda değil" gibi sert bir şekilde eleştirmedim aynı davranışı sendende beklerdim.
Ve son kez söylüyorum evanescence hakkında yazdığım bir yazıdan sonra yine tekrar tekrar neden böyle düşündüğümü açıklamak zorunda değilim ve yazdığım şeyler saygı unsurunu yitirmedikçe mesajımdan ötürü kimseye hesap vermek zorunda değilim!
|
|
|
|
|
|
 ... My loveless life I'm lost in you tonight Waiting for you to turn around Only to tear the whole world down. My darkest night Your arms that hold me tight Waiting for you to turn around..
|
|
|
|
|
|