« : 29 Temmuz 2011, 16:43:52 » |
|
amylee-brit
|
 |
|
|
Bütün hafta, MTV News Evanescence'ın uzun süredir beklenen albümünün bazı şarkılarının önizlemelerini yayınladı, Pazartesi ilk single "What You Want"tan başlayarak.
Çarşamba günü, başka bir eşsiz sert şarkı "The Other Side"a geçiş yaptık, ve Cuma günü üçüncü şarkıyla, epik ve göksel bir ballad olan "Lost In Paradise" ile önizlemeleri bitirdik.
Ve biz Evanescence fanlarının yeni müziği duymak için inanılmaz heyecanlı olmasını beklerken, özellikle dört yıldan bu yana grubun ilk singleı yayınlanacağından, alacağımız tepkiler hakkında en ufak bir fikrimiz yoktu. İlk iki önizlememiz MTVNews.com'a gönderildiğinde o günlerde en çok izlenen haberler oldular, ve biz üçüncüsü için de aynısını bekliyorduk. Ve tüm bunlar boyunca, tüm dünyadaki Ev destekçilerinden tonlarca yorum aldık.
Gerçek şu ki, yanıtları göstermek için, Cumartesi öğleden sonra (14 Temmuz) twittera gittim ve fanlara "What You Want" ve "The Other Side" hakkındaki tepkilerini sordum. Ve dünya etrafındaki tüm fanlardan aldığım tepkilerden kısa bir bölüm. "Yeni Evanescence müziği harika, onların müzikal evriminde farklı bir sayfaya giriş yaptırıyor! Müziklerinden asla hayal kırıklığına uğramadım!" ET_123
"Evanescence hala yaşıyor, ve Amy haklı: geri döndüler ve hiç olmadıkları kadar iyiler. "What You Want"ı ve "The Other Side"ı birçok defa dinledim, annem artık bilgisayar odasına girip rahatsız etmiyor." EverEvanescence
"Beş yıldan sonra, Evanescence daha sert ve daha olgun bir şekilde dönüyor. Şarkılar MÜKEMMEL! Kesinlikle yeni bir tarz, onların klasik tarzıyla birlikte. Sert, ancak eğlenceli! Vokaller, gitarlar, baslar, davullar. İki önizlemede de hepsi kulağa harika geliyor." TanyaThe1
"Evanescence kalbimde yer açtığından bu yana; müzikleri değişti ancak Amy Lee'nin kalp-acıtan güzel sesini reddedemem! Aynı yolda şarkı söylemeye devam edemezdi (tüm kızgınlık ve acı) çünkü artık daha olgun ve daha sağlıklı bir konumda. Sesi bir Lady GaGa veya Ke$ha şarkısındaki gibi güzel bir şaheser, bir milyon papel gibi!" Oceankitties
"The Other Side" aklımı tamamen uçurdu. Çok sert; enstrümanlar ve şarkının teması harika!" TabooEV
"The Other Side" eğlenceli, karanlık bir konu. İşe geç kaldım çünkü onu tekrar dinliyordum." Jimere_Music
"Bu Evanescence'ın müziğinin farklı heyecanlı bir devrimi, her zaman sahip oldukları karanlık, romantik, birdenbire canı sıkılabilen enerjiyle birlikte." Alastair992 "Müzik endüstrisindeki yıllar süren yokluklarına rağmen, Ev fanları kendilerini tekrar okyanusun sularına daldırmaya hazır... Evanescence 'yüzüne bir yumruk çakma' faktörünü "What You Want"tan eksik müzik endüstrisine tekrar getiriyor." 1solavez
"Daha serbestler, derinler, sertler ancak hala Amy'nin karanlık vokaliyle eksiksiz. Vokalleri müzikle hiç olmadığı kadar birliktelik içinde, bu müziği farklı ve aynı zamanda daha güçlü yapıyor." aliigh
"Önizlemeler HARİKAYDI! Onların müzisyen olarak yaratıcı sınırlarını genişlettiklerini rahatlıkla görebilirsiniz." pinkglamgrrl35
"Evanescence fanlarıyla büyümüş bir grup, 2006'daki çocuklar değiliz, büyüdük ve Evanescence da... yeni şarkılar hayatımızda Ev ile birlikte yeni bir sayfa açıyor... başlangıç için harika, güçlü ve güzeldi, teşekkürler!" EvanesMen
"Onun sesi ruhumu harekete geçirerek uyandırıyor, bu sırada davullar kalp atışımı Ev radio hakimiyetindeymiş gibi bir yarışa taşıyor." tylerkellye
"5 yıl beklediğimize değecek, sadece Ev'in dönüşü için değil, ancak grubun yaptığı iş için. Bu çok heyecanlı, züppe." Adri_EvYazı: James Montgomery
Çeviri: amylee-brit
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|