+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Ön Kategori » Öneri ve Şikayetler
 Üyelik Sistemi Hakkında

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Üyelik Sistemi Hakkında  (Okunma Sayısı 386 defa)
« : 28 Temmuz 2011, 21:34:47 »
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
*

EvaPower 8

Son dönemde giderek artan spam mesaj ve sahte üyeler konusunda bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünüyorum.En basit yolun ise üyeliğin kabul yolu ile olması olarak görüyorum.Yönetim onaylamadıkça yeni üye aktif olamaz ve başımıza sorun açamaz.Üyelik kabulünün de örnekleri olan siteler mevcut ve çok da güzel işliyor.Siteye gerçekten gelmek isteyen kişi bekleyecektir ki bir günden bile fazla sürmez bu bekleyiş.Gereksiz kişiler ise bulaşmayacaktır.
Benim görüşüm bu.Sizin görüşünüz nedir?Sizce de mantıklı mı ? ve en önemli soru sayın admin serkan (mkmaster)teknik olarak mümkün mü ?

« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2011, 14:46:41 Gönderen: neverforgivenangel » Logged

geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır.        
***DÖNÜŞ YOK***
« Yanıtla #1 : 28 Temmuz 2011, 22:15:58 »
hugara
Global Moderator
*

EvaPower 28

1 gün sonra otomatik kabul şeklindede olabilir. bunlar robotsa eğer 1 gün sonra tekrar uğramazlar diye düşünüyorum

Uploaded with ImageShack.us
« Yanıtla #2 : 28 Temmuz 2011, 22:27:16 »
amylee-brit
Hero Member

EvaPower 40

My heart is broken...

bence basit bir soru sistemi uygulanabilir. mesela evanescence'ın bateristi kimdir gibi...

All the little pieces falling, shatter.
Shards of me,
Too sharp to put back together.
Too small to matter,
But big enough to cut me into so many little pieces.
If I try to touch her,
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more.
« Yanıtla #3 : 29 Temmuz 2011, 14:23:03 »
mkmaster
Administrator
*

EvaPower 9

Evet bu aralar spammer sayısı oldukça arttı, otomatik üye olup konu açmaya başlıyorlar ve bu mesajları elle silmek zor hale geliyor. Buna çözüm olarak üyelik doğrulama sistemini geliştirmek olucaktır. Gelen önerilere göre;

Üyelerin kaydını biz EvaTurkey yönetiminden olan kişiler onaylayabilir fakat onay beklemek hem yeni üyenin hoşuna gitmez + tüm yönetime de gereksiz ek yük getirecektir

1 gün sonra otomatik onaylamanın ise spammer botları durduracagını sanmıyorum çünkü her gün zamanlanmıs sekilde bir cok siteye bu sekilde konular acıyorlar.

Şu anlık en iyi çözüm Açelyanın önerdiği gibi kayıt olurken soru sistemini geliştirmek gibi gözüküyor. Bu tür botlar gelişmiş yapay zekaya sahip olmadıkları için spesifik sorulara yanıt veremeyeceklerdir dolayısıyla da kayıt olmaları önlenecektir muhtemelen. Tüm moderatörler de bu süre boyunca spammerları profillerinden ayırt ederek sorgusuz banlayabilirler.

« Yanıtla #4 : 29 Temmuz 2011, 14:41:51 »
-OkaN-
Sr. Member

EvaPower 7

Bu işe çözüm bulunması güzel bir haber elbette bu durum spamları engelleyeceğe benziyor lakin sahte üyelerden kastınız nedir tam olarak anlamadım aydınlatırsanız sevinirim Smiley

...
My loveless life
I'm lost in you tonight
Waiting for you to turn around
Only to tear the whole world down.
My darkest night
Your arms that hold me tight
Waiting for you to turn around..
« Yanıtla #5 : 29 Temmuz 2011, 17:58:31 »
3vaTurkey
Hero Member

EvaPower 24

Ekim 11 ♥..

Ben üyelerin hem soru sistemiyle hem de admin/Moderatör kabulüyle alınmasını isterim.Çünkü Bizim soracağımız basit sorular Evanescence'ı tanımaya çalışanlar için zor gelebilir.
Hem sorumuzu soralım hem de üyeliğini kabul edelim ya da etmeyelim!  Grin Böyle bir şey mümkün mü acaba  Smiley ?

« Yanıtla #6 : 30 Temmuz 2011, 14:49:59 »
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
*

EvaPower 8

atladığınız bir nokta var, site tanıtımı ya da reklam yapmak için otomatik değil de yabancılar tarafından açılan hesaplar da var  sorduğunuz soru onları durdurmayacaktır yine hesap açıp yollarına devam edeceklerdir. siteye hergün en azından bir moderatörün girdiğini düşünürsek  yeni üyenin beklemesi çok da uzun sürmeyecektir.
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2011, 15:37:42 Gönderen: neverforgivenangel » Logged

geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır.        
***DÖNÜŞ YOK***
« Yanıtla #7 : 28 Eylül 2011, 14:45:18 »
mkmaster
Administrator
*

EvaPower 9

Üyelik sistemi tekrar açılmış olup, spammer botları engellemek için kayıt sorusu eklenmistir. 1 aylık bir süre boyunca bu sistemi test edip sonucu görelim. Spamsiz günler dilerim...

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord