+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Diğer Konular » Genel Konular
 Günlük...

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 48   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Günlük...  (Okunma Sayısı 24735 defa)
« Yanıtla #15 : 28 Temmuz 2008, 15:54:58 »
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1

Teşekkür ederim Pelin cimmm  Kiss
Bugün daha iyi oldu bileğim hatta Ankara yı çalabiliyorum artıkk (Haluk Levent'in olan)!Pelin içün  Woot

« Yanıtla #16 : 28 Temmuz 2008, 17:29:39 »
hande_05
Sr. Member

EvaPower 12

H::::::::h:::::::B.....

canım sıkkın ya zaten didemde grip olmus tabı karadeniz burası gibi değil dimi neyse bende iyi sayılmam klıma olmasa tabı  Grin

YAZMAK  KENDİNİ HARCAMAKTIR,
KENDİNLE KUMAR  OYNAMAKTIR :::::::::::
« Yanıtla #17 : 29 Temmuz 2008, 08:05:40 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

Teşekkür ederim Pelin cimmm  Kiss
Bugün daha iyi oldu bileğim hatta Ankara yı çalabiliyorum artıkk (Haluk Levent'in olan)!Pelin içün  Woot

Ay ağlıcam şimdiii Cry Teşekkür ederüm canum Cheesy...

Bu sabah yağmuR var İstanbul'da..Harun derdi de inanmazdım Cheesy.Bugün Bilgesu'yla buluşcaz ama bu havada iptal olmazsa iyidir Undecided

« Yanıtla #18 : 30 Temmuz 2008, 09:35:45 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

Of n'aptım ben o_O ... Daha 3. günden çocuğa soğuk davrandım.. Kavga etmesekte tartışıyoruz ..Güven tartışması :S .. Of ama nerden güvenebilirim bu ülkede o kdar kötülük varken .. Ya galiba ayrılıcaz gibi o_O ... Yarında sbs açıklanıyo zaten.. Amaaan bana ne. OKS gibi önemli değildi ya bu.. Hem lisede çok çalışırsam üniversite olarak güzel bi yeri kazanırım..Hem bugüne kadar kaç Anadolu lisesi mezunu iyi bi yerde ki Lips Sealed ... Allah böyle eğitim sistemini kahretsin  Devil

« Yanıtla #19 : 30 Temmuz 2008, 09:49:34 »
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
*

EvaPower 8

ayın 27si..

çok dehşet verici harika bir metallica konserinin sonlarına doğru bomba haberi mesajla geldi.. çekindim.. korktum.. sabaha kadar eğlenmek mi korku içinde.. yoksa güvenle evde uyumakmı? diye sorrdum kendime ve  ev dedim Cheesy  staddan çıktım son metroyu yakaladım  ve 1 saatlik yoldan sonra kalacağım eve ulaştım... saat gece 01:30.. güvenle uyuyaım diyerek eve geldim ama evde kimse yoktu.. şehirden nefret eden ben şimdi şehrin fena bir bölgesinde sokak kedileriyle başbaşaydım..  herşeyin ötesinde güvende hissedeceğim evin sadece 5 metre altında güvensizlikten korkuyordum.. son kalan 2 sigaramı ( djarjium black ve captain black) da içtim... ve derin bir sessizlik ve soğukluk kapladı bedenimi... sokağın sessizliğini bozan bir araç sesi( giderek yavaşlıyordu) yankılanmaya başladı...  iki adet göz gibi suratıma farları vuran araç tam önümde durdu.. ve içinden bizimkiler indi Cheesy  30 dakika sonra yatakta pireler uçuyordu  Banana

konser gecesi yaşadığm anımı paylaşayım dedim. hikayeleştirmeyi severim anlatım yaparken:D  beğenen çok olursa kendi blög sitemi açarım arkadaşlar destek olun hadi Cheesy  love

geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır.        
***DÖNÜŞ YOK***
« Yanıtla #20 : 31 Temmuz 2008, 09:32:02 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

Gerçekten güzel hikayeleştiriyosun..Edebiyata bayılırım zaten Cheesy...

Artık 2 günlük mutluluk sona erdiiii..Aslında ben erdirdim ama mutluyum ya..Böylesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum (= ... Haydi bakalım Smiley

I don’t want you

Don’t be with you,

You say to me : i'm still in love with

No no never say to me

I never back to you

I never be your love

I never love u

Am i good ? yeah

I feel good enough without your phoney love

Bu da ona gelsin..Ben uydurdum bi sürü yanlışım vardır eminim xD Tongue

Ay yok barıştık :S .. Aslında hiç istemiyodum ama beni gerçekten sevdiğini düşündüm :S...Ayrıca sbs den 380 puan aldım Cheesy..Daha düşük bekliyordum Tongue Cheesy
« Son Düzenleme: 31 Temmuz 2008, 12:17:24 Gönderen: Silent Scream » Logged

« Yanıtla #21 : 31 Temmuz 2008, 19:24:56 »
distinct
Sr. Member

EvaPower 19

Hareket!

Samsun'a gidiyorum arkadaşlar, kendinize iyi bakın...

« Yanıtla #22 : 01 Ağustos 2008, 08:40:52 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

Samsun'a gidiyorum arkadaşlar, kendinize iyi bakın...
İyi yolculuklar =) ... Su gibi git,su gibi gel Cheesy Smiley...

Berbat bi güne benziyo bugün :S..

« Yanıtla #23 : 02 Ağustos 2008, 12:08:30 »
.]-[oNeY.
Full Member

EvaPower 2

Kıskançlar Dışarı x]

Ne kadar iyi kararlar aldığımı fısıldayıp duruyo biri kulağıma  Smiley Uzun zamandır kendimi muhteşem hissediyorum.... dünya sandığım kadar kötü değilmiş...

« Yanıtla #24 : 02 Ağustos 2008, 22:23:49 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

Ne kadar iyi kararlar aldığımı fısıldayıp duruyo biri kulağıma  Smiley Uzun zamandır kendimi muhteşem hissediyorum.... dünya sandığım kadar kötü değilmiş...
Bende bi ara öyle zannediyordum Huh? ... Umarım sen benim gibi olmazsın =) .

Bugün karşıya yani Avrupa yakasına geçtik Woot ... Annem gitmedi diye Yerebatan Sarnıcına gittik ve ben o soğuk yerde o kadar terledim ki Cheesy Cheesy Cheesy ... Annemlere telefon çekmez burda , biz bakmıştıkta çekmemişti dediğimde benle kafa tutup nasıl çekmez yha?! Diyip telefonlarına baktıklarında mors oldular Discountenance .... Çok kalabalık,pazar gibi bi yerden geçerken ordaki esnaf çocuk (20lerinde vardır ya Grin) beni görünce İngilizce konuşmaya başlamış o_O ... Aslında İngilizce konuşmalarını duyuyordum ve komiğime de gitmişti çünkü komik konuşuyordu işte Cheesy..Ama annem bana bakarak konuştuğunu söyleyince 'şaşırdıM' Cheesy ... Bi ara da Metallica falan dedi zaten :S . Hösting! Cheesy Cheesy Cheesy ... Bari çantama ve t-shirtüme bakarak bişeyler sallasaydı Grin

« Yanıtla #25 : 02 Ağustos 2008, 22:26:44 »
hande_05
Sr. Member

EvaPower 12

H::::::::h:::::::B.....

gün bitiyor ama ben çoktan bittim annem sagolsun gezdirdi beni yemek felan yedik alışveriş yaptık annemi çok seviyorum ya Drool Drool Drool canım benım ya hep bizim için her dedıgımı yapmaya calısıyor lafımı ıkıletmıyor onu cok sevıyorum ya Drool Drool Drool

YAZMAK  KENDİNİ HARCAMAKTIR,
KENDİNLE KUMAR  OYNAMAKTIR :::::::::::
« Yanıtla #26 : 08 Ağustos 2008, 22:53:43 »
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1

Off ya niye böyle oluyor hep!Tam artık onu hatırlamamaya başlıyorum telefon çalıyor ve her şey yerle bir!Sonra da kendimi tutamıyorum!Ne oluyor anlamıyorum kendimi rezil etmemi mi istiyor yoksa o da mı..?

« Yanıtla #27 : 08 Ağustos 2008, 22:58:28 »
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
*

EvaPower 8

upuzun bir süredir devam eden sıkıcı bir hayat ( işten eve evden işe) günün ilk ışıklarıyla da devam etti..  uyuşuk bir beden yine yatağından kalktı hazırlıklarını yaptı ve işe doğru yola koyuldu.. binbir türlü yalanla insanların sakin tutulmaya çalışılması; sürekli gergin bir ortam sinirlerini iyice germişken telefınuna gelen bir mesaj onu nasıl da mutlu etmişti.. ogün arkadaşları buluşmak için gelmesini söylemişlerdi. işte ihtiyacı olan şey buydu.. işten çıktığında suratı gülüyordu.. sonra arkadaşlarının yanına.. karnını doyurdu.. içtii içtiii ve içmeye devam etti... ve bir gün de böle güzel bir şekilde bitti  Smiley

geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır.        
***DÖNÜŞ YOK***
« Yanıtla #28 : 09 Ağustos 2008, 15:26:40 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

Annemle alışverişe gittik bugün..Yalnızca iki tane pantolon alabildim o_O.Ya hiç güzel kıyafetlerde yok bea! o_O. Sonra mağzada kabin sırasındaki tikkyleri beklettim Cheesy..Onlar beni beklerken ben ayakkabılarımı kabinde ağır ağır bağlıyordum Cheesy Cheesy Cheesy ... İşte bunu seviyorum ! Wink

« Yanıtla #29 : 09 Ağustos 2008, 18:33:55 »
distinct
Sr. Member

EvaPower 19

Hareket!

Çok bunalımlı geçen bir gün.Hayat bu kadar zor mu?Hayatın anlamı ne?

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 48   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord