+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Diğer Konular » Genel Konular
 Günlük...

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: 1 ... 45 46 [47] 48   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Günlük...  (Okunma Sayısı 24734 defa)
« Yanıtla #690 : 29 Ağustos 2011, 22:57:15 »
ainariel
Full Member

EvaPower 0

!! <:o) !!

bugün çarşıya çıktım ve kalabalığı kucakladım güzeldi...
« Yanıtla #691 : 08 Eylül 2011, 18:53:02 »
!d!L
Hero Member

EvaPower 10

Hold on , little girl ♥

günlük yalnızca 10 dk önce salonda oturmuş doctor who izliyordum ve tepemde duyduğum kanat seslerine kafamı kaldırıp baktım ve havada yarasa uçuyordu , gerisini hatırlamıyorum Grin Cheesy
« Yanıtla #692 : 08 Eylül 2011, 21:21:02 »
adze55
Sr. Member

EvaPower 7

something about myseLf

Grin  Grin  bu gece rüyanda batman'i göreceğin kesin...   Grin  Cheesy

how would you teLL an unborn chiLd what Life is
« Yanıtla #693 : 09 Eylül 2011, 11:58:11 »
!d!L
Hero Member

EvaPower 10

Hold on , little girl ♥

batman falan görmedim ama bir yarasa saçlarımı yoluyordu Cheesy
« Yanıtla #694 : 09 Eylül 2011, 13:41:45 »
sayha
Full Member

EvaPower 4

Tunalı'da gezinirken bizde bir kahvaltının tutkusu

Bugün mahallenin ortasında yalın ayak ve boxerla annem tarafından kovalandım sebebi abimle koridorda oynadığımız top bir vazo ve banyo kapısının camına mal oldu kadın dişi panter gibi 42 yaşında ama maşallah bir koşuyor arkamdan anlatamam abimin dediğine göre kafasına bardak fırlatmış o yine şanslı evin içinde kaldı ben o halime bizim bakkala kadar koştum(40m filan) arkadaşımın evine gittim bana tecavüze mi uğradın diye sordu cevabımı söylemek istemiyorum çünkü tam bir ankaralı gibi saydırdım neyse ondan bir şort aldım eve doğru korkarak yürüdüm annem beni balkonda bekliyormuş balkondan bana bana tam 140 lira borçlusun allahın sarısı dedi.. anne o vazo o kadar etmez ki dedim abim pencereden ayrı ayrıı 140 lira ödeyecekmişik la diye bağırdı..eve bir girdim annem bana terlik fırlattı..Evden kaçıyorum ben sende müge anlı"ya çıkıp beni çok arayacan diye bağırdım gidersen cehennemin dibine kadar yolun var bide televizyonlara mı düşecekmişim pehhh dedi meğerse vazo babaanneminmiş..Şimdi abimle oturmuş çekirdek çitliyok Grin

Yağmur dönerken kara,yavaşça süzülenler yola...araba dolusu bir tuhaf seven şarkılar çalıp söyleyen,sevenlerden biri ben arkada bıraktığım sen kim olduğunu biliyorsan söylesen...
Ah yağmur dönerken kara
ŞarkıLar var falımda
Hepsi sana bu gece ANKARA
İster özle,yok istersen hiç hatırlama.
« Yanıtla #695 : 09 Eylül 2011, 22:27:05 »
-OkaN-
Sr. Member

EvaPower 7

21.Akbank Cazz festivali başlıyor ekimde gerçekten heyecanlıyım 150 ayrı sanatçı 22 ayrı şehir 80dan fazla mekan ve bu festivalde görev almak kariyerim açısından mükemmel birşey sevdiğim jazz sanatçılarıyla kuliste olmak heyecanla bekliyorum ekim gelmelii....

...
My loveless life
I'm lost in you tonight
Waiting for you to turn around
Only to tear the whole world down.
My darkest night
Your arms that hold me tight
Waiting for you to turn around..
« Yanıtla #696 : 12 Eylül 2011, 00:41:58 »
tenacious_D
Hero Member

EvaPower 2

günlük evanescence'ı ve sitedeki arkadaşlarımı bi süredir ihmal ediyorum. Bu nedenle kendimi berbat hissediyorum. Açıkçası sizi özledim. Tatildeyken fan sorumluluklarımı tam olarak yerine getiremedim  Grin çünkü internetim yoktu. sonrada koptum iyicene. Sanırım bunun nedeni biraz hayalkırıklığına uğramamdı. Devamlı Okanın (sanırım okandı) dediği "evanescence ın bu albümü başarısız olursa çok kan kaybeder" cümlesi geliyo aklıma içim sıkılıyo Sad
her neyse istanbula gelincede pek zaman ayıramadım çünkü acayip baskı altında hissediyorum kendimi. Bu sene sayısal öğrencisi olucam 10. sınıfta dershane erken diye dershaneye yazılmadım ama şimdi acayip tırsıyorum. Bide okul ortamı var. Yani sorun bende mi okuldakilerde mi bilmiyorum ama nasıl olurda bi insan koskoca bir sene boyunca hiç arkadaş edinemez ya...  Sad çok kötü günler yaşıyorum anlıycağınız...

bu arada imzanı çok beğendim okan  Wink WATF Heart
« Yanıtla #697 : 12 Eylül 2011, 20:49:06 »
!d!L
Hero Member

EvaPower 10

Hold on , little girl ♥

hoşgeldin bizde seni özledik Smiley
« Yanıtla #698 : 13 Eylül 2011, 10:53:45 »
adze55
Sr. Member

EvaPower 7

something about myseLf

Son üç gündür net ağındaki sorunu düzeltemeyen telekom yüzünden sanal alemden kafamı kaldırıp etrafın güzeliğinin farkına varayım dedim. Yazın sonlarından fırsat doğaya açıldım. Piknik hesabı çizgili pijamımı giyip, mangaldı, nevaleydi, pilli radyo dahil tam donanım el değmemiş kırlara yayıldım. En son askerde böyle araziye çıkmıştım anılar canlandı gözümde, çekilen çileler falan. Aşka geLip geceyi askerdeki gibi arazide geçireyim diye bir düşünce dahi geçti akLımdan bir an için. Neyse uzun Lafın kısası arasıra sanaL dünyadan harbi dünyaya açıLmak gerek. TeşekkürLer Türk Telekom..

« Yanıtla #699 : 17 Eylül 2011, 16:58:38 »
-OkaN-
Sr. Member

EvaPower 7

Siz hiç Barda filmini izlediniz mi?O film 3 gün önce gerçek oldu hem beyoğlunun göbeğinde kimse birşey yapamadı dakika başı polisin tur attığı mahallede polis girmez oldu..3 tane insanlıktan çıkmış yaratık hapisten yeni çıkmış beyoğlunda yürürken  birisi en yakın arkadaşım onun kuzeni ve 4 tane kız ile birlikte karşı istikametten geliyorlar  bu 3 yaratık bu kadar kız size fazla deyip arkadaşımı bıçaklıyorlar kuzenini ise bayıltıyorlar ve kızlara tacizde bulunuyorlar bir apartmanın ardiyesine sokuyorlar kızlardan birini jiletle kesikler atıyorlar 4 katlı apartmandan çığlıkları duyupta ne oluyor diye soran yok esnafın biri yolda yerde yatan oğlanları görünce yanlarına gidiyor çığlık sesini duyunca da apartmana girip birini pataklıyor o sırada sese yoldan geçenler geliyor ve o 3 yaratığa bir anda 10 kişi dalıyor herşey bittikten sonra polis geliyor...Şimdi arkadaşım hastanede çocuğun dalağını parçalamışlar haliyle dalağı aldılar..kızın birinde ise 30 a yakın jilet kesiği...

...
My loveless life
I'm lost in you tonight
Waiting for you to turn around
Only to tear the whole world down.
My darkest night
Your arms that hold me tight
Waiting for you to turn around..
« Yanıtla #700 : 17 Eylül 2011, 19:41:48 »
adze55
Sr. Member

EvaPower 7

something about myseLf

en çok o kıza üzüLdüm  Sad   kim biLir nasıL bozuLmuştur psikoLojisi  Sad

« Yanıtla #701 : 17 Eylül 2011, 22:25:17 »
!d!L
Hero Member

EvaPower 10

Hold on , little girl ♥

gerçekten...inanamıyorum! o_O
« Yanıtla #702 : 17 Eylül 2011, 23:13:41 »
tenten_NrtN
Hero Member

EvaPower 11

Bunlar benim duymaya alıştığım olaylar. Barda filmi demişsin aynı olay bi kaç yıl önce yine yaşanmıştı. Yani aynı filmdeki gibi... Yani bi barda geçmişti olay... Uzunca anlatmaya gerek yok. Olay zaten mide bulandırıcı... Bunlar "2010 kültür bakenti"nde yaşananlar... ( işin kötüsü sadece bu şehirle sınırlı değil) İnsanlar ne hale geldi muhabbeti yapmayacağım. Dediğim gibi artık böyle şeyleri duymaya alıştık... Üzücü, utanç verici...

« Yanıtla #703 : 20 Eylül 2011, 16:05:53 »
sayha
Full Member

EvaPower 4

Tunalı'da gezinirken bizde bir kahvaltının tutkusu

Ankarada bu sabah olmaması gereken birşeyler oldu insanlar normal bir günün hazırlığını yaparken öldü..Şehirde bir kaos havası var adım başı heryer polis..Ankara bu sabah güne uyanmamayı tercih ederdi...ve tabi bende...Ankara kötü gününü yaşıyor devamlı son dakika haberleri..yerel kanallar hep bundan bahsediyor tanrım..bu acıyı bir daha yaşatma!

Yağmur dönerken kara,yavaşça süzülenler yola...araba dolusu bir tuhaf seven şarkılar çalıp söyleyen,sevenlerden biri ben arkada bıraktığım sen kim olduğunu biliyorsan söylesen...
Ah yağmur dönerken kara
ŞarkıLar var falımda
Hepsi sana bu gece ANKARA
İster özle,yok istersen hiç hatırlama.
« Yanıtla #704 : 20 Şubat 2012, 18:47:53 »
tenten_NrtN
Hero Member

EvaPower 11

Günler o kadar sıradan geçiyor ki... Sayfa ayırmaya değmez be günlük...

Sayfa: 1 ... 45 46 [47] 48   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord