+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Diğer Konular » Genel Konular
 Günlük...

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 48   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Günlük...  (Okunma Sayısı 24734 defa)
« Yanıtla #45 : 15 Ağustos 2008, 22:16:47 »
Snow White
Pianist
Hero Member

EvaPower 16

Off günlük of ne yapayım ben ya... Halam biraz kötü onun yanında Samsun'da mı kalsam biraz yoksa hemen bizimkilerle dönsem mi dönmek istiyorum çünkü piyano çalışmam lazım bu da benim için daha doğrusu geleceğim için çok önemli konservatuar sınavlarına birşey kalmadı... Ama gitsem halam darılır mı?? off offf.....

« Yanıtla #46 : 16 Ağustos 2008, 02:32:42 »
distinct
Sr. Member

EvaPower 19

Hareket!

Off günlük of ne yapayım ben ya... Halam biraz kötü onun yanında Samsun'da mı kalsam biraz yoksa hemen bizimkilerle dönsem mi dönmek istiyorum çünkü piyano çalışmam lazım bu da benim için daha doğrusu geleceğim için çok önemli konservatuar sınavlarına birşey kalmadı... Ama gitsem halam darılır mı?? off offf.....

Ben senin yerinde olsam mümkün olduğu kadar o güzel şehirde kalırdım; orayı erkenden terk ettim pişman oldum!  Sad

Benim durumuma gelince sakinim, sular durgun ve kendimi öğrenmeye adamış durumdayım.İnsanlarla tanışmak beni mutlu ediyor, o yüzden bu aralar biraz daha iyiyim.Bu günlerde yaptığım şey; olimpiyat izlemek, gazete okumak, kitap okumak, tarih okumak, internette dolanmak, lost izlemek...Bir de gün saymak...

Bu arada Akdeniz Üniversitesi'ne yerleştirme sonucunda girmişim.Planlarımızın ilk aşaması tuttu, şimdi ikinci aşamaya geldik; umarım daha da iyi olacak.

« Yanıtla #47 : 16 Ağustos 2008, 12:23:40 »
hande_05
Sr. Member

EvaPower 12

H::::::::h:::::::B.....

evet ya iyiki olimpiyatlar var dün sabah 6.30 da kalktım sırf artistik cimnastik izlemek için olsun bu sayede zaman geçiyor sabahtan trt 3 açıyorum stüdyo pekine kadar vallah allah razı olsun yunanlılardan iyiki olimpiyatı bulmuslar ahh bu arada didem ya seni çok özledik sensiz çekilmiyor mersin ama halanı burdan duydum hiç söylemedin telefonda geçmiş olsun ama özledik seni   Sad

YAZMAK  KENDİNİ HARCAMAKTIR,
KENDİNLE KUMAR  OYNAMAKTIR :::::::::::
« Yanıtla #48 : 16 Ağustos 2008, 15:28:47 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

berbat bir gün berbat bir gün berbat bir gün berbat bir gün berbat bir gün BERBAT BİR GÜN...Yeter artık yaşamak istemiyorum Cry Cry Cry ...

« Yanıtla #49 : 16 Ağustos 2008, 18:13:04 »
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
*

EvaPower 9

berbat bir gün berbat bir gün berbat bir gün berbat bir gün berbat bir gün BERBAT BİR GÜN...Yeter artık yaşamak istemiyorum Cry Cry Cry ...
Kuşum dur daha bu yaşta yaşamdan soğumak ne demek duymayım bir daha..önünde koskoca yıllar var böyle şeyler konuşma hayat güzel yaşamak güzel (her ne kadar zor olsada)zorluklara göğüs germelisin ve çabuk pes etmemelisin Wink

« Yanıtla #50 : 17 Ağustos 2008, 12:24:59 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

Kuşum dur daha bu yaşta yaşamdan soğumak ne demek duymayım bir daha..önünde koskoca yıllar var böyle şeyler konuşma hayat güzel yaşamak güzel (her ne kadar zor olsada)zorluklara göğüs germelisin ve çabuk pes etmemelisin Wink
Doğru diyorsun. Aslında herkesin derdi kendinedir, daha ne acı çekenler var bu hayatta..Belki birazda bencilim..Ama bu güzel yaklaşımın için teşekkür ederim cnm love Embarrassed ...

Bu arada bugün Güiza'nın doğum günü Banana Cheesy

« Yanıtla #51 : 17 Ağustos 2008, 14:46:23 »
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
*

EvaPower 9

Güiza'nın doğum günü kutlu olsun o zaman Banana
Yani kuşum dediklerimi unutma üzülme hiçbir şey için değmez biraz olsun kendini düşün.. love

« Yanıtla #52 : 17 Ağustos 2008, 18:58:00 »
distinct
Sr. Member

EvaPower 19

Hareket!

Doğru diyorsun. Aslında herkesin derdi kendinedir, daha ne acı çekenler var bu hayatta..Belki birazda bencilim..Ama bu güzel yaklaşımın için teşekkür ederim cnm love Embarrassed ...

Bu arada bugün Güiza'nın doğum günü Banana Cheesy

Evet Pelin, Işıl'a katılıyorum.Eğer yeni bir hayatı ailen olmadan kurmaya başlasaydın (ki birgün gerçekleşecek bu) o zaman şimdi yaşadıklarının hiçbir şey olmadığını ve asıl hayatın daha farklı olduğunu anlardın.Malesef bu böyle...

« Yanıtla #53 : 17 Ağustos 2008, 19:46:39 »
hande_05
Sr. Member

EvaPower 12

H::::::::h:::::::B.....

ne bu ya forumda bügün herkes üzgün canım sıkıldı hepsine keşke kimse üzülmese dimi ama olmuyor dimi bende çok üzgündüm cumartesi annem yüzünden bana bu aralar çok kızıyor ev işi yapmıyormuşum o çalışan bir anneymiş ben ona yardım etmeliymişim tamam o da haklı ama ben bügüne kadar yapmadım ki kendisi yaptırmadı hem benim elime yakışmıyor hemde zor geliyor bu sıcakta yapmaya çalışıyorum bu seferde beğenmiyor yarım yamalak yapmışım üfff yani bu aralar bu var gündemde şu okullar açılsında bana bişeyler yaptırmasın büyümek ne kadarda zormuş  Cry

YAZMAK  KENDİNİ HARCAMAKTIR,
KENDİNLE KUMAR  OYNAMAKTIR :::::::::::
« Yanıtla #54 : 17 Ağustos 2008, 22:37:17 »
konoc
Full Member

EvaPower 1

ufff insanın beklentilerinin karsılıgını alamaması ne kötü Sad ne umuyorum ne cıkıyo... hala cok sinirliyim Angry Angry

« Yanıtla #55 : 22 Ağustos 2008, 10:59:22 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

Tüm gece onu düşündüğüm gibi sabahta onunla kalktım.. Bugün düne göre daha iyi davraniyim en azından iyi bir arkadaş oluruz diye düşünmüştüm.. Öyle de yaptım.. Sanki dünkü ben değilmişcesine eğlenceli falan konuştum onla.. Oysa dakikalar sonra neler yaşayacağımı bilmiyordum Undecided.. Sonra başladı sana bir şey söyliycem ama cesaret edemiyorum diye.. E tabii sonra bildim Huh?.. Beni kandırmıştı pislik.. Elbet öbür tarafta sorulacak bana Lips Sealed.. Afetmiycem asla onu.. Artık 'neden mutsuzum ben Tanrım?' da demiyorum çünkü biliyorum.. En büyük günahlardan birini asla aklımdan çıkaramıyorum ki.. İntihar!.. O'da bana böyle acı çektiriyor işte.. Ama herşey için, o güzel 1 haftam için sana çok teşekkür ediyorum..

« Yanıtla #56 : 22 Ağustos 2008, 22:01:43 »
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1

Ayy yarın onunla buluşacağızz!Başbaşa değil ama olsun  Grin  Huh? Ayy ne zamandır görmüyorum özlediğimi farkettim bi anda!Neyse göreceğiz artık!

2 gün önce doğum günümdüü  Woot En güzel doğum günlerimden biriydii!Canlarım arkadaşlarımla buluştuk,çok eğlendik ya gülmekten yanaklarım ağrıdı!Bir arkadaşlarım pasta getirdi,bir annemlerle kestik,bir tane de başka bir arkadaşım eve göndermiş 3 tane pastam oldu  Woot Bütün mumları da tek seferde söndürdüm  Cool Herkes kitap almış bana,e tanıyorlar tabi..

Off heyecanlandım ya..Ne olacak bakalım  Huh?

« Yanıtla #57 : 22 Ağustos 2008, 22:25:19 »
--Amy-Lee--
Jr. Member
**

EvaPower 0

sevgisiz günlllüüükkkkkkk...

sen nasıl günlük beeee Discountenance küstüm sana ama yazıyorum yine  Discountenance sevgili hayırsız günlük.. bugün sağ elim model çizmekten bitkin düştü.. sana o elle yazıyorum dikkat ettiysen  Discountenance sora aşırı bi sıcak var sanki 100 derecede kaynıyo gibiyim.. hatta aşırı doymuş çözelti gibiyim kahretmesin.. Drool irencim biliyorum..tamam gülme.. Grin semihe comment attım bakalım ne zaman görcek tuzucum  Grin ondan sora hayırsız günlük... 4 gün önce ağzımda çıkan 16 yara sayesinde 4 kilo verdim ve halada veriyorum.. çok acıyo yemekten kesildim.. ama geçmek üzere sanırım.. şimdi yenileri çıkıcak..tabi snn umrunda deil  Wink Discountenance nese bu yazdıklarım sana fazla bile hıhh Discountenance kötü geceler bol kabuslar Wink Discountenance punk

evanescence turkey ahallisinede bol Amyli günler dilerim  Grin love Yawn

Evanescence Konserine Gidene Kadar BATSIN BU DÜNYA  cümleten aaaammmiiiinnnn  Cheesy  Cheesy
 (imzayı bizzat şahsen kişisel olarak ciddi anlamda ben yaptım Cheesy )

« Yanıtla #58 : 22 Ağustos 2008, 22:26:37 »
--Amy-Lee--
Jr. Member
**

EvaPower 0

bu arada semih commenti görmüş Cheesy  Cheesy

Evanescence Konserine Gidene Kadar BATSIN BU DÜNYA  cümleten aaaammmiiiinnnn  Cheesy  Cheesy
 (imzayı bizzat şahsen kişisel olarak ciddi anlamda ben yaptım Cheesy )

« Yanıtla #59 : 23 Ağustos 2008, 16:02:35 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

Berbat bi gün ... Onunla kavga etmek için can atıyorum Drool.. Aslında özledim onu.. Bana yalan söyleyip kandırsa bile .. Artık o benim için bir 'arkadaş' derken o da yok oldu Lips Sealed ... Özledim onu, hemde çook Cry ...
« Son Düzenleme: 23 Ağustos 2008, 17:15:50 Gönderen: Silent Scream » Logged

Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 ... 48   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord