+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Diğer Konular » Genel Konular
 Günlük...

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1] 2 3 ... 47   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Günlük...  (Okunma Sayısı 16816 defa)
« : 13 Temmuz 2008, 15:12:18 »
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
*

EvaPower 11

Günlük yaşadıklarınız buraya..
« Son Düzenleme: 08 Haziran 2011, 15:40:52 Gönderen: amylee-brit » Logged

« Yanıtla #1 : 14 Temmuz 2008, 10:29:33 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

Dün hiç telefonumu açmamıştım bari bu gün açayım dedim Cheesy Ay telefon çalıyo Cheesy Cheesy çaldırmaca oynuyoruz bacımla :Smiley Cheesy ha nerde kalmıştım ..? Cheesy İşte sabah iki bacımın (Semele,Selin) sesli mesajını aldım Embarrassed..Ayh canlarım bi de o kadar kontürlerine kıyıp bana 5 dk şarkı dinlettiler Cheesy..Bende bi kontür aliyimde bende bol bol arıycam onları Embarrassed
EDIT:Ay inanmıyorum dün mp3üm bozulmuştu ve bitanecik babamın içine sinmemiş bana dünya para ödeyerek video ve resimde kaydedebildiğimizden almış Lips Sealed..Bu adam öldürecek beni Lips Sealed...Of nasıl kıymetini bilmiyim ben şimdi bu adamın ya..Tatilde canın sıkılmasın dinlersin diyo cnm Cry
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2008, 13:14:10 Gönderen: Silent Scream » Logged

« Yanıtla #2 : 14 Temmuz 2008, 12:01:36 »
distinct
Sr. Member

EvaPower 19

Hareket!

Geç yatmayı ve geç kalkmayı özlemiştim. Smiley
Bunu gerçekleştirdim.
Huzurluyum, çünkü değişim yaşıyorum; aslında garip tabi...

« Yanıtla #3 : 14 Temmuz 2008, 12:29:44 »
Final_Destination
Jr. Member
**

EvaPower 3

Dün hiç telefonumu açmamıştım bari bu gün açayım dedim Cheesy Ay telefon çalıyo Cheesy Cheesy çaldırmaca oynuyoruz bacımla :Smiley Cheesy ha nerde kalmıştım ..? Cheesy İşte sabah iki bacımın (Semele,Selin) sesli mesajını aldım Embarrassed..Ayh canlarım bi de o kadar kontürlerine kıyıp bana 5 dk şarkı dinlettiler Cheesy..Bende bi kontür aliyimde bende bol bol arıycam onları Embarrassed

Ayy ne demek canım benim her zaman.Ama fikir benden çıktı  Wink Bende kntr olsa ne demek ama biliyosun farklı tarifelerdeyiz o yüzden semeleden kullanıyoruzz  Tongue
Gece saat 3 te yattığım için daha doğrusu Semele yatırmadığı için uykumu alamadım bide üstüne sabah 8 de kaldırdı denize girelim diye.İyi tamam dedim denize girdik yüzerken bu deli birden üstüme atladı bağırdı  Cheesy Cheesy ayağını balık ısırmış  Cheesy Cheesy gül gül öldüm resmen denizin içinde..Neyse çok güzel bi gün böyle devam etsin istiyorum...

« Yanıtla #4 : 15 Temmuz 2008, 12:31:11 »
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
*

EvaPower 9

sabahın köründe yan komşu su tesisatı döşüyor tarr tarr tarr matkap çalışıyor sanki kafamı deliyorlar sabahın köründe başladı ya sinirlerim tepeme çıktı uykum bölündü çünkü uykum bölününce çok sinirli oluyorum mecbur kalktım artık ne yapayım bastım küfürü tabi komşu duymadı Cheesy günüm pek iyi geçmeyecek gibi içimden öyle geliyo benim yaa Undecided
« Son Düzenleme: 04 Eylül 2008, 14:55:16 Gönderen: Living Sacrifice » Logged

« Yanıtla #5 : 15 Temmuz 2008, 12:51:04 »
hande_05
Sr. Member

EvaPower 12

H::::::::h:::::::B.....

çok sıcak ya bunaldım klımalar olmasa ne olurdu bılmem mersın gercekten cok sıcak eve tıkılıp kaldım offff sıcak Sad

YAZMAK  KENDİNİ HARCAMAKTIR,
KENDİNLE KUMAR  OYNAMAKTIR :::::::::::
« Yanıtla #6 : 16 Temmuz 2008, 12:07:18 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

Vuu feci yağmur yağıyo .. O yüzdeen bilgisayara yayılmaya korkuyorum Cry ... Of valla canımda çok sıkılıyo .. Of kapasam iyi olucak sanırım çok kötü gök gürlüyo Sad

« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2008, 12:55:22 »
Living Sacrifice
Global Moderator
*

EvaPower 9

yağmur mu o_O ayy ne güzeel yaa

« Yanıtla #8 : 18 Temmuz 2008, 13:01:17 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

Ayyy bugün son günüüm o_O ... 1 hafta sonra, yani ayın 28inde tekrar görüşeceğizz Banana ... Of bu gece gidiyoruz tatile Huh? ... İçimde tuaf bi burukluk var ama ne anlayamıyorum Huh?... Ya inşallah güzel geçer tatilim yaa Huh? ... Of bi sürü kontür alıcam herkesi arıycaaam Woot ... Denize giricem ama bu kilolarla utanıyorum he Embarrassed ... Aslında kilolu değilimdeeee bacaklarım biraz kalın Embarrassed Cheesy Cheesy ... Of inşallah ordada sapık herifler olmaz ... Pislik herifler..Zaten olursa oranın altını üstüne getiririm Devil Devil....  Ooof of! Tatile gidiyorum şu hale bakın Cheesy ... Beni özleyin olur mu? Embarrassed Embarrassed Embarrassed Hadi öptüm hepinizi,kendinize iyi bakııın love

« Yanıtla #9 : 18 Temmuz 2008, 14:19:36 »
Living Sacrifice
Global Moderator
*

EvaPower 9

kuşum beniim seni çok özleyeceğim Cry ama bende yarın yani cumartesi günü memlekete gidiyorum 2 hafta bende yokum Undecided hepinizi özleyeceğim gerçekten ya Cry sitenin en çok online kişisi olarak 2 hafta offline olmak ne kötü Undecided sizleri seviyorum love

« Yanıtla #10 : 24 Temmuz 2008, 09:26:46 »
smhckl
Yeni Üye
*

EvaPower 0

dün akşam kartalın sayesinde foruma üye oldum, özlemişim valla Grin

« Yanıtla #11 : 27 Temmuz 2008, 10:19:26 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

Ben geldim Wink... Bakıyorumda özleyen yok Discountenance Grin.. Tatile hiç gitmek istemiyordum ama gözüm yaşlı yaşlı döndüm Cry...Ardımda bıraktığım ve bir daha asla göremeyeceğim insan için Cry...Bu arada Ayvalık'taydık millet Cheesy Ayvalık/Sarımsaklı/Karakaş Motel Yawn Cheesy Cheesy... Ya ismi biraz tuafınıza kaçabilir ama kafa dinlemek için ideal bi yer Cool...Ya aslında eskiden kafa dinlemek için idealdi Huh?.. Şimdi Harun adında bi gitarist var..Hem çalıyo hem söylüyo Grin...Genellikle Haluk Levent'ten çalıyor o yüzden Haluk Levent sevenlere tavsiye ederim efenim Grin...Aslında sesini fazla beğenmedim. Ben çıksam daha iyi söylerim dedim düşünün artık Grin..Ama yinede güzel çalıyor..Yüzünü hiç görmedim varya Woot Cheesy ... Aman neyse  Cheesy .. Of dün gece motelimizin sahibi Kadir abi,eşi çocuları vs vs lerle vedalaştık Undecided... Of oğlunun yanaklarını öperken ağlayacaktım Cry .. Belkide Fenerbahçe formasından duygulanmışımdır Tongue ... Ama benim için zor bi geceydi.. Mutlu cafede (motelin kafesi Grin) Harun abimiz (Tekin değil Cheesy Cheesy) çavbellayı çalarken ben ağlamamak için kendimi zor tutuyordum.. Hayır şarkıyla alakası yok. Zaten şarkının Türkçe çeviriside kopmalık yani Cheesy...Normali olsa neysede xD.. Aman neyse  Cheesy.. Bütün gece kaza yapalım diye yalvardım Undecided...Ama nasıl olsa yukarıdaki beni duymadığı için bunuda öneme alacağını sanmıyordum ki sapasağlam ayaktayım.. Kadir abilerin ve arkadaşlarımın hayırlı yolculukları ağır bastı tabi Grin.. Neden beni dinlesin ki Huh? ... Ama hayat o kadar sıkıcı ki ... Orada ne kötülükler yaptığımı anlatsam bi çoğunuz benle ilişkisini kesebilir o yüzden susuyorum.. Ama Zeynep'in dediği gibi değmez dimi Kiss ... Ama asla pişman değilim. Yine imkanım olsa yine yaparım..Ve reklamımıda yaparım efenim xD www.karakasmotel.net/
Ha unutmadan bi kaç arkadaşıma da msj yolladım onlar biliyor kendini ve kusura bakmasınlar lütfen..Sadece 1-2 gün falan =)..
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2008, 10:27:06 Gönderen: Silent Scream » Logged

« Yanıtla #12 : 27 Temmuz 2008, 12:11:55 »
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1

Gitar çalmaya çalışırken bileğimi dirseğime kadar  incittim;güleyim mi ağlayayım mı bilemedim ya 2 gündür kolum sargılı dolaşıyorum ortalarda!!Yeni bir akor ve yeni bir parçayı çalmaya uğraşırken çok fazla zorlamışım gecenin 3'ünde ağrıdan uyuyamadım acile gittik!Doktor da biliyormuş gitarı,çok komikti ya bir yandan kolumu sarıyor bir yandan gitar muhabbetti yapıyoruz  Grin Bugün açıyorum sargıları bakalım ne olacak,müzik piyasasını daha fazla benden mahrum bırakmak istemiyorum  Grin
Dün bowlinge gittim sargılı kolumla açık ara yendim arkadaşlarımı  Banana bowlingde kariyer mi yapsam diye düşünmeye başladım  Cheesy

« Yanıtla #13 : 28 Temmuz 2008, 15:23:20 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

Hem geçmiş hem de helal olsun Seda Cheesy Cheesy...Bende bugün çok mutluyum..Yukardakinden çok özür diliyorum love...Çünkü artık platoniklere kalmayacağım sanırım Embarrassed..Anlayan anladı love...Bu hayatımda yazdığım en huzur dolu günlük Tongue

Aman tanrım rüya görüyo olmalıyım..Bana seni seviyorum dedi Cry Cry Cry..Ağlıyorum ya mutluluktan..Höst kendime gelmem lazım....................
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2008, 15:35:59 Gönderen: Silent Scream » Logged

« Yanıtla #14 : 28 Temmuz 2008, 15:43:46 »
distinct
Sr. Member

EvaPower 19

Hareket!

Bendeki devrim yavaşladı, korkuyorum!  Sad

Sayfa: [1] 2 3 ... 47   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord