« : 11 Mayıs 2011, 00:15:47 » |
sinan0636
Full Member

EvaPower 0
|
Arkadaşlar şokdayım Grub yüksek sadakat eurovision yarı final elemesinde 19 ülke içinde ilk 10 a giremeyip elendi!!!!.. Saten TRT ye çok itiraz edildi yüksek sadakat hakkında ve sarkısında kazanamazlar denildi ama TRT vazgeçmedi.Olan bu oldu tarihimizde ilk kez finale çıkamadık.!! 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2011, 13:07:15 Gönderen: amylee-brit »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 11 Mayıs 2011, 11:39:32 » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : 11 Mayıs 2011, 13:08:05 » |
|
amylee-brit
|
ben şarkıyı beğenmemiştim farklı bir tarafı yoktu ve çok da güzel değildi ama evet finale dahi kalamamamız ilginç 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #3 : 11 Mayıs 2011, 13:58:34 » |
sinan0636
Full Member

EvaPower 0
|
 |
|
|
İŞTE TWITTER'DAN ÜNLÜLERİN YORUMLARI!
***Ünlü şarkıcı Demet Akalın, ‘’Yüksek Sadakat popçulara laf etmişti gitmeden, Allah’ın tokatı yok diyeceğim. Ayıp olmaz değil mi? Saygılar’’ diyerek adeta sitemini dile getirdi.
***Eurovision’a katılması en çok istenen şarkıcı Hande Yener ise kısa ama öz bir mesaj verdi ‘’Keşke’’ yazdı. Bende ona katılıyorum ve ‘’Keşke’’diyorum.
***Usta yorumcu Işın Karaca’da büyük ihtimalle Eurovision’un dün gecce gerçekleştirildiğinden bi haber olanlardandı ‘’ Harbiden mi elendik? Sadakat’a geçmiş olsun’’ diyerek şaşkınlığını belirtti.
***Ferhat Göçer ise, ‘’Eurovision'da elendik çok üzüldüm. Yüksek Sadakat'in bunu haketmediğini düşünüyorum. Çok değerli bir grup, moral ve desteğe ihtiyaçları olacak.’’ dedi. ***Sivri dilli eleştirmen Armağan Çağlayan ise, ‘’Seneye Eurovision adayımı açıklıyorum, Yıldız Tilbe. Valla çok eğleniriz ülkecek. Nihat Doğan adadan dönünce hepimizin intikamını alır Yüksek Sadakat'tan. Siz nasıl üzersiniz benim milletimi der! Bir de döver! Rahat olun’’ diyerek eleştiri oklarının hedefine tuttu grubu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 11 Mayıs 2011, 14:10:07 » |
|
amylee-brit
|
nihat doğan koptum yaa  valla döver 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #5 : 11 Mayıs 2011, 16:31:52 » |
!d!L
Hero Member

EvaPower 10
Hold on , little girl ♥
|
helvacıı helvaa 'yla katılsak bile geçerdik yarı finali ya da püskevit mix  ya bu esprinin suyunu çıkardım artık yeter neyse  hiç beğenmedim... grup şoktaymış nasıl geçemedik diye. ve ve sanırım şarkı biraz çalıntıymış (bilmiyorum ama)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 11 Mayıs 2011, 19:17:38 » |
|
amylee-brit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 11 Mayıs 2011, 19:33:44 » |
|
|
|
« Yanıtla #8 : 11 Mayıs 2011, 23:18:18 » |
sinan0636
Full Member

EvaPower 0
|
şebo iş yaparmı sizce eurovisionda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 12 Mayıs 2011, 12:58:01 » |
|
tenten_NrtN
|
Sound açısından iyi bi parçaydı...Yalnız öyle çok çokta beğenmemiştim neyse Yüksek Sadakat değerli bi grub çok şey kaybettiklerini sanmam…Bu arada başlaığın BÜYÜK ŞOK diye açılması saçma geldi bana Eurovision’ a verilen saçma değeri hatırlattı da…
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 13 Mayıs 2011, 14:10:29 » |
sinan0636
Full Member

EvaPower 0
|
amannnnnnnn petrol canımsın petrol sarkısı bile finale çıkmışdı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 15 Mayıs 2011, 10:24:55 » |
sinan0636
Full Member

EvaPower 0
|
SAHNEYE TÜRKİYE BAYRAGIYLA ÇIKTILAR!!!
Yüksek Sadakat'in yarı finalde elenmesinin ardından "kardeş ülke" Azerbaycan'ın kazanması teselli oldu. Azerbaycan'a Türkiye'den 12 tam puan verildi.
Düsseldorf Eurovizyon Arena'da gerçekleştirilen finalde Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Sırbistan, Rusya, İsviçre, Gürcistan, Finlandiya, İzlanda, Macaristan, Litvanya, Azerbaycan, Yunanistan, Estonya, Romanya, Moldova, İrlanda, Bosna Hersek, Danimarka, Avusturya, Ukrayna, Slovenya ve İsveç birincincilik için yarıştı. 25 ülkenin sahne aldığı finalde, Azerbaycan adına yarışan Eldar Kasımov ve Nigar Cemal "Running Scared" adlı şarkıyla 221 puan toplayarak Eurovizyon'u kazandı. İkinciliği 189 puanla İtalya elde ederken, üçüncü ise 185 puanla İsveç oldu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 15 Mayıs 2011, 10:26:19 » |
sinan0636
Full Member

EvaPower 0
|
Bilmeyenler için Eurovisionda kazanan ülke sahneye tekrar çıkıp şarkısını söyler Azerbaycan kazandıkdan sonra tekrar sahneye çıkarken(tabi bu arada çok heycanlı ve sevinçliler) Türkiye bayragıyla sahneye çıktılar.Çok gurur verici 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 15 Mayıs 2011, 12:21:30 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
şarkı finale kalamayaccak kadar kötü değildi diye düşünüyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 15 Mayıs 2011, 14:26:13 » |
|
amylee-brit
|
Bilmeyenler için Eurovisionda kazanan ülke sahneye tekrar çıkıp şarkısını söyler Azerbaycan kazandıkdan sonra tekrar sahneye çıkarken(tabi bu arada çok heycanlı ve sevinçliler) Türkiye bayragıyla sahneye çıktılar.Çok gurur verici  vaaay çok hoş ben athena'dan bu yana eurovision izlemediğim için bihaberim tabi 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|