+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Diğer Konular » Gündem
 YGS-2011

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: YGS-2011  (Okunma Sayısı 1181 defa)
« Yanıtla #15 : 13 Nisan 2011, 13:41:11 »
tenten_NrtN
Hero Member

EvaPower 11

adam çıkdı ögrencilere dagıttımız kitapcık bu basına dagıttımız bu dedi neyi tartışmakdasınız Smiley

Anlaşıldı Cumhurbaşkanı gibi tatmin olanlarda var... Sevgili tatminkarlar...

« Yanıtla #16 : 14 Mayıs 2011, 22:48:38 »
-OkaN-
Sr. Member

EvaPower 7

Şifrenin olduğunu sayın(!) Ali Demir bile kabul etmiş vaziyette buna rağmen savcılık suç unsuru yoktur dedi lakin sınavın iptal edilmesi değil puanların yeniden hesaplanması gerek diye düşünüyorum çünkü kuzenim sınavda 124 puan aldığı için itiraz etmişti 3 hafta sonra ösym den gece 23:50 de gelen telefonla puanı hesaplanırken yanlışlık olduğunu buna gerekçe olarak sınav kağıdının deforme olduğunu belirtmişler şimdi ise puanı 410 küsür...1.700.000 küsür sınav kağıdının baştan hesaplanması kanısındayım lakin bu sadece benim kuzenimin başına gelmedi yine adanada bir anadolu lisesi öğrencisi fen bilimlerinden hiç soru çözmediği halde nasıl 12 yanlışı olabiliyor yine başka bir öğrenci sırf ygs yi protesto etti diye nasıl okuldan atılmakla tehdit edilip zorla başka bir okula nakil ettiriliyor...? sorular çok cevaplar yok lakin buna sebeb olanlar belli..

...
My loveless life
I'm lost in you tonight
Waiting for you to turn around
Only to tear the whole world down.
My darkest night
Your arms that hold me tight
Waiting for you to turn around..
« Yanıtla #17 : 05 Haziran 2011, 21:00:00 »
sayha
Full Member

EvaPower 4

Tunalı'da gezinirken bizde bir kahvaltının tutkusu

Şifrenin olduğunu sayın(!) Ali Demir bile kabul etmiş vaziyette buna rağmen savcılık suç unsuru yoktur dedi lakin sınavın iptal edilmesi değil puanların yeniden hesaplanması gerek diye düşünüyorum çünkü kuzenim sınavda 124 puan aldığı için itiraz etmişti 3 hafta sonra ösym den gece 23:50 de gelen telefonla puanı hesaplanırken yanlışlık olduğunu buna gerekçe olarak sınav kağıdının deforme olduğunu belirtmişler şimdi ise puanı 410 küsür...1.700.000 küsür sınav kağıdının baştan hesaplanması kanısındayım lakin bu sadece benim kuzenimin başına gelmedi yine adanada bir anadolu lisesi öğrencisi fen bilimlerinden hiç soru çözmediği halde nasıl 12 yanlışı olabiliyor yine başka bir öğrenci sırf ygs yi protesto etti diye nasıl okuldan atılmakla tehdit edilip zorla başka bir okula nakil ettiriliyor...? sorular çok cevaplar yok lakin buna sebeb olanlar belli..

Çok güzel demişsin açıkçası çorular çok cevaplar yok!Sebeb olanın makalesi bile olduğu gibi çeviri yani çalıntı...ve süreci iyi yönetemediği kanısındayım

Yağmur dönerken kara,yavaşça süzülenler yola...araba dolusu bir tuhaf seven şarkılar çalıp söyleyen,sevenlerden biri ben arkada bıraktığım sen kim olduğunu biliyorsan söylesen...
Ah yağmur dönerken kara
ŞarkıLar var falımda
Hepsi sana bu gece ANKARA
İster özle,yok istersen hiç hatırlama.
« Yanıtla #18 : 05 Haziran 2011, 21:06:29 »
tenten_NrtN
Hero Member

EvaPower 11

Ve hala o koltukta oturuyor!

« Yanıtla #19 : 06 Haziran 2011, 12:10:08 »
amylee-brit
Hero Member

EvaPower 40

My heart is broken...

ondan daha şerefsizini bulamamışlardır oraya uygun ondan daha duyarsızını veya gerçi nimet çubukçu da uygun bir seçenek olur ilerisi için

All the little pieces falling, shatter.
Shards of me,
Too sharp to put back together.
Too small to matter,
But big enough to cut me into so many little pieces.
If I try to touch her,
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more.
« Yanıtla #20 : 06 Haziran 2011, 12:46:24 »
sayha
Full Member

EvaPower 4

Nimet Ç;bir eğitim zayiyatı Grin

Yağmur dönerken kara,yavaşça süzülenler yola...araba dolusu bir tuhaf seven şarkılar çalıp söyleyen,sevenlerden biri ben arkada bıraktığım sen kim olduğunu biliyorsan söylesen...
Ah yağmur dönerken kara
ŞarkıLar var falımda
« Yanıtla #21 : 23 Haziran 2011, 14:13:44 »
sayha
Full Member

EvaPower 4

YÖK ösym başkanı Ali Demir hakkında herhangibi bir suç unsuru olmadığı için soruşturma açmayacağını duyurmuş bulunmakta 1.700.000 kişiye hayırlı uğurlu olsun diyorum Drool

Ah yağmur dönerken kara
ŞarkıLar var falımda
« Yanıtla #22 : 23 Haziran 2011, 14:25:25 »
tenten_NrtN
Hero Member

EvaPower 11

Sonuç başından beri belliydi. Rezalet üstüne rezalet... Buna rağmen Ali Demir bi melek... Burası Türkiye!!! artık şaşırmıyorum. Normalize ediliyoruz çünkü...

« Yanıtla #23 : 23 Haziran 2011, 19:23:17 »
-OkaN-
Sr. Member

EvaPower 7

Yani beklenmedik bir sonuç değildi elbette satılık topraklarda satılık insanlar ve sarıyor oyun tekrar tekrar başlıyor kim bilir seneye hangi skandallar hangi rezalet patlak verecek...

...
My loveless life
I'm lost in you tonight
Waiting for you to turn around
Only to tear the whole world down.
My darkest night
Your arms that hold me tight
Waiting for you to turn around..
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord