+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Diğer Konular » Gündem
 YGS-2011

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: YGS-2011  (Okunma Sayısı 1181 defa)
« : 27 Mart 2011, 22:55:05 »
antika2305
Hero Member

EvaPower 2

Ghost of Sparta

Evet!!!Öncelikle geçmiş olsun.Durumlar nedir?

« Yanıtla #1 : 28 Mart 2011, 14:40:45 »
amylee-brit
Hero Member

EvaPower 40

My heart is broken...

türkçe-mat-fen güzel sosyal o kadar kötü ki ne kadar kötü olduğunu kelimeler anlatmaya yetmez rezalet felsefeden nerdeyse doğrum yok coğrafya 5 boş gelecek yıl gireceklere bir tavsiye sadece sosyal çalışın

All the little pieces falling, shatter.
Shards of me,
Too sharp to put back together.
Too small to matter,
But big enough to cut me into so many little pieces.
If I try to touch her,
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more.
« Yanıtla #2 : 28 Mart 2011, 19:39:54 »
tenten_NrtN
Hero Member

EvaPower 11

Matematiği tamamen boşladım. En kazık sorular felsefeden çıktı. Drool türkçe, tarih, coğrafya ve biyolojiden umutluyum... Sad

« Yanıtla #3 : 29 Mart 2011, 19:18:58 »
!d!L
Hero Member

EvaPower 10

Hold on , little girl ♥

giren arkadaşlara geçmiş olsun.
ÇANAKKALE FEN LİSESİ'ne giden birinin 25 boşu olduğu öğrendim ve hala şoktayım  o_O
« Yanıtla #4 : 29 Mart 2011, 20:16:17 »
3vaTurkey
Hero Member

EvaPower 24

Ekim 11 ♥..

Duyduklarıma göre matematik zorlamış  Smiley "Fizik hocası bile matematik zordu.." falan dedi.. Yani bilemiyorum sonuçta sınava girmedim. Ayrıca yükünüzün biraz hafiflediğini düşünüyorum  Smiley Geçmiş olsun..

« Yanıtla #5 : 30 Mart 2011, 20:01:29 »
amylee-brit
Hero Member

EvaPower 40

My heart is broken...

sağol cnm Smiley beni sadece sözeller zorladı ama matematik ve fen pek zorlamadı Undecided

Shards of me,
Too small to matter,
If I try to touch her,
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more.
« Yanıtla #6 : 08 Nisan 2011, 21:52:47 »
tenten_NrtN
Hero Member

EvaPower 11

Şifre rezaleti ne olur bilinmez. Bana kalırsa sınav iptal edilmeli... Gerçi seçilmiş "asiller" yine mevkilerinde kalırlarya neyse...  Drool Şu da var tabi ösym başkanının yaptığı açıklama Gül' ü tatmin etmiş.  Neye göre ? Tamamdır bu iş pisliğin üzeri kapatıldı. Saçmalıklar ülkesi ve yedi cüceler...

« Yanıtla #7 : 10 Nisan 2011, 12:08:05 »
zitot
Yeni Üye
*

EvaPower 0

Şifre rezaleti ne olur bilinmez. Bana kalırsa sınav iptal edilmeli... Gerçi seçilmiş "asiller" yine mevkilerinde kalırlarya neyse...  Drool Şu da var tabi ösym başkanının yaptığı açıklama Gül' ü tatmin etmiş.  Neye göre ? Tamamdır bu iş pisliğin üzeri kapatıldı. Saçmalıklar ülkesi ve yedi cüceler...

Gözünle gördün mü? Ya da başkaları gördü mü?

Ne kadar kolay değil mi insanları karalamak. Kendi başarısızlığından dolayı ya da karşı tarafın başarısını çekemeyerek çamur atmak?

2011 yılındayız teknoloji gelişti ama bizim düşünce tarzımız pek gelişmedi.

Adam basına dağıtılan kitapçıkta böyle bir şey var diyor ve nasıl bir şey olduğunu da söyledi. 160 sorunun tamamında bu şekilde sıralama var. Öğrencilere verilen kitapçıklarda yok dedi ve hatta onları da yayımlıyor.

Ama art niyetliler, sınavı kötü geçenler, bunu seçim propagandası olarak kullanmak isteyenler yine iş başında.

Birisi kopya çektiyse yakalanır, tüm toplum olarak hakkımızı haram eder, devlet de cezasını verir. Ama ortada bir şey yokken, onlar gibi olamadığınız insanları kıskandığınız için onları kötülemeye karalamaya kimsenin hakkı yok.

Bugün böyle yapan tırt bir bölümden mezun olunca nerde bu devlet nerde bu millet üniversite mezununa iş yok diye bağırıyor. Yerimizde sayıyoruz...
« Yanıtla #8 : 10 Nisan 2011, 20:03:15 »
tenten_NrtN
Hero Member

EvaPower 11

(arkadaşın sorularda şifre olabilir...Smiley)

Görmek? Ne kadar eminsin bu sorudan...

Ne kadar kolay değil mi insanları karalamak. Kendi başarısızlığından dolayı ya da karşı tarafın başarısını çekemeyerek çamur atmak?

İnsanları karalamak derken? Hakkını aramak, arada bağırmak (tabi sesini duyan varsa) bişeyler için artık gerçeği öğrenmek, içinden gelenleri başkalarıyla paylaşmak "evet ben böyle düşünüyorum böyle olabilir yada budur" demek karalamakmıdır? Başarısızlık? banamı dedin bunu çalışmadığım halde 400 küsürlü bi puan almıştım şifrem falanda yoktu ayrıca  ( bunu sen söylettin bana)aynı skandal yine çıksa yine aynı tepkiyi verirdim. BİRİLERİNE ÇAMUR ATTIĞIM FALAN YOK!!!

2011 yılındayız teknoloji gelişti ama bizim düşünce tarzımız pek gelişmedi

Katılıyorum... Artık sürüden ayrılmaya ne dersin?

Adam basına dağıtılan kitapçıkta böyle bir şey var diyor ve nasıl bir şey olduğunu da söyledi. 160 sorunun tamamında bu şekilde sıralama var. Öğrencilere verilen kitapçıklarda yok dedi ve hatta onları da yayımlıyor.

Hı hı...

Ama art niyetliler, sınavı kötü geçenler, bunu seçim propagandası olarak kullanmak isteyenler yine iş başında.

Sınavım kötü geçti evet... Okumak istediğim bölüm için barajı geçmek yeterli (bknz Endüstri Ürünlari Tasarımı) yani anlayacağın sınav bir daha yapılsa (ki yapılsın) barajı geçsem yeterli sorun yok!  Seçim? Milletvekili çocuğu değilim! yada yandaş köpeklerden!!!

Birisi kopya çektiyse yakalanır, tüm toplum olarak hakkımızı haram eder, devlet de cezasını verir. Ama ortada bir şey yokken, onlar gibi olamadığınız insanları kıskandığınız için onları kötülemeye karalamaya kimsenin hakkı yok.

Ah evet umarım yakalanır tüm temennimiz bu inan  Grin SEN EŞELEMEDİĞİN SÜRECE (ZATEN OLAN ŞEY) ORTADA OLMAZ ZATEN! Onlar kim sorarım size...
Bugün böyle yapan tırt bir bölümden mezun olunca nerde bu devlet nerde bu millet üniversite mezununa iş yok diye bağırıyor. Yerimizde sayıyoruz...

Tırt bir bölümden mezun olana söyle...  Evet yerinde sayıyorsun... Sürüden ayrılsan artık diyorum. Başkalarının görüşüne düşüncesine bi saygı duysan... Ha evet arkadaşlar bide bu yönü var desen...Hah bak o zaman oldun işte... Ayrıca bu şifre olayı aydınlatılmış durumda ve birileri hala uyuyor düzenin devamını istiyor... Yada bırakın zitot uyumaya devam etsin...Yazık ya bide sırf bu yüzden foruma üye olmuşsun işi dert etmişsin... Evanescence nedir biliyormusun? Bana başka yollardanda ulaşabilirdin burası bi müzik grubunun fan sitesi (hatırlatmak istedim)
« Son Düzenleme: 10 Nisan 2011, 20:11:19 Gönderen: tenten_NrtN » Logged

« Yanıtla #9 : 11 Nisan 2011, 12:18:20 »
zitot
Yeni Üye
*

EvaPower 0

(arkadaşın sorularda şifre olabilir...Smiley)

Görmek? Ne kadar eminsin bu sorudan...

Üyelik tarihime bakarak bu yüzden üye olmadığıma bakabilirsin.

Cevap vermeye çalışmışsın. Sana tekrar nutuk çekemem.

Kopya çekildiği kanıtlanırsa dilediğini söyle, ben de katılırım. Hakkını arada, ben de sınava girdim. Benim de emeğim var. Ama ben malum insanları malum sebeplerden dolayı çekemediğim ya da anlamsızca kin beslemediğim için kötülemiyorum.

Yazdıklarına göre üniversiteye gitme yaşına gelmişsin ama temel ahlak kurallarını pek iyi öğrenememişsin, sürü mürü söylediklerin ayıp.

Hoşça kalın...

İnsanları karalamak derken? Hakkını aramak, arada bağırmak (tabi sesini duyan varsa) bişeyler için artık gerçeği öğrenmek, içinden gelenleri başkalarıyla paylaşmak "evet ben böyle düşünüyorum böyle olabilir yada budur" demek karalamakmıdır? Başarısızlık? banamı dedin bunu çalışmadığım halde 400 küsürlü bi puan almıştım şifrem falanda yoktu ayrıca  ( bunu sen söylettin bana)aynı skandal yine çıksa yine aynı tepkiyi verirdim. BİRİLERİNE ÇAMUR ATTIĞIM FALAN YOK!!!

2011 yılındayız teknoloji gelişti ama bizim düşünce tarzımız pek gelişmedi

Katılıyorum... Artık sürüden ayrılmaya ne dersin?

Hı hı...

Sınavım kötü geçti evet... Okumak istediğim bölüm için barajı geçmek yeterli (bknz Endüstri Ürünlari Tasarımı) yani anlayacağın sınav bir daha yapılsa (ki yapılsın) barajı geçsem yeterli sorun yok!  Seçim? Milletvekili çocuğu değilim! yada yandaş köpeklerden!!!

Ah evet umarım yakalanır tüm temennimiz bu inan  Grin SEN EŞELEMEDİĞİN SÜRECE (ZATEN OLAN ŞEY) ORTADA OLMAZ ZATEN! Onlar kim sorarım size...

Tırt bir bölümden mezun olana söyle...  Evet yerinde sayıyorsun... Sürüden ayrılsan artık diyorum. Başkalarının görüşüne düşüncesine bi saygı duysan... Ha evet arkadaşlar bide bu yönü var desen...Hah bak o zaman oldun işte... Ayrıca bu şifre olayı aydınlatılmış durumda ve birileri hala uyuyor düzenin devamını istiyor... Yada bırakın zitot uyumaya devam etsin...Yazık ya bide sırf bu yüzden foruma üye olmuşsun işi dert etmişsin... Evanescence nedir biliyormusun? Bana başka yollardanda ulaşabilirdin burası bi müzik grubunun fan sitesi (hatırlatmak istedim)

« Yanıtla #10 : 11 Nisan 2011, 17:15:05 »
amylee-brit
Hero Member

EvaPower 40

My heart is broken...

illa gözümüzle görmemize gerek yok her şey kopya çekiliyor diye bas bas bağırılarak yapılmış tartışmaya dahi gerek yok

Shards of me,
Too small to matter,
If I try to touch her,
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more.
« Yanıtla #11 : 11 Nisan 2011, 19:14:09 »
tenten_NrtN
Hero Member

EvaPower 11

(tekrar ediyorum umarım bu defa görür bu cümleyi) Bana ilk mesajını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. Üyelik tarihi deyince yıllardır burda sandım elemanı...5 Nisan gerçekten komiksin... Ahlaktan bahseden senmisin istersen ilk mesajını bir daha gözden geçir. (değiştirmeden!) Burada bu oknuya nokta koyuyorum yazarak dahada alçaltma kendini... Sisteme boyun ey he de geç hep...Oku doktor ol emi?

Ha bu arada kanıtlandı zaten ... işte o kanıtlardan yalnızca biri (gündemi pek takip etmiyorsun anlaşılan... Yada sana ne anlatılmışsa sadece onu biliyorsun biraz araştır, peşine düş, oku... zararı yok emin ol...

Buyur...
http://www.facebook.com/video/video.php?v=213095808700952&oid=139065719440767&comments

illa gözümüzle görmemize gerek yok her şey kopya çekiliyor diye bas bas bağırılarak yapılmış tartışmaya dahi gerek yok

Yanlış düşünüyorsun Açelya GEREK VAR!!! diyorum ve nokta koyuyorum.
« Son Düzenleme: 11 Nisan 2011, 19:24:40 Gönderen: tenten_NrtN » Logged

« Yanıtla #12 : 11 Nisan 2011, 20:01:52 »
amylee-brit
Hero Member

EvaPower 40

My heart is broken...

ben olayın boyutlarını tartışmaktan bahsetmiyorum kopya çekildi mi çekilmedi mi konusunda tartışmaya gerek yok diyorum

Shards of me,
Too small to matter,
If I try to touch her,
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more.
« Yanıtla #13 : 12 Nisan 2011, 19:50:42 »
sinan0636
Full Member

EvaPower 0

adam çıkdı ögrencilere dagıttımız kitapcık bu basına dagıttımız bu dedi neyi tartışmakdasınız Smiley
« Yanıtla #14 : 12 Nisan 2011, 21:35:38 »
antika2305
Hero Member

EvaPower 2

Ghost of Sparta

Kopya çekildiği bir iddia değil artık.Her ne kadar cumhurbaşkanı yok diyerek kaosu dağıtmak istediyse de çok önemli kanıtlar var.Ayrıca
adam çıkdı ögrencilere dagıttımız kitapcık bu basına dagıttımız bu dedi neyi tartışmakdasınız Smiley
bu doğru değil,çünkü öğrencilerin kitapçıklarınında da aynı şifre var.Kitapçıklarına bakanların söyledikleri bu.

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord