« : 25 Şubat 2011, 18:52:29 » |
|
amylee-brit
|
 |
|
|
Will Hunt:"We’re going into the studio 1 March with a producer named Nick Raskulinecz. I’m really excited about that. I think we’re going to make a really good rock record."
“I think it’s going to be heavier and people are going to be blown away by how heavy it is. I think it’s been long enough where the band has to redefine itself. I think Amy really feels like she’s got something to prove and that’s always a good think. I was really happy when Nick came onboard because I think he’s perfect for it."
“On my breaks from Black Label Society I’ve been in the studio writing. There’s a lot of material, probably 30 songs and we’ll write some more when we get in there.”
Will Hunt:"1 Mart'ta yapımcı Nick Raskulinecz ile stüdyoya gidiyoruz. Bunun için çok heyecanlıyım. Bence çok iyi bir rock kaydı yapacağız."
"Bu kayıt sert olacak ve insanlar bunun sertliğiyle uçacaklar. Grup uzun zamandan beri kendini tekrar tanımlıyordu. Bence Amy kanıtlayacak bir şeyleri olduğunu düşünüyor ve bu daima iyi bir düşüncedir. Nick bu işe katıldığında çok mutlu oldum çünkü o bunun için mükemmel biri."
"Black Label Society'den verdiğim aralarda stüdyoda yazıyor olacağım. Birçok malzeme var, muhtemelen 30 şarkı ve orada olduğumuzda daha fazlasını yazıyor olacağız."
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Şubat 2011, 18:55:44 Gönderen: amylee-brit »
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 25 Şubat 2011, 20:42:22 » |
|
|
|
« Yanıtla #3 : 25 Şubat 2011, 22:42:37 » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : 26 Şubat 2011, 22:32:40 » |
|
tenacious_D
|
30 şarkı?? vay be...  ama uzun sürcek o zmn kayıtlar... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 27 Şubat 2011, 09:31:50 » |
sinan0636
Full Member

EvaPower 0
|
ne kadar uzun sürer yaw :S
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 27 Şubat 2011, 13:51:00 » |
|
amylee-brit
|
30 şarkı?? vay be...  ama uzun sürcek o zmn kayıtlar...  arkadaşlar albümler için her zaman bu kadar fazla şarkı yazılır ama 11-12 tanesi albümde yer alır xtina da albüm için 60 tane demo kaydetmiş albümde 20 şarkı yer almıştı yani bunların çoğu elenecek
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #7 : 27 Şubat 2011, 13:54:09 » |
|
tenten_NrtN
|
30 şarkı?? vay be...  ama uzun sürcek o zmn kayıtlar...  arkadaşlar albümler için her zaman bu kadar fazla şarkı yazılır ama 11-12 tanesi albümde yer alır xtina da albüm için 60 tane demo kaydetmiş albümde 20 şarkı yer almıştı yani bunların çoğu elenecek Evet genelde öyle olur yani sandığınız gibi albümde 30 tane olmayacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 27 Şubat 2011, 17:03:48 » |
|
tenacious_D
|
evet ya amy billboard ile yaptıgı bir röportajda 16 şarkı olcak demişti...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 28 Şubat 2011, 01:24:22 » |
sinan0636
Full Member

EvaPower 0
|
yani yaza yetişirmi albüm ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 28 Şubat 2011, 11:58:25 » |
missrockenses
Full Member

EvaPower 0
|
sevindim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 10 Mart 2011, 13:59:26 » |
Eva_loveyou
Yeni Üye
EvaPower 0
|
Kayıtlar başlamış olmalı 1 mart geçti çünkü herhangi resmi bir açıklama var mı acaba ?
|
|
|
|
|
|
Ĩ ĹŐVĔ ÁМŶ
|
|
|
« Yanıtla #12 : 10 Mart 2011, 14:19:30 » |
|
amylee-brit
|
stüdyoda çalışıyorlar sadece bunu biliyoruz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 12 Mart 2011, 16:18:28 » |
antika2305
Hero Member

EvaPower 2
Ghost of Sparta
|
Artık takip etmiyorum nedense,çıkınca bakacağız.Ne yalan söyleyeyim,artık birşey beklemiyorum bu albümden.İnşallah beklediğim köklü değişim gerçekleşmez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 18 Mart 2011, 21:11:09 » |
leecence
Jr. Member

EvaPower 0
|
bn anlayamadım kankalar? Yani evanecencenin yeni albümü ne zaman çıkcak?
|
|
|
|
|
|
Bir gün ölüm kapımı çalarsa bil ki " Senin İçin Ölümü Çoktan Göze Almış ve Şuan Senin İçin Ölüyor Olacağım..." Sen gülerken ben ağlayacağım sen beni unutmuşken ben seni aklımdan çıkaramayacağım. Ama beni boşver.Yeter ki sen mutlu ol. Çünkü senin mutluluğun benim için BİR ÖMRE BEDEL!!!
|
|
|
|