Bu Konu sitede yaşadığım sıkıntı üzerine tamamen benim duygu ve düşüncelerimle doludur.
Yorum yazıp yazmamanızı(yıllar geçsede yorum yazılmamasını da) önemsemiyorum.Okuyup, demek istediklerim üzerine oturup bir düşünmeniz benim için yeterli olacaktır.
15 yaşındayım kiminiz için düşüncelerim çocukça ya da başka bir şekilde gelebilir inanın bunu da önemsemiyorum.
Şubat ayı itibariyle sitede 1 yıllık devamlı üyeliğim olacak..Burdan başlamak istiyorum son 1 kaç ay yaşadığım olaylar beni üzüyor..
Her kafadan bir ses çıkıyor, evet! çıkmalı ama o ses öyle bir ses olmalı ki kimseyi kırmamalı,dostça olmalı!
Yoksa bir topluluk(sitemizi kastediyorum) içinde nasıl barış,huzur,arkadaşlık sağlanabilir ki!?
İşte Bu yüzden kimseyi kırmamaya özen gösterin.
Tamam.. Bir kişiyi sevmiyorsunuz.. Bu olabilir gayet normal ve doğal.Bunu sitemizde belirtebiliyorsunuz.
Ama sırf bu yüzden o kişiyi dibe indiremezsiniz ! Bu yetkiye kimse sahip değil!
Ve bunun gibi bir çok sorun daha var sitemizde..
Onlara da değinmek istiyorum.
Yorumlar yaparken üste çıkmak için yok pahasına mesajlar atıyorsunuz !
Ve en önemlilerden birisi de şu sitede 1 kez bile evanescence için bişey söylememiş,hiç bir evanescence mesajına yorum atmamış kişi olayları birbirine katıyor.
Bakın kör değilsiniz Sitemizin adı
evaturkey.com Hala anlamayanlar var .
Sanki burda evanescence adına toplanmamışız da kavga için hazır bekliyoruz.
Ve dahasında Kişisel olarak aldığım bir sürü hakaret var. Ama yine de önemsemiyorum.
Çünkü kendime
" neden burdayım ? " diye sorduğumda
Evanescence için! insanları bu konuda bilgilendirmek için!
Amy için!
Terry için!
Will için!
Tim için..! ve onlarla ilgili dahası için !.. cevabını verebiliyorum.
Onların fanıyız !Bir ünlüyü,ünlü grubu düşünün.. Onları sevenler olmazsa neye hizmet edecekler?
Biz onlar olmadan yapamayız.. Onlarda bizler olmadan ..
Burda Bir evanescence videosu bile izlemeyen insanlar var..Siz burda bilip bilmeden evanescence'ı eleştirmek için değil! aksine bilgi edinip yorum yapabilecek seviyeye gelmek için çabalamalısınız.
Şahsen bu siteden çok fazla bilgi öğrendim,bildiklerimi öğrettim ve bilgilenmiş olduk.Arkadaşlarım oldu..
Paylaşım yapıldı, yaptım.
Mutluluğumu,üzüntümü,sıkıntımı paylaştım, birlikte paylaştık.
Ben Kimseyi kırmaya çalışmıyorum.Siz de bunu yapmaya çalışmayın buna kimsenin ihtiyacı yok..
Bu site evim gibi.
Sizde ailem gibisiniz.
Lütfen bir aile gibi davranalım.Okuyan herkese tek tek teşekkür ederim.
Dipnot:Bu söylediklerimi kimseye ithafen yazmadım.