+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Diğer Konular » Genel Konular
 Okumanız Gereken bir konu..

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Okumanız Gereken bir konu..  (Okunma Sayısı 339 defa)
« : 21 Ocak 2011, 15:23:57 »
3vaTurkey
Hero Member

EvaPower 24

Ekim 11 ♥..

Bu Konu sitede yaşadığım sıkıntı üzerine tamamen benim duygu ve düşüncelerimle doludur.
Yorum yazıp yazmamanızı(yıllar geçsede yorum yazılmamasını da) önemsemiyorum.Okuyup, demek istediklerim üzerine oturup bir düşünmeniz benim için yeterli olacaktır.
15 yaşındayım kiminiz için düşüncelerim çocukça ya da başka bir şekilde gelebilir inanın bunu da önemsemiyorum.
Şubat ayı itibariyle sitede 1 yıllık devamlı üyeliğim olacak..Burdan başlamak istiyorum son 1 kaç ay yaşadığım olaylar beni üzüyor..
Her kafadan bir ses çıkıyor, evet! çıkmalı ama o ses öyle bir ses olmalı ki kimseyi kırmamalı,dostça olmalı!
Yoksa bir topluluk(sitemizi kastediyorum) içinde nasıl barış,huzur,arkadaşlık sağlanabilir ki!?
İşte Bu yüzden kimseyi kırmamaya özen gösterin.
Tamam.. Bir kişiyi sevmiyorsunuz.. Bu olabilir gayet normal ve doğal.Bunu sitemizde belirtebiliyorsunuz.
Ama sırf bu yüzden o kişiyi dibe indiremezsiniz ! Bu yetkiye kimse sahip değil!
Ve bunun gibi bir çok sorun daha var sitemizde..
Onlara da değinmek istiyorum.
Yorumlar yaparken üste çıkmak için yok pahasına mesajlar atıyorsunuz !
Ve en önemlilerden birisi de şu sitede 1 kez bile evanescence için bişey söylememiş,hiç bir evanescence mesajına yorum atmamış kişi olayları birbirine katıyor.
Bakın kör değilsiniz Sitemizin adı evaturkey.com
Hala anlamayanlar var .
Sanki burda evanescence adına toplanmamışız da kavga için hazır bekliyoruz.
Ve dahasında Kişisel olarak aldığım bir sürü hakaret var. Ama yine de önemsemiyorum.
Çünkü kendime " neden burdayım ? " diye sorduğumda Evanescence için! insanları bu konuda bilgilendirmek için! Amy için! Terry için! Will için! Tim için..! ve onlarla ilgili dahası için !.. cevabını verebiliyorum.
Onların fanıyız !
Bir ünlüyü,ünlü grubu düşünün.. Onları sevenler olmazsa neye hizmet edecekler?
Biz onlar olmadan yapamayız.. Onlarda bizler olmadan ..
Burda Bir evanescence videosu bile izlemeyen insanlar var..Siz burda bilip bilmeden evanescence'ı eleştirmek için değil! aksine bilgi edinip yorum yapabilecek seviyeye gelmek için çabalamalısınız.
Şahsen bu siteden çok fazla bilgi öğrendim,bildiklerimi öğrettim ve bilgilenmiş olduk.Arkadaşlarım oldu..
Paylaşım yapıldı, yaptım.
Mutluluğumu,üzüntümü,sıkıntımı paylaştım, birlikte paylaştık.
Ben Kimseyi kırmaya çalışmıyorum.Siz de bunu yapmaya çalışmayın buna kimsenin ihtiyacı yok..
Bu site evim gibi.
Sizde ailem gibisiniz.
Lütfen bir aile gibi davranalım.
Okuyan herkese tek tek teşekkür ederim.  All is ok

Dipnot:Bu söylediklerimi kimseye ithafen yazmadım.

« Yanıtla #1 : 21 Ocak 2011, 19:59:03 »
amylee-brit
Hero Member

EvaPower 40

My heart is broken...

sağol ececim umarım herkes yazıyı sonuna kadar okur

All the little pieces falling, shatter.
Shards of me,
Too sharp to put back together.
Too small to matter,
But big enough to cut me into so many little pieces.
If I try to touch her,
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more.
« Yanıtla #2 : 21 Ocak 2011, 20:13:39 »
3vaTurkey
Hero Member

EvaPower 24

Ekim 11 ♥..

Umarım

« Yanıtla #3 : 21 Ocak 2011, 23:52:58 »
tenten_NrtN
Hero Member

EvaPower 11

Yazdıklarına katılıyorum. (arada sanki taş banada geldi gibi oldu.Nedenini belki biliyorsundur belki bilmiyorsundur...Onu bilemem büyütülmemesi gereken bi konuda üstüme gelindi kırdım belki ama kırıldımda açıkçası... neyse işte unuttum... ) Söyleyeceğim o ki burası bi fan sitesi çöpçatan sitesleriyle karıştıranlar oluyor veya başka bişeylerle...(off konu başka yerlere sapack sanırım neyse sustum) Dediğin gibi gruptan çok diğer konularla ilgilenenler var. Amaçlarını bilemiyorum... Bu arada böyle bi konuyu paylaştığın ve içtenlikle yazdığın için teşekkürler Ece...

« Yanıtla #4 : 22 Ocak 2011, 00:13:21 »
kerem
Sr. Member

EvaPower 2

Malesef bu yazdıklarınla yaşananlar birbirini tutmuyor karşıt fikirler çatışmaya dönüyor sevmediğimiz birine saygı göstermiyoruz gösteriyormuş gibi yapamıyoruz...zaten siteye giren üye sayısı belli ve sabit kişiler aşacağımızı umuyorum

« Yanıtla #5 : 22 Ocak 2011, 13:56:36 »
3vaTurkey
Hero Member

EvaPower 24

Ekim 11 ♥..

Yazdıklarına katılıyorum. (arada sanki taş banada geldi gibi oldu.Nedenini belki biliyorsundur belki bilmiyorsundur...Onu bilemem büyütülmemesi gereken bi konuda üstüme gelindi kırdım belki ama kırıldımda açıkçası... neyse işte unuttum... ) Söyleyeceğim o ki burası bi fan sitesi çöpçatan sitesleriyle karıştıranlar oluyor veya başka bişeylerle...(off konu başka yerlere sapack sanırım neyse sustum) Dediğin gibi gruptan çok diğer konularla ilgilenenler var. Amaçlarını bilemiyorum... Bu arada böyle bi konuyu paylaştığın ve içtenlikle yazdığın için teşekkürler Ece...
Ben teşekkür ederim.Şu taşın sana gelme meselesine yorumum şu olacak;Bunları kendi kafamda kurmadım tabii ki.Konunun başında da belirttiğim gibi sitedeki olan olaylar üzerine yazdım. Ama notumda da belirttiğim gibi ne sana ne de bir başkasına yazmadım bu konuyu  Smiley
Malesef bu yazdıklarınla yaşananlar birbirini tutmuyor karşıt fikirler çatışmaya dönüyor sevmediğimiz birine saygı göstermiyoruz gösteriyormuş gibi yapamıyoruz...zaten siteye giren üye sayısı belli ve sabit kişiler aşacağımızı umuyorum
Ben de öyle umuyorum Wink

« Yanıtla #6 : 22 Ocak 2011, 14:26:54 »
-OkaN-
Sr. Member

EvaPower 7

Siteye uzun bir süredir girmiyordum bunun sebebi ise we are the fallen  konu başlığı altında grubu dinleyenlere karşı gerek moderatörlerin sert çıkışları ve bir üyenin şuursuzca kullandığı argo kelime yüzünden buranın seviyesinin düştüğünü düşünmemdendir ve ilgililerin bu mesajı silme zahmetinde bulunsada çok geç kalındığı içindi amacım yanlış anlaşılmasın aylar önce kapanmış bir konuyu tekrar açmak değildir kereminde dediği gibi karşıt fikirler çatışmaya dönüşüyor buna örnek vermek istedim zıt düşünceler söz konusu olduğunda topa tüfeğe sarılıyoruz fakat ece yazdığın yazıdan sonra birşeylerin değişeceğini umuyorum ve yazını takdire şayan bulduğumuda belirtmek isterim.
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2011, 14:38:10 Gönderen: -OkaN- » Logged

...
My loveless life
I'm lost in you tonight
Waiting for you to turn around
Only to tear the whole world down.
My darkest night
Your arms that hold me tight
Waiting for you to turn around..
« Yanıtla #7 : 22 Ocak 2011, 14:44:12 »
3vaTurkey
Hero Member

EvaPower 24

Ekim 11 ♥..

Evet kendi adıma konuşursam sert çıktım ama ne hakaret ettim ne de dibe indirdim.
Ve okan ben "böyle konuşmalar olmamalıydı !"dedim. Benim mesajımdan öncede açelya uyardı. Eğer devam edilseydi inan mesajlar silinirdi. Ben mesajları silmek yerine bu durumun kötüye gittiğini belirttim.Bana göre doğru olan buydu ve konununda kapandığı düşünüyorum ..
Neyse dediğim gibi okuduğun için ben teşekkür ederim  Smiley

« Yanıtla #8 : 22 Ocak 2011, 15:02:48 »
-OkaN-
Sr. Member

EvaPower 7

Amacım zaten kapanmış bir konuyu tekrar açmak değildi bunu zaten mesajımda belirttim sadece keremin düşüncelerine karşın bir örnek ve neden uzun zamandır foruma girmediğimi söylemekti.Neyse ben bunların geride kaldığını düşünüyorum.

...
My loveless life
I'm lost in you tonight
Waiting for you to turn around
Only to tear the whole world down.
My darkest night
Your arms that hold me tight
Waiting for you to turn around..
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord