« : 15 Ocak 2011, 11:21:22 » |
|
amylee-brit
|
İndirşifre: evaturkey-amylee-brit
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #1 : 15 Ocak 2011, 12:55:07 » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : 15 Ocak 2011, 17:15:37 » |
!d!L
Hero Member

EvaPower 10
Hold on , little girl ♥
|
indirdim,teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 15 Ocak 2011, 18:16:07 » |
|
amylee-brit
|
internette bulunan en net ve ses kalitesi en yüksek videoları tek tek seçip topladım emin olun internette bunlardan daha net istanbul konseri videoları yok
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #4 : 21 Ocak 2011, 17:13:50 » |
|
tenacious_D
|
saol acelya...uğraşmışsın o kadar emeğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 14 Ağustos 2011, 23:42:46 » |
adze55
Sr. Member

EvaPower 7
something about myseLf
|
Link kiriLmis....
|
|
|
|
|
|
how would you teLL an unborn chiLd what Life is
|
|
|
« Yanıtla #6 : 19 Ağustos 2011, 15:38:02 » |
|
amylee-brit
|
Link kiriLmis....
evet ve maalesef internetim olmadığı için yenileyemiyorum ama konseri paylaştığımda indiren biri yükler ve linki yenilerse bir evapower vericem gelecek gelişime 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 15 Eylül 2011, 22:45:52 » |
adze55
Sr. Member

EvaPower 7
something about myseLf
|
|
|
|
|
|
|
how would you teLL an unborn chiLd what Life is
|
|
|
« Yanıtla #8 : 15 Eylül 2011, 23:01:11 » |
sayha
Full Member

EvaPower 4
Tunalı'da gezinirken bizde bir kahvaltının tutkusu
|
Bu siteden o konserde bulunan arkadaşlar var mıydı acaba?
|
|
|
|
|
|
Yağmur dönerken kara,yavaşça süzülenler yola...araba dolusu bir tuhaf seven şarkılar çalıp söyleyen,sevenlerden biri ben arkada bıraktığım sen kim olduğunu biliyorsan söylesen... Ah yağmur dönerken kara ŞarkıLar var falımda Hepsi sana bu gece ANKARA İster özle,yok istersen hiç hatırlama.
|
|
|
« Yanıtla #9 : 15 Eylül 2011, 23:05:08 » |
hugara
Global Moderator
EvaPower 28
|
Bu siteden o konserde bulunan arkadaşlar var mıydı acaba?
Benim önceki sitede tanıştığım bi arkadaş vardı. amy ile foto çekinme hakkı kazanmıştı. öpmeye çalıştım korumalar öptürtmedi falan demişti. daha geçen günlerde öpmeye çalışırken ki fotosunu gördüm ve tam olarak inandım  şansına gıcık olmuştum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 15 Eylül 2011, 23:08:28 » |
sayha
Full Member

EvaPower 4
Tunalı'da gezinirken bizde bir kahvaltının tutkusu
|
Bak şimdi bende gıcık oldum  o zaman yaşım küçük diye gidememiştim yani ailemin bana sunduğu bahane buydu en azından..Umarım yine istanbula gelir ve ben bu sefer giderim 
|
|
|
|
|
|
Yağmur dönerken kara,yavaşça süzülenler yola...araba dolusu bir tuhaf seven şarkılar çalıp söyleyen,sevenlerden biri ben arkada bıraktığım sen kim olduğunu biliyorsan söylesen... Ah yağmur dönerken kara ŞarkıLar var falımda Hepsi sana bu gece ANKARA İster özle,yok istersen hiç hatırlama.
|
|
|
|