+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Genel Kategori » Haberler
 Will Hunt Çaldığı Gruplardaki Projelerini Açıklıyor!

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Will Hunt Çaldığı Gruplardaki Projelerini Açıklıyor!  (Okunma Sayısı 292 defa)
« : 08 Ocak 2011, 15:42:34 »
amylee-brit
Hero Member

EvaPower 40

My heart is broken...

Will Hunt has just checked in with us as he looks ahead to a year which is shaping up to be as unbelievably busy as the one that has just passed.

Not content with commitments with Black Label Society and Evanescence in the coming year, he’s also started a new project.

Will explained: “I’m working with a new band called Eye Empire and there’s a debut CD coming out for that. It’s a kick ass band. It’s a side thing for me now but we’ll see where it goes.”

Of course, he’ll also be back on the road with Zakk and co next month, and there’s also movement in the Evanescence camp.

He filled us in: “Come February Black Label will be back in Europe so I’ll be there. There’s a lot of work with Black Label in Europe and that goes through to the beginning of April and then we’ll be back in Europe for the festivals and Japan’s in there and the States in the summer.

“The Evanescence thing is still going to happen, it’s just a matter of when. We’re still in this writing process that hasn’t really stopped. In between tours I’ve been doing a lot of writing with them. I’m just taking that as it comes. Ideally it would be great to be in the studio in the break from Black Label in the beginning of April, that would be wonderful. We’ll see.”

Will Hunt henüz bizimle kontrol ettiği programına göre bu yıl boyunca geçtiğimiz yıl olduğu gibi inanılması güç bir şekilde meşgul olacağını söyledi.

Black Label Society ve Evanescence'ın yanı sıra Hunt, gelecek yıl için yeni bir projeye daha başladı.

Will açıkladı: "Eye Empire adlı yeni bir grupla çalışıyorum ve harika bir CD piyasaya çıkacak. Grup bazılarına dünyanın kaç bucak olduğunu gösterecek. Bu şimdilik benim için bir yan iş, nereye gideceğini göreceğiz.

Tabi ki, Zakk ile gelecek ay turneye geri dönüyor ve Evanescence kampında da hareketlenme var.

Hunt bizi tamamlayarak: "Gelecek Şubat Black Label Avrupa'da olacak ve tabi ki ben de. Black Label'la Avrupa'da yapılacak çok iş var ve Nisan'ın başlarına kadar Avrupa'da turluyor olacağız ve yazın festivaller için tekrar Avrupa'da olacağız ve Japonya'da da katılacağımız festivaller olacak.

Evanescence işi hala gerçekleşecek, asıl konu ne zaman olacağı. Biz hala yazma safhasındayız ve işi gerçekten bitmedi. İki turun arasında onlarla yazıyor olacağım. Sadece zamanın gelmesini bekliyorum. İdeal olarak Black Label'ın Nisan'ın başında verdiği arada stüdyoda olmak harika olacak. Göreceğiz."

Çeviri bana aittir. Başka sitelere kopyalamayınız.

All the little pieces falling, shatter.
Shards of me,
Too sharp to put back together.
Too small to matter,
But big enough to cut me into so many little pieces.
If I try to touch her,
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more.
« Yanıtla #1 : 08 Ocak 2011, 15:48:56 »
3vaTurkey
Hero Member

EvaPower 24

Ekim 11 ♥..

Teşekkürler tatlım

« Yanıtla #2 : 08 Ocak 2011, 16:34:22 »
!d!L
Hero Member

EvaPower 10

Hold on , little girl ♥

off Sad
şeytan diyor kalk git amerikaya,dikil başlarına bak 2 gün sonra elimizde albüm Tongue  Cheesy
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2011, 22:21:50 »
amylee-brit
Hero Member

EvaPower 40

My heart is broken...

aynen ya bence fazla titiz davranıyolar en azından ilk single çıksa hiç fena olmaz mesela britin ilk singleı salı günü çıkıyo albüm ise martta yani single şubatta çıksın albüm haziranda razıyım valla ben

All the little pieces falling, shatter.
Shards of me,
Too sharp to put back together.
Too small to matter,
But big enough to cut me into so many little pieces.
If I try to touch her,
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more.
« Yanıtla #4 : 09 Ocak 2011, 15:06:04 »
tenacious_D
Hero Member

EvaPower 2

ne albümü ne single ı ya...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır