+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Diğer Konular » Genel Konular
 Kulaklıklarım ...

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kulaklıklarım ...  (Okunma Sayısı 391 defa)
« : 03 Ocak 2011, 12:34:56 »
emel
Full Member

EvaPower 1

bu ilk kulaklığım.1,5 yıl sonra ucunda oksitlenme oldu.garanti sayesinde yenisini aldım.ucuz ve kullanışlıdır,sesi fena vermez.

Bu ikinci ve en sevdiğim kulaklığım.Ucu altın kaplamadır.bası mükemmel verir.kırılması imkansızdır.ve çok esnektir.ama yine 1,5 yıl sonra ucu yüzünden bozuldu.ve garanti belgesi yoktu.bende ucunu üçüncü kulaklığımla değiştirip lehimledim.eskisi gibi.ama şu anda hiç bir yerde bulamıyorum aynısını.heralde çok iyi diye artık üretmiyorlar :)siz bulursanız lütfen haber verin.yedek olarak saklamayı düşünüyorum.fiyatı pahalı sayılmaz verdiğiniz paraya değer.

Bu kulaklığı ikinci kulaklığım bozulduğu zaman aldım ama bir gün sonra kırıldı.fiyatı ucuzdur.ama hiç esnek değildir.sesi de iyi verir.eğer çantanıza bile koymayacaksanız öneririm.çok hassas.şahsen ucu benim işime yaradı Smiley
Bu mikrofonu da 3 ay önce aldım.çok hafif ve güzeldir.hem bilgisayar hem anfi girişi vardır.kablosu fazla uzun sayılmaz.sesi net ve iyi verir.
philips kulaklıkları hakkında şunu kesinlikle söyleyebilirim.iki yılda bozuluyorlar.ama ucuz ve iyiler.kabloları da uzun.kesinlikle garanti belgesi vermeyen bir yerden almayın.ben ikinci kulaklığımı dost kitapevinden aldım ve garanti belgesi vermiyorlar.bozulunca oraya götürüyorsunuz ve kendi servislerine gönderiyorlar.sonuç sıfır tabiki.dost kitapevinden artık hiç bir şey almıyorum.böyle yerlerden nefret ediyorum.kulaklıklarımı seviyorum Smiley
sizde kulaklıklarınızı ekleyin(sevdiğiniz elektronik cihazlarda olur) ya da önerin Smiley
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2011, 13:11:55 Gönderen: emel » Logged

« Yanıtla #1 : 03 Ocak 2011, 13:29:05 »
hugara
Global Moderator
*

EvaPower 28

hıım , kulaklık manyağı var aramızda demekki  Grin bendede philips she 9500 vardı , 3 yıl kullandım , askerde bile o kadar yere soktum çıkardım bozulmamıştı ama geçen hafta bozuldu.  Discountenance yeni bi kulaklık alıcam ,kulakiçi ama hangisi hem ucuz hem iyi?

Uploaded with ImageShack.us
« Yanıtla #2 : 03 Ocak 2011, 13:37:24 »
emel
Full Member

EvaPower 1

kulakiçi kulaklıklar hiç sağlıklı değil.o yüzden hiç bakmadım.ama sonynin iyi modelleri var çok istersen.sağır olmak istemiyorum(çok müzik dinlerim) sende boyundan alabilirsin benimkiler gibi.  Cheesy   
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2011, 13:39:05 Gönderen: emel » Logged

« Yanıtla #3 : 03 Ocak 2011, 14:49:39 »
hugara
Global Moderator
*

EvaPower 28

kulakiçi kulaklıklar hiç sağlıklı değil.o yüzden hiç bakmadım.ama sonynin iyi modelleri var çok istersen.sağır olmak istemiyorum(çok müzik dinlerim) sende boyundan alabilirsin benimkiler gibi.  Cheesy   

hıı evet , askerde kullanmak için çok ideal , en kocamanından olsun mümkünse  Cheesy

Uploaded with ImageShack.us
« Yanıtla #4 : 03 Ocak 2011, 15:55:20 »
emel
Full Member

EvaPower 1

kocaman değil.ayrıca ne önemi var.(abartı durmadıktan sonra)

« Yanıtla #5 : 04 Ocak 2011, 00:17:31 »
tenacious_D
Hero Member

EvaPower 2

paylaştığın 2. kulaklığın modeli ne tam olarak?
« Yanıtla #6 : 04 Ocak 2011, 09:29:35 »
emel
Full Member

EvaPower 1

Philips SBC HS520

« Yanıtla #7 : 05 Ocak 2011, 22:52:48 »
toprak
Yeni Üye
*

EvaPower 0

Vala ilk almış olduğun kulaklıktan bende bir çekmece dolusu var açılmamış vaziyette ama 3 senedir aynı kulaklığı kullanıyorum ve şu ana kadar bozulmadı umarım böyle devam eder Smiley

kıyametmiş meğer insanı cezbeden
« Yanıtla #8 : 14 Haziran 2011, 13:59:15 »
3vaTurkey
Hero Member

EvaPower 24

Ekim 11 ♥..

Bu da benim kulaklığım..  Smiley
Kulaklığımla son ses Good enough'ı dinlemek paha biçilemez..  Smiley amy sanki dibimde çalıyor  Grin
Sony Heart

« Yanıtla #9 : 17 Haziran 2011, 22:42:26 »
sayha
Full Member

EvaPower 4

Tunalı'da gezinirken bizde bir kahvaltının tutkusu

O kulaklıklar rahatsız ediyor beni ya nasıl takıyorsun onu  Grin

Yağmur dönerken kara,yavaşça süzülenler yola...araba dolusu bir tuhaf seven şarkılar çalıp söyleyen,sevenlerden biri ben arkada bıraktığım sen kim olduğunu biliyorsan söylesen...
Ah yağmur dönerken kara
ŞarkıLar var falımda
Hepsi sana bu gece ANKARA
İster özle,yok istersen hiç hatırlama.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord