bu ilk kulaklığım.1,5 yıl sonra ucunda oksitlenme oldu.garanti sayesinde yenisini aldım.ucuz ve kullanışlıdır,sesi fena vermez.

Bu ikinci ve en sevdiğim kulaklığım.Ucu altın kaplamadır.bası mükemmel verir.kırılması imkansızdır.ve çok esnektir.ama yine 1,5 yıl sonra ucu yüzünden bozuldu.ve garanti belgesi yoktu.bende ucunu üçüncü kulaklığımla değiştirip lehimledim.eskisi gibi.ama şu anda hiç bir yerde bulamıyorum aynısını.heralde çok iyi diye artık üretmiyorlar :)siz bulursanız lütfen haber verin.yedek olarak saklamayı düşünüyorum.fiyatı pahalı sayılmaz verdiğiniz paraya değer.

Bu kulaklığı ikinci kulaklığım bozulduğu zaman aldım ama bir gün sonra kırıldı.fiyatı ucuzdur.ama hiç esnek değildir.sesi de iyi verir.eğer çantanıza bile koymayacaksanız öneririm.çok hassas.şahsen ucu benim işime yaradı

Bu mikrofonu da 3 ay önce aldım.çok hafif ve güzeldir.hem bilgisayar hem anfi girişi vardır.kablosu fazla uzun sayılmaz.sesi net ve iyi verir.
philips kulaklıkları hakkında şunu kesinlikle söyleyebilirim.iki yılda bozuluyorlar.ama ucuz ve iyiler.kabloları da uzun.kesinlikle garanti belgesi vermeyen bir yerden almayın.ben ikinci kulaklığımı dost kitapevinden aldım ve garanti belgesi vermiyorlar.bozulunca oraya götürüyorsunuz ve kendi servislerine gönderiyorlar.sonuç sıfır tabiki.dost kitapevinden artık hiç bir şey almıyorum.böyle yerlerden nefret ediyorum.kulaklıklarımı seviyorum

sizde kulaklıklarınızı ekleyin(sevdiğiniz elektronik cihazlarda olur) ya da önerin