« Yanıtla #15 : 26 Temmuz 2008, 17:39:40 » |
Fallen_Eva
Jr. Member

EvaPower 0
éva4ever
|
tabiki öle olmalıdır ama sonuçta fun olan hiç bi kimseye sorulmayacak kadar tuhaf ... ama yne de tsklerr.. 
|
|
|
|
|
|
EvaNesCencE4ever
|
|
|
« Yanıtla #16 : 27 Temmuz 2008, 19:05:19 » |
Fallen_Eva
Jr. Member

EvaPower 0
éva4ever
|
Alıntı sahibi: Living Sacrifice üzerinde 15 Temmuz 2008, 23:42:42 sevmediğiniz yönleri diye bi bölüm olur mu ya herşeyiyle onları kabullendik ve sevdik biz onların fanıyız hayranlarıyız EVANESCENCE'ı çok seviyoruz..benim hiç sevmediğim yönleri yok anlatmak istediim buydu...tam olarak 
|
|
|
|
|
|
EvaNesCencE4ever
|
|
|
« Yanıtla #17 : 18 Aralık 2009, 17:53:52 » |
antika2305
Hero Member

EvaPower 2
Ghost of Sparta
|
Evanescence delisi olabilirim ama bu kadar çok üye değiştirmenin gruba zarar verdiğini düşünüyorum.Ben Moody,William Rock Gray,John LeCompt,William Boyd gibi adamları harcadı bu grup.Ayrılanlardan bile efsane gibi bir grup kurulabilir bence.
|
|
|
|
|
|
 Ya olduğun gibi görün,ya da gözüme görünme!
|
|
|
« Yanıtla #18 : 19 Aralık 2009, 15:41:08 » |
amylee
Jr. Member

EvaPower 2
|
öle bişi olurmu yaaaaa ben eva yı kötülemeye bile kıyamaaaaaaaam........
|
|
|
|
|
|
whisper
|
|
|
« Yanıtla #19 : 19 Aralık 2009, 15:43:41 » |
|
edis12
|
güzelliği...(kıskanıyorum da)))hehehehheheh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #20 : 19 Aralık 2009, 18:32:14 » |
antika2305
Hero Member

EvaPower 2
Ghost of Sparta
|
güzelliği...(kıskanıyorum da)))hehehehheheh
Biz bayılıyoruz:)
|
|
|
|
|
|
 Ya olduğun gibi görün,ya da gözüme görünme!
|
|
|
« Yanıtla #21 : 07 Eylül 2010, 16:17:14 » |
|
amylee-brit
|
grubu çok seviyorum sadece arayı uzattılar tek sevmediğim yönleri bu 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #22 : 26 Eylül 2010, 15:56:16 » |
|
|
|
« Yanıtla #23 : 28 Eylül 2010, 23:00:35 » |
|
tenacious_D
|
grubu çok seviyorum sadece arayı uzattılar tek sevmediğim yönleri bu  eet gercekten sinir bozucu bir hal almaya basladı artık  bişi daha eklicem her seyiyle sevmenizi anlayısla karsılıyorum ama okanın dediği gibi yani her yaptıklarını alkıslamak dogru mu bilemiyorum illa vardır sizinde 'su olmasa kusursuz olucaklar' dediğiniz bi nokta ya...yanılıyo muyum?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 02 Ekim 2010, 19:53:27 » |
|
|
|
« Yanıtla #25 : 02 Ekim 2010, 22:03:50 » |
|
kerem
|
senin bu dediğin ütopya bence sonuçta ben moody gruptan ayrılmasaydı ben moody nin ne albümünü dinledik nede we are the fallen kurulurdu aynı şekilde evanescence için the open door u dinleyemezdik her işte bir hayır vardır arkadaşlar belkide böyle daha iyidir değil mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 03 Ekim 2010, 15:13:49 » |
|
amylee-brit
|
bence de her şey zamanla değişir ve değişen şeyler yeni güzellikler getirir üstelik amy ve ben çok kötü bi şekilde arkadaşlıklarını bitirdiler öyle bi durum ütopyadan da öte bişe olur 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #27 : 05 Ekim 2010, 22:01:46 » |
|
tenacious_D
|
 |
|
|
ya ama illa iyi bir yanı var yani....belki ben ve amy bi sekilde evanescence ı birlikte götürme yolu bulucaklardı ve belki daha kötü bir calısma ortaya cıkacaktı. Hem evanescence ın yeni kadrosu o kadarda kötü deil. tamm daha önceden yeni albümle ilgili önyargılı davranmıs olabilirim ama amy bu kadroyla daha mutlu ve daha ii calısmalar cıkarabileceği düsünceside önyargılarımı bastırıo. Ayrıca TOD u bu kadarda ezmeyin tmm fallen kadar ii bi albüm deildi ama bu o kadarda kötü ve DUYGUSUZ bi albüm oldugunu göstermez...ben kendimi TOD a daha yakın görüyorum cünkü biliorum ki bir cok insan fallen gibi hissettiği için deil fallen kadar karamsar yasamaya özendikleri için bu kadar bağlılar fallen'a ... (kimse alınmasın lütfen amy nin röportajlarında bahsettiği fan kitlesi için konusuorum hani bir cogu intahar eşiğindeyken fallen sayesinde intahardan dönenler vb.) her neyse sonucta ben in gruptan ayrılması hem Ben in yeni calısmalarını hemde Evanescence ın farklı calısmalarını görmemizi sağladı ve tek tük te olsa hepsinde bir parcam olduguna inanıorum simdi gidip Ben m. 'the way we are' sarkısını dinlicem.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 07 Ekim 2010, 12:49:51 » |
|
kerem
|
 |
|
|
haklı olabilirsin ama insanlar değişir büyür ben moody nin açıklamasında dediği gibi 14 yaşında tanıştığın insan 18 yaşındaki haline hiç benzemiyor bence çok doğru insanlar değişiyor yaptıkları işte değişiyor fallen elbette güzelliği tarif edilemez bir albüm hala ilk günkü gibi heyecanla dinlerim karamsar olduğu için değil adeta seni alıp sürükleyen ve müziğin verdiği şevke ulaştıran bir albüm tod ise senin dediğin gibi sıradan işeyarayan yani güzel bir albüm elbette fallenle kıyaslanamaz tarz farklı çünkü we are the fallen evet solist itibariyle biraz tuhaf kaçmakta isimde öyle yani demek istediğim ben moody yaratıcı bir adam yaptığı işlerden anladığım kadarıyla çok dah güzel ve güçlü seslerle çalışabilecek kapasiteye sahip yetenekli bir insan neden carly anlam veremedim fakat bu konuyu farklı bi konu altında tartışmamız gerek diye düşünüyorum mesela watf/ev tartışması gibi bir başlık altında ama inandığım bişey var ben moody ile amy lee yollarını ayırmasalardı TEAR THE WORLD DOWN albümüne yakın şarkılar dinleyecektik fakat ben moody nin yine açıklamasına dayanarak şunu söyleyebilirim ki we are the fallen in belli bir kitleye ulaşmak gibi bir amacı yok onlar sadece eğlenmek ve birlikte zaman geçirmek için müzik yapıyorlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 05 Aralık 2010, 22:13:54 » |
emel
Full Member

EvaPower 1
|
evanescence dan ziyede amynin çok fazla kilo aldığı zaman ona yakışmadığını düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|