« : 16 Aralık 2010, 17:09:41 » |
|
amylee-brit
|
 |
|
|
Guys, thank you so much for all the birthday wishes! I loved the video, I want you to know that it really touches my heart- many of you talk about how I've touched yours- well that goes both ways. Thank you for the love. I'm sorry for dropping off the face of the earth, its been a tough year, but I believe there is great music being made and I have high hopes for 2011! Right now I'm in the middle of nowhere on the Northern California coast with Terry and Tim, no cell phones and the nearest town's population is less than 300. Were high up on a cliff overlooking a foggy bay, writing songs and watching the seals jump in the waves. Couldn't ask for a more beautiful place to make music and feel. Love you guys, happy holidays!!! love, Amy
Millet, tüm doğumgünü dilekleriniz için çok teşekkürler! Videoyu sevdim, ve bilmenizi isterim ki gerçekten kalbime dokundu- birçoğunuz nasıl sizin kalbine girdiğimi konuşuyor- iyi ikisi de aynı yola çıkıyor. Hepinize sevginiz için teşekkürler. Dünyayla ilişkimi kestiğim için üzgünüm, bir yıl oldu, ama inanıyorum ki burada harika bir müzik yapılıyor ve 2011 için çok yüksek umutlarım var! Şu anda Kuzey Kaliforniya kıyısında bilinmeyen bir yerin ortasında Terry ve Tim'leyim, telefon aramaları yok ve en yakın kasabanın nüfusu 300'den az. Yüksek bir uçuruma çıktığınızda görülen sisli bir körfez, şarkıları yazmak ve dalgalarda zıplayan fokları seyretmek. Müzik yapmak ve hissetmek için daha güzel bir yer talep edemezsiniz. Sizi seviyorum millet, mutlu tatiller!!! sevgiyle, Amy
Çeviri bana aittir. Başka bir siteye kopyalamayınız.
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #1 : 16 Aralık 2010, 17:14:52 » |
missrockenses
Full Member

EvaPower 0
|
eline sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 16 Aralık 2010, 17:26:59 » |
|
amylee-brit
|
ne demek 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #3 : 16 Aralık 2010, 17:35:30 » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : 16 Aralık 2010, 17:37:45 » |
|
amylee-brit
|
önemli diil cnm  yaratıcılıklarını kazanmak için nerelere çıkmışlar yav ama müzik için bunu yapmaları bana gelecek albümün çok daha iyi olacağını hissettiriyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 16 Aralık 2010, 17:41:51 » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : 16 Aralık 2010, 18:27:23 » |
!d!L
Hero Member

EvaPower 10
Hold on , little girl ♥
|
ahh nihayet,yeni bir haber!... çok sevinçliyim,şimdi bu sevinçle ne ders çalışırım ama..  nerelere gitmişler..bu albümün çok güçlü olacağına inancım gittikçe artıyor..  2011 muhteşem bir yıl olacak..  ..ve çeviri için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 17 Aralık 2010, 22:19:28 » |
|
kerem
|
insan daha bir sabırsızlanıyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 18 Aralık 2010, 12:58:02 » |
|
|
|
« Yanıtla #9 : 17 Ocak 2011, 18:52:01 » |
leecence
Jr. Member

EvaPower 0
|
inşallah güzel olur ki görünüşe bakılırsa mutlaka güzel olacak. evanescenceden umudum kesilmez. En kötü yaptığımız albüm bile deseler mutlaka güzeldir. Özellikle bu lafın altını çizmek istiyorum 
|
|
|
|
|
|
Bir gün ölüm kapımı çalarsa bil ki " Senin İçin Ölümü Çoktan Göze Almış ve Şuan Senin İçin Ölüyor Olacağım..." Sen gülerken ben ağlayacağım sen beni unutmuşken ben seni aklımdan çıkaramayacağım. Ama beni boşver.Yeter ki sen mutlu ol. Çünkü senin mutluluğun benim için BİR ÖMRE BEDEL!!!
|
|
|
« Yanıtla #10 : 03 Şubat 2011, 15:40:05 » |
my immorTaL
Full Member

EvaPower 3
'Zamanın silemediği çok fazla şey var'
|
açelya çok guzel bılgıler paylaşıosun harıkasın ya bu super bı bılgı benım ıcın amy den mektup hay allah cok teşekkur ederım 
|
|
|
|
|
|
Burada, çocukça korkuLarım tarafından bastırıLmış haLde buLunmaktan çok yoruLdum
|
|
|
« Yanıtla #11 : 03 Şubat 2011, 19:04:25 » |
|
amylee-brit
|
önemli diil 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|