+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Müzik Kategorisi » Yabancı Metal
 Ana Johnson

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ana Johnson  (Okunma Sayısı 399 defa)
« : 06 Temmuz 2008, 16:17:55 »
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
*

EvaPower 11

Ana Johnson

Ana, onlu yaşlarında "Groove" adlı bir cover grubunda şarkı söylemiş. Sonra bakmış ki şarkıcılıktan bir şey çıkmayacak, öğrenci değişimi programıyla Amerika'ya gitmiş. Orada grafik dizayn işinde çalışmış ve snowboard yapmış. Ulusal birkaç yarışmada derecesi varmış. Sonra bakmış snowboard ile de hayat geçmeyecek, 2001'de tekrar İsveç'e dönmüş. O yıl İsveç Popstar'ın ilk yılıymış, Ana, bir kumarhanede krupiyer olarak çalışıyor ve grafik dizayn okulu açmanın hayalini kuruyorken ne olduğunu anlamadan kendini yarışmanın birincisi olan grup "Excellecen"ın içinde buluvermiş. Dört kızdan kurulu grup ülkelerinde pek sevilmiş. "Hepsi Ana gibiyse nasıl sevilmesinler" diyebiliriz değil mi?

Ana bir sene sonra gruptan ayrılmış ve solo albümü üzerinde çalışmaya başlamış. Nisan 2004'te "Cuz I Can" adlı albümü ülkesinde çıkmış. Spider-Man'in soundtrack albümünde yer alması için teklif gelmesi de sadece iki hafta almış..

Ana'nın "We Are"ın arkasından gelen single'ı "Don't Cry For Pain", doğum gününde, yani 4 Ekim'de çıktı. Ana, şarkıyı Max Martin ile birlikte yazmış. Max Martin'in Britney ve Justin ile çalışmış önemli bir yazar / prodüktör olduğunu söylersek kendisine ne kadar güvenildiğini tahmin edebilirsiniz. Albümdeki bütün şarkılar bir şekilde Ana'nın katkısıyla yazılmış, ancak yanında sürekli Andreas Carlsson, Jörgen Elofsson gibi çok önemli isimlerle çalışmış şarkı yazarları da yer almış.

Son albüm: Little Angel (2007)

1,Little Angel 
2 Break Through Time
3,Exception 
4,Catch Me If You Can
5, What if
6,Playing God
7,Burn
8,Days Of Summer
9,The Harder We Fall
10,Still
11,Spit It Out
12, Coming Out Strong

« Yanıtla #1 : 13 Temmuz 2008, 21:22:22 »
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
*

EvaPower 11

seside kendiside cok güzel kadının severim  Lips Sealed

« Yanıtla #2 : 14 Temmuz 2008, 15:51:20 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

AA görmüştüm bu kadını sanki...Nasıl merak ettim şimdi varya Cheesy..Of dinliyim bari..Saol Nehir'cim konu için.
EDIT:Şimdi dinliyorumda sesi Avril gibi geldi -Bana bakın hayatımda kaç kere Avril dinlemiş insanımki Cheesy- Ama beğendim..Tipine göre çok küçük sesi var ama çok tatlı Cheesy We Are ve Don't Cry For Pain güzel..Zaten onlar var şu an sadece..
« Son Düzenleme: 14 Temmuz 2008, 16:19:13 Gönderen: Silent Scream » Logged

« Yanıtla #3 : 01 Ağustos 2008, 22:54:07 »
konoc
Full Member

EvaPower 1

we are la tanıdım ondan sonra da takip ettim  Smiley

« Yanıtla #4 : 09 Ağustos 2008, 16:32:10 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

Ya aslında hoş şarkıları var ama klipleri çok saçma .. Bi kaç şarkı sözüde öyle .. Keşke kendini ilerletse bu adımda .. Yoksa çocuk gibi kalacak ..

« Yanıtla #5 : 09 Ağustos 2008, 17:34:49 »
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
*

EvaPower 9

4 sene öncesiydi Ana Johnson We Are parçasını söylerken görmüştüm tv.de çok beğendim dinlemeye başladım şarkıları çok güzel diğer favori parçalarım da 'Don't Cry For Pain','Coz I Can'..ayrıca sesi Avril'a benzemiyo Pelin'ciğim Smiley..son albümünün ismi benim bi t-shirt ümde yazıyo Cheesy
« Son Düzenleme: 09 Ağustos 2008, 18:14:04 Gönderen: Living Sacrifice » Logged

« Yanıtla #6 : 27 Mart 2010, 17:31:49 »
Thecarem
Yeni Üye
*

EvaPower 0

Bencede sarkıları cok guzel bazı parcalarda sesı Avrıl e cok benzıyor ama Ana nın katagorısının metal oldugundan emınmısınız ? Ama sankı daha cok Metal degılde Alternatıf rock soyluyormus gıbı geldı bana ?
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

Evanescence Theme Design by Turklord