« : 06 Temmuz 2008, 00:23:20 » |
mkmaster
Administrator
EvaPower 9
|
Foruma EvaPower sistemi eklenmiştir. Istediğiniz kişiye forum içindeki popularitesine göre EvaPower verebilirsiniz. Şu anlık EvaPower vermek için en az 50 mesajınız olmalıdır. Yakında daha gelişmiş bir sistem eklenicektir. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2008, 23:10:15 Gönderen: mkmaster »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2008, 00:27:41 » |
DecheneisK
Full Member

EvaPower 14
ZOomzOoM
|
Tam da bu konu ile ilgili önerimi söyleyecektim.Bence bu uygulama hoş değil.Gıcık olduğun kişiye eksi verirsin iyi anlaştığına artı bence bu uygulama yerine teşekkür butonu olması daha mantıklı???
|
|
|
|
|
|
 Life is Simple
|
|
|
« Yanıtla #2 : 06 Temmuz 2008, 00:31:22 » |
mkmaster
Administrator
EvaPower 9
|
Yakında daha gelişmiş bir sistem eklenicek, bu şekilde belli bir mesajını kaynak olarak gösterip istediğiniz gibi puan verip yorum da bulunabileceksiniz. Tabi dediğiniz gibi amaç dışı kullanımlar olursa o üyeye gerekli ceza verilicektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2008, 01:21:56 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Tam da bu konu ile ilgili önerimi söyleyecektim.Bence bu uygulama hoş değil.Gıcık olduğun kişiye eksi verirsin iyi anlaştığına artı bence bu uygulama yerine teşekkür butonu olması daha mantıklı???
Doğru diyorsun, hatta teşekkür butonu bile bu amaçla kullanılabiliyor.Neyse denildiği gibi yeni sistemi bekliyorum.O zaman daha net karar verilebilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2008, 10:05:02 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
+ puan kısmı güzel ama - puan kısmı iyi değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 06 Temmuz 2008, 15:01:17 » |
|
|
|
« Yanıtla #6 : 06 Temmuz 2008, 15:05:41 » |
Snow White
Pianist
Hero Member

EvaPower 16
|
Bu yine olsun ama bence teşekkür butonu şart.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 06 Temmuz 2008, 15:15:54 » |
|
Silent Scream
|
Bu yine olsun ama bence teşekkür butonu şart.
Bencede..Ya aslında bunun kötü yönleri var..Herkes sevdiği üyeye + verirken sevmediğine - verir DecheneisK'in dediği gibi..Linkin Park'ın bi Türkiye fan sitesindede var bu uygulama ve ben pek memnun değilim :/..Neyse ama Teşekkür butonu gerçekten şart  ..En azından gereksiz,boş yorumlar olmaz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 06 Temmuz 2008, 17:59:14 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Avatarımızın altında cinsiyetlerini belirten kullanıcıların cinsiyetleri yazabilir mesela. Bir anlamı yok ama sadece eski forumumdan bir alışkanlık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 06 Temmuz 2008, 18:01:01 » |
DecheneisK
Full Member

EvaPower 14
ZOomzOoM
|
Avatarımızın altında cinsiyetlerini belirten kullanıcıların cinsiyetleri yazabilir mesela. Bir anlamı yok ama sadece eski forumumdan bir alışkanlık.
Dişi ve erkek işaretinden bahsediyorsun Semih değil mi hoştu o evet ama önce üyeler profil ayarlarından cinsiyet seçimi yapmalı yoksa eşeysiz yazacak 
|
|
|
|
|
|
 Life is Simple
|
|
|
« Yanıtla #10 : 06 Temmuz 2008, 18:07:33 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Dişi ve erkek işaretinden bahsediyorsun Semih değil mi hoştu o evet ama önce üyeler profil ayarlarından cinsiyet seçimi yapmalı yoksa eşeysiz yazacak  Tam da ondan bahsediyorum.Özellikle tanışırken sorulması gıcık bir soru cinsiyetin ne diye.Yanlış anlaşılabiliyor.Herkes eşeysiz olmaya razıysa o başka tabi! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 06 Temmuz 2008, 23:03:24 » |
mkmaster
Administrator
EvaPower 9
|
Forum yönetimi olarak cinsiyet paneli koymama kararı aldık, karşınızdaki insana cinsiyetine göre davranışlar sergilemek yerine tüm üyelere eşit şekilde yaklaşılması için bu tür bir tutum içerisindeyiz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 06 Temmuz 2008, 23:10:02 » |
mkmaster
Administrator
EvaPower 9
|
Evapower vermek için alt limit 50 mesaja çıkarılmış, ve aynı zamanda azaltma butonu kaldırılmıştır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 06 Temmuz 2008, 23:13:52 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Forum yönetimi olarak cinsiyet paneli koymama kararı aldık, karşınızdaki insana cinsiyetine göre davranışlar sergilemek yerine tüm üyelere eşit şekilde yaklaşılması için bu tür bir tutum içerisindeyiz.
Arkadaşım benim dediğimin eşitsizlikle bir alakası yoktu, ifade edemedim sanırım.Demek istediğim konuştuğun kişinin erkek veya bayan olduğunu bilmen, ilerde sohbet ilerleyince ona böyle saçma bir soru "cinsiyetin ne" diye yöneltmene engel olur.Ona göre de konuşma yaparsın.Kim erkeklerle kızlara hitap olarak aynı şekilde davranıyor?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 06 Temmuz 2008, 23:27:45 » |
mkmaster
Administrator
EvaPower 9
|
Insanlar gerek gördüğünde kendilerini zaten tanışma bölümünde tanıtıyorlar. Ayrıca cinsiyeti belirten böyle bir panel konulması hem gereksiz hem de yukarıda bahsettiğim olay neticesinde bir önlemdir. Daha önceki tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki kesinlikle forumun düzenini bozucak bir uygulamadır.
Bu konuda kararımız kesindir, son olarak konu ile doğrudan alakası olmayan önerileri başka bir başlıkta açmaya gayret edin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|