« : 05 Temmuz 2008, 20:35:22 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
Amy Lee'nin sahne performansı hakkında ne düşünüyorsunuz?Yorumlar buraya..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2008, 20:38:27 Gönderen: emily »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 05 Temmuz 2008, 20:52:09 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Normal, ne sıradışı bir şey yapıyor ne de kötü bir şey. Genel olarak orada olması zaten severlerine yetiyor. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2008, 22:04:26 » |
intoxic babe
Yeni Üye
EvaPower 0
|
Amy sahneye bir miktar alkol alıpta çıkıyor.Zaten alkol alıp kendinden geçmese sahnede o kadar rahat harekerler yapamaz. 2003-2004 yılı videolarını izlerseniz dediklerimi anlayacaksınızdır.Amy resmen kendinden geçiyor hatta bir ara şarkı bile söyleyemiyordu bir konserinde..
Yinede Amy sahnede çok doğal .. Çok başarılı buluyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #3 : 06 Temmuz 2008, 01:30:55 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Amy sahneye bir miktar alkol alıpta çıkıyor.Zaten alkol alıp kendinden geçmese sahnede o kadar rahat harekerler yapamaz. 2003-2004 yılı videolarını izlerseniz dediklerimi anlayacaksınızdır.Amy resmen kendinden geçiyor hatta bir ara şarkı bile söyleyemiyordu bir konserinde..
Hoş olmayan bir tanımlama.Sarhoş olarak konsere çıktığı hiç bir video görmedim.Onun dışında içki almanın bir sakıncası mı var sanki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 06 Temmuz 2008, 15:21:03 » |
Snow White
Pianist
Hero Member

EvaPower 16
|
O bir kadeh falandır.Sarhoş olup da çıktığı bir konser görmedim.Genel olarak gayet iyi ama beğenmediğimiz performansları da oluyor tabi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 06 Temmuz 2008, 15:22:41 » |
|
Silent Scream
|
 |
|
|
Hoş olmayan bir tanımlama.Sarhoş olarak konsere çıktığı hiç bir video görmedim.Onun dışında içki almanın bir sakıncası mı var sanki? Ya ayrıca "Zaten alkol alıp kendinden geçmese sahnede o kadar rahat harekerler yapamaz." demeni pek doğru bulmadım..Amy diğer şebekler gibi (Çok özür dilerim) anormal anormal hareketler yapmıyor veya "Sahnede o kadar rahat hareketler yapamz" denilecek kadar uçuk bulmuyorum kendisini :S ya da bana ne canım.. Ben Amy'nin TOD turnesindeki performanslarındn pek hoşnut değilim açıkçası..Sesini açtımı çok iyi oluyo ama onun haricinde Snow White Queen ve Going Under gibi sessiz nasıl diyim işte,o tarzda başlayan şarkıları iyi yorumlayamıyor..Sesi bi değişik oluyo bana göre..Gerçi o eskidende vardı ama artık sesi daha yorgun geliyor bana :/..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 06 Temmuz 2008, 17:55:52 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
Evanescence'ın Anywhere But Home DVD'sini izleyin, o zaman Amy'nin alkol almadan da nasıl rahat olabileceğini görün.Tabi orada alkollü olduğu şeyler de vardı. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 06 Temmuz 2008, 21:31:44 » |
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
EvaPower 9
|
amy sahnede o müziğe kendini acayip kaptırıyo sahne performansı muhteşem bnce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 07 Temmuz 2008, 08:12:13 » |
my_last_breath
Yeni Üye
EvaPower 0
|
sahneye çıkıp hiçbirşey söyelemese de izlerim ki ben xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 07 Temmuz 2008, 09:40:21 » |
|
Silent Scream
|
sahneye çıkıp hiçbirşey söyelemese de izlerim ki ben xD
Ahahahah  doğru diyosun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 07 Temmuz 2008, 11:42:21 » |
intoxic babe
Yeni Üye
EvaPower 0
|
Hoş olmayan bir tanımlama.Sarhoş olarak konsere çıktığı hiç bir video görmedim.Onun dışında içki almanın bir sakıncası mı var sanki? Arkadaşlar dikkatli okuduysanız eğer 2003-2004 yılı adına konuştum !!!!!!! Lütfen indirin bir tane DVd sini dikkatlice izleyin...! amynin performansını bende çok beğeniyorumil ve beğendiğim içinde eleştiri yapabirim!Sarhoş derken de elbetteki 2 büyük devirip te sahneye çıkıcak değil! Heycannını atması için biraz içiyor dedim o kadar.. Hatta içerken bir videosunu bile izlemiştim .. Bulursam koyarım .. Sizde ne demek istediğimi anlamış olursunuz!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 07 Temmuz 2008, 19:21:35 » |
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
EvaPower 9
|
ve bu alkol olayı canımı sıktı ve saçma geldi bana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 07 Temmuz 2008, 19:27:18 » |
distinct
Sr. Member

EvaPower 19
Hareket!
|
 |
|
|
Hoş olmayan bir tanımlama.Sarhoş olarak konsere çıktığı hiç bir video görmedim.Onun dışında içki almanın bir sakıncası mı var sanki? Arkadaşlar dikkatli okuduysanız eğer 2003-2004 yılı adına konuştum !!!!!!! Lütfen indirin bir tane DVd sini dikkatlice izleyin...! amynin performansını bende çok beğeniyorumil ve beğendiğim içinde eleştiri yapabirim!Sarhoş derken de elbetteki 2 büyük devirip te sahneye çıkıcak değil! Heycannını atması için biraz içiyor dedim o kadar.. Hatta içerken bir videosunu bile izlemiştim .. Bulursam koyarım .. Sizde ne demek istediğimi anlamış olursunuz! İndirmeye ihtiyacım yok.Evanescence'ın bütün albümleri olduğu gibi Anywhere But Home DVD'si de var bende ve ayrıntılı olarak izledim.Ayrıca ne kastettiğini anlayacak kadar Türkçem var.Biliyorum 2003-2004.Şöyle bir şey de var; sarhoş olmak biraz içki almak demek değil...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 07 Temmuz 2008, 21:02:30 » |
hugara
Global Moderator
EvaPower 28
|
arkadaşlar ortada "sorhoş" tanımlaması yok! lütfen çarpıtmayalım ve amy 'nin nasıl çıktığı veya ne içtiği ile ilgili değilde , sahnedeki yorumunu ve tavırlarını konuşalım,konunun asıl amacı budur...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 07 Temmuz 2008, 21:12:04 » |
Clementine
Yeni Üye
EvaPower 0
|
Amy'nin sesinin canlı olarak çok fazla detone olmaya yatkın olduğunu düşünüyorum. Evet harika ötesi bir sesi olduğuna katılıyorum,ama sahne performansları için hala ve hala ders alması gerektiğini düşünüyorum. Onun dışında sahne genel performansı için balık etli bir bayan için o kadar hoplamaya nefesinin iyi yettiğini düşünüyorum.Ama farklı bir şeyler yapabilmeli,yani atraksiyon anlamında (: Ama evet sahnedeyken eğlendiğini düşünüyorum. Ama bazen şarkı söylerken kendini dünyanın en iyisiymiş gibi bir izlenim yaratıyor,ama sanırım bu da sahnesinin bir parçası. Kısacası evet çok hoş sahne performansları var,dönüşlerini çok severim. Ama ses konusunda hala ısrarlıyım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|