« Yanıtla #15 : 07 Temmuz 2008, 21:12:44 » |
mkmaster
Administrator
EvaPower 9
|
Sahnede öyle coşması için illaki alkol almasına gerek yok zaten müziğin ritmine kaptırınca gidiyor  Ek olarak tartışma konusundan sapmış, o yüzden bundan sonraki mesajları konuya yönelik yazarsanız sevinirim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #16 : 07 Temmuz 2008, 22:16:25 » |
SkYLeSSMe
Yeni Üye
EvaPower 0
|
performansı tartısılmaz zaten ilk izledigimde beni en cok etkileyen yanlarından biri de sahne performasıydı...rock am ring 2003 ü izlemiştim ve hayran kalmıstım...
|
|
|
|
|
|
LoVe Is EaSy aS bReAtHiNg,It'S iMpOrTaNt ThAt CaN fEeL iT iN yOuR lUnGs AnD yOu ArE oVeR tHeRe,FoR nOw AnD fOrEvEr... 
|
|
|
« Yanıtla #17 : 08 Temmuz 2008, 01:26:17 » |
intoxic babe
Yeni Üye
EvaPower 0
|
Tartışma yaratmak istemiyorum .. Ortalığı germeyelim.. Sadece kişisel yorumumu yaptım !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 08 Temmuz 2008, 06:04:39 » |
Phantom_Agony
Yeni Üye
EvaPower 1
|
Amy nin eski havası kaçtı gitti.Ne makyajına ne performansına eski önemi göstermiyor.Nere bir rock am ring 2003 nere şimdiki performanslar...Ha gene coşturuyor o ayrı ama...İşine gelince güzel de söylüyor ama saldı bence...
|
|
|
|
|
|
No fear,No pain...Nobody left to blame. I'll try alone,make destiny my own... 
|
|
|
« Yanıtla #19 : 08 Temmuz 2008, 08:38:39 » |
SeMeLe
Full Member

EvaPower 3
|
performansı tartısılmaz zaten ilk izledigimde beni en cok etkileyen yanlarından biri de sahne performasıydı...rock am ring 2003 ü izlemiştim ve hayran kalmıstım...
Evet bende bayılıyorum o performansına.Sadece Going Under'ın başı biraz kötü başlıyordu ama o kadar hoplamaya zıplamaya sesine hiç bişeycik olmuyordu. Aslında Amy'nin performansı güzel ama sahnede eskisine göre fazla yoruluyo 
|
|
|
|
|
|
Arda atar,Nihat açar,Semih çakar ve aslanlar golü kaleye sokar..!!!
|
|
|
« Yanıtla #20 : 08 Temmuz 2008, 13:20:53 » |
kbra
Jr. Member

EvaPower 1
|
sahne performanslarında albümdeki gibi scream atmıyor tıkanıyor bazen boğulucak gibi oluyor yani sesini pek güçlü bulmuyorum ama ton olarak çok güzel şarkıları hissettirerek okuyor.ne yazıkki konserlerde albümdeki gibi söyleyemiyor sesi yetmiyor bu da bir gerçek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 09 Temmuz 2008, 08:03:35 » |
|
Silent Scream
|
sahne performanslarında albümdeki gibi scream atmıyor tıkanıyor bazen boğulucak gibi oluyor yani sesini pek güçlü bulmuyorum ama ton olarak çok güzel şarkıları hissettirerek okuyor.ne yazıkki konserlerde albümdeki gibi söyleyemiyor sesi yetmiyor bu da bir gerçek
Kesinlikle öyle..Beni şaşırtan şey Rock Am Ring'de Tourniquet'te 'Screaming' kısmında sesini o kadar inceltmesi olmuştu..Ayrıca bazı yerlerde sesini güçlü kullanabiliyo ama o da ne kadar :/...Bazen sesi benim sesim kadar kötü bile olabiliyo  ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 09 Temmuz 2008, 09:26:59 » |
Fallen_Eva
Jr. Member

EvaPower 0
éva4ever
|
yha belki doru olabilir ama bi şarkıyı söleyemedği doru sahneye çıkıpta hello şarkısını bi türlü söylemez amy lee çünkü bunu ölen kardeşi bonnie ye yazmıştır ve ehr sahneye çıkıp bu şarkıyı sölemeye çalışsada ha ağlamıştır.. bnde o şarkıyı ek dinlemem çünkü dayanamıorum ağlıorum... amynin sahne performansı çok ii olmasada kendi görüntüsü yeter!!!
|
|
|
|
|
|
EvaNesCencE4ever
|
|
|
« Yanıtla #23 : 10 Temmuz 2008, 08:44:38 » |
Final_Destination
Jr. Member

EvaPower 3
|
Canlı performansı çok güzel ve sesini güzel kullanabiliyo ama bazılarında sesi güçlü olmuyo..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 26 Temmuz 2008, 18:30:28 » |
konoc
Full Member

EvaPower 1
|
ya ben begeniorum ya...insanların istediğini verebilio sahnede,ne olursa olsun onun bi dönüşüyle kendimizden gecebilioruz..bunları göz önüne alırsak sahne performansı süper.. ama amy muthiş bi sese sahip...hiç bişi yapmasa da cıksın sahneye yere otursun orda hareket etmeden sölese bile yine muthiş olur cunku onun bi cıglıgı yeter !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 03 Ağustos 2008, 17:52:51 » |
the big ticked
Full Member

EvaPower 1
|
mükemmel sesini çok iyi kullanıyor performansı bence güzel bazı konserlerinde seyirciden aldığı reaksiyona göre artıyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 03 Ağustos 2008, 18:20:14 » |
prediction
Jr. Member

EvaPower 0
|
ya bence güzel sahne performansı.eskiden konserdeki görüntüsü kıyafet olarak daha iyiydi ama eğer sesini ve milleti eğlendirme konusunu konuşcaksak bence sesi gayet iyi.evet sağır değilim sesi bazen yetmiyo yada o tür eksiklikler oluyo ama dikkat ettiyseniz bazı konserlerinde resmen sahnede koşuyo yani o kadar yaptığı harekete normal ,konuşurken bile nefes nefese kalır insan o kadar hareketin ardından .onun için sesinin öyle olması gayet doğal bence.tutupta bi mikrofon sehpasıyla söylese sesi yeter ama o zaman ne kendi eğlenir ne de millet.bunu bu kadar net söyleyebilmemin sebebi ise akustik performansları görüyoruz sesi yetiyo.ayrıca o şarkıları albümde söyleyen de kendisi tutupta sesle oynıycak halleri yok.hiç bi rockçı bunu yapmaz bence
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 03 Ağustos 2008, 18:22:13 Gönderen: prediction »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 03 Ağustos 2008, 19:22:16 » |
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1
|
Sahne performansı için diyecek söz bulamıyorum!Evet detone oluyor,sesiyle ilgili eksiklikler yaşıyor,hatta bazen maalesef ki nefesi yetmiyor ama sahnede o kadar şarkıyı hisseden,sahneye bütünüyle hakim olan,konserden kendisi de zevk aldığı gibi izleyenleri de coşturan mükemmel bir performansı var.O konser fotoğraflarını,yakalanan pozları düşünürsek!Detone olmasını da buna bağlıyorum akustik performanslarda nefesinin yetmediği olmuyor heralde,çok hareketli olduğu zamanlarda detone oluyor.Bunun kaynağı da ses eğitimi almamasındandır muhtemelen. Ama bana göre çok da önemi yok sahnedeki hali,performansı yetiyor bana!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 04 Ağustos 2008, 09:03:14 » |
|
Silent Scream
|
Sahne performansı için diyecek söz bulamıyorum!Evet detone oluyor,sesiyle ilgili eksiklikler yaşıyor,hatta bazen maalesef ki nefesi yetmiyor ama sahnede o kadar şarkıyı hisseden,sahneye bütünüyle hakim olan,konserden kendisi de zevk aldığı gibi izleyenleri de coşturan mükemmel bir performansı var.O konser fotoğraflarını,yakalanan pozları düşünürsek!Detone olmasını da buna bağlıyorum akustik performanslarda nefesinin yetmediği olmuyor heralde,çok hareketli olduğu zamanlarda detone oluyor.Bunun kaynağı da ses eğitimi almamasındandır muhtemelen. Ama bana göre çok da önemi yok sahnedeki hali,performansı yetiyor bana!
Evet aslında kesinlikle doğru diyorsun çünkü Freak On A Leash ta harika bi sese sahipti..Yani o ses konserde sürekli takılıp kalan kadından mı çıkıyor dedirttiriyor insana..Harika bi yorumdu..Hafif Further Away ve Snow White Queen ezgileri sezdim Amy'nin sesinde ama harikaydı gerçekten..Nefesi konserlerdeki gibi takılıp kalmıyordu  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 30 Ağustos 2008, 11:34:16 » |
Evaßroken
Full Member