« : 05 Temmuz 2008, 18:55:28 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
Grup 84

Seksendört rock müzik grubudur. Grup tamamı Ankaralı 4 kişiden oluşmaktadır.
Tuna Velibaşoğlu (solist,gitarist) Erdem Ocak (elektro gitar) Serter Karadeniz (bateri) Okan Özen (bas gitar)
Albümleri -Seksendört Intro Sesimi Duymuyor Musun?* Kaçalım Mı Ölürüm Hasretinle* Affet* Belki Bir Gün Sabah Olsun Neyin Var Soldum Yine Şimdi Git Son Mektup*
-K.G.B Olmuyor Belki K.G.B* Azap Miyim? Gecelik Aşk Kara Gözlüm Ses Tiryakisi Yüzün Var mı? Rol Yapma Dort Duvar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 09 Temmuz 2008, 11:58:26 » |
|
|
|
« Yanıtla #2 : 13 Temmuz 2008, 21:44:15 » |
blacqEx
Full Member

EvaPower 0
éVanéscenCé haRiqa x) !!!
|
ya ben bir ara son mektup diye bir şarkıları var ona takmıştım gece gündüz dinliyordum..
|
|
|
|
|
|
‗‗‗Åśĸ Ēŋ Ołмάчάĉąķ Ỳéřđē, Ēŋ Ołмάчάĉąķ Žάмάηđā, Ēŋ Ołмάчάĉąķ Ķįŝΐŷé, Ħēŗ Žάмάʼn Θŀάвїlїя !!!‗‗‗
|
|
|
« Yanıtla #3 : 14 Temmuz 2008, 20:32:43 » |
|
|
|
« Yanıtla #4 : 16 Temmuz 2008, 15:04:04 » |
SkYLeSSMe
Yeni Üye
EvaPower 0
|
cogu kişi tarafından itici bulunan bi grup ama bence kendini gelistiren nadir gruplardan...duygusal ama canlı sarkılar yapıyolar...dinlettiriyolar kendilerini...
|
|
|
|
|
|
LoVe Is EaSy aS bReAtHiNg,It'S iMpOrTaNt ThAt CaN fEeL iT iN yOuR lUnGs AnD yOu ArE oVeR tHeRe,FoR nOw AnD fOrEvEr... 
|
|
|
« Yanıtla #5 : 16 Temmuz 2008, 15:10:30 » |
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
EvaPower 9
|
evet Uğur doğru söylüyosun..azap ve K.G.B. parçalarına bitiyorum çok güzeel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 16 Temmuz 2008, 15:18:48 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
K.g.b. bencede cok güzel 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2008, 18:40:39 » |
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
EvaPower 8
|
seks and dirty yi uyarlamışlar fışfıştıştıpş hala inanmıyorum buna efsane bence:D 
|
|
|
|
|
|
geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır. ***DÖNÜŞ YOK***
|
|
|
« Yanıtla #8 : 24 Temmuz 2008, 09:06:48 » |
smhckl
Yeni Üye
EvaPower 0
|
ilk albümlerini hiç dinlememiştim ama 2. albüm gerçekten çok güzel. Rol yapma favorim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 25 Temmuz 2008, 11:48:46 » |
Turkman
Yeni Üye
EvaPower 0
|
bayılıyorum bu gruba bn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 27 Temmuz 2008, 11:08:16 » |
|
Silent Scream
|
Severek dinlerim.. Yeni imajlarıda harika olmuş ama Serter eskisi gibi çocuksu değilim,büyüdüm diyor resmen  .. Azap parçalarını Semelecim dinletmişti ve felaket bi parça  ... İlk albümlerini almıştım şimdi 2. albümü almayı düşünüyorum.. İstersem pcden de indiririm ama albümleri satsın ki daha bi sürü güzel parçalar yazsınlar bize =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 30 Temmuz 2008, 19:51:21 » |
konoc
Full Member

EvaPower 1
|
bi ara masum deiliz e takmıstım ben iidi epeyce..(ilk defa sezen dısında birinden haz duyarak dinlemiştim) azap da fena bi sarkı olmamıs hane...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 05 Mart 2009, 12:55:32 » |
amie
Full Member

EvaPower 0
Rock and Metal
|
cogu kişi tarafından itici bulunan bi grup ama bence kendini gelistiren nadir gruplardan...duygusal ama canlı sarkılar yapıyolar...dinlettiriyolar kendilerini...
|
|
|
|
|
|
bring me to life
|
|
|
« Yanıtla #13 : 13 Şubat 2010, 16:27:00 » |
|
amylee-brit
|
çok güzel şarkıları var bence şarkıları gerçekten benimsemek için biraz zaman gerekiyo ama
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #14 : 12 Mart 2010, 13:28:17 » |
ebrar
Full Member

EvaPower 1
|
masum dğiLis we affet güseL parjaLarı ama bu gruptan nefret ediorum hijde güseL dğL... 
|
|
|
|
|
|
Bir joq gös gördüm rengarenq ama; gösyaşLarı aynı renq.....
|
|
|
|