« : 05 Temmuz 2008, 18:43:48 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
 |
|
|
Vega

Vega, Türk rock müzik grubudur. Sadece rock gurubu demek yanlıştır çünkü kendilerine has bir anlatımı ve sesi vardır. Adını, mavi ışık yayan Vega yıldızından alır. 1996 yılında İTÜ Elektronik mezunu olan Tuğrul Akyüz, Mimar Sinan Üniversitesi mezunu Deniz Akyüz (Özbey) ve yine İTÜ Elektronik mezunu Mert Koral ile birlikte kurulmuştur.1999 yılında Tamam Sustum, 2002 yılında Tatlı Sert ve 2003 yılında Tatlı Sert 2 albümlerini çıkardı.Yine 2003 yılında Mert Koral'ın ayrılmasından sonra yola 2 kişi devam ettiler. En son 2005 yılının sonunda "Hafif Müzik" albümü çıktı. Şimdiye kadar (28-02-2007) 3 albümünden 7 kılip yayınlandı: "Tamam Sustum!", "Alışamadım Yokluğuna", "Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı", "Bihaber" (kısa bir süre yayınlandıktan sonra grup beğenmediği için yayından kaldırıldı.), "Serzenişte", "Elimde Değil", "Hafif Müzik".
Albümleri
>Tamam Sustum (NR1 Müzik) (1999) (Tamam) Sustum! Alışamadım Yokluğuna Anlatma Vakit Varken Oyun Blöf Tren Dokunsana Yalan Bir Gün Mutlaka Alışamadım Yokluğuna - akustik
>Tatlı Sert (Universal) (2002) Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı Bihaber Evet, Ne Var İz Bırakanlar Unutulmaz Aşk Başlar Isınamazsın Ağlarken Zat-ı Ali Ninni Desem De İnanma Çok Çektim Normal Mi Sence Tadın Kaldı Poh Poh Perisi
>Tatlı Sert 2 (Universal) (2003) Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı (radio dance mix) Bihaber (radio mix) Desem De İnanma (alaturka) Bihaber (bimix) Desem De İnanma (radio dance edit) Bihaber (club mix) Desem De İnanma (kedi mix)
>Hafif Müzik (Sony BMG) (2005) K9 Elimde Değil Serzenişte Mendil Yalnızca Ben, Yüzlerce Sen Uçları Kırık Yok Hafif Müzik Yanıyor Zaman O Şarkı Sokaklar Tekin Değil Ankara
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 06 Temmuz 2008, 23:08:54 » |
FermaNTasyoN
Yeni Üye
EvaPower 1
|
maNga 'yla olan düeti süper! (bkz:iz bırakanlar unutulmaz) diğer şarkıları da gayet iyi ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 09 Temmuz 2008, 11:51:29 » |
SeMeLe
Full Member

EvaPower 3
|
maNga 'yla olan düeti süper! (bkz:iz bırakanlar unutulmaz) diğer şarkıları da gayet iyi ..
Evet güzel bi çalışma
|
|
|
|
|
|
Arda atar,Nihat açar,Semih çakar ve aslanlar golü kaleye sokar..!!!
|
|
|
« Yanıtla #3 : 01 Ağustos 2008, 14:30:55 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
bu araLar UçLarı Kırık şarkılarına takmış durumdayım çok güzel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 01 Ağustos 2008, 14:58:51 » |
|
Silent Scream
|
bu araLar UçLarı Kırık şarkılarına takmış durumdayım çok güzel Biraz komik bi parça..Uçları kırık saçları gibi  ... maNga,Vega,Gripin,Dorian ve Emre Aydın toplu konserinde tanımıştım Vega'yı .. Bana göre güzel bi grup ama bazı şarkı sözleri saçma ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 03 Ağustos 2008, 19:40:06 » |
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
EvaPower 11
|
bu araLar UçLarı Kırık şarkılarına takmış durumdayım çok güzel Biraz komik bi parça..Uçları kırık saçları gibi  ... maNga,Vega,Gripin,Dorian ve Emre Aydın toplu konserinde tanımıştım Vega'yı .. Bana göre güzel bi grup ama bazı şarkı sözleri saçma ... ÖzneL bi durum neyaparsın! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 07 Ağustos 2008, 13:41:04 » |
the big ticked
Full Member

EvaPower 1
|
hoş şarkıları var
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 08 Ağustos 2008, 23:39:17 » |
EksiSonsuz
Full Member

EvaPower 1
|
Türk rock müziğinde en sevdiğim gruplardandır!Hafif Müzik albümü 15 gün yerimden kalkmamam gereken bilgisayarsız ve uydusuz bir evde can yoldaşım oldu.Çok güzel şarkıları ve özellikle besteleri vardır.Hafif Müzik'in tümünü herkese tavsiye ederim! Şarkı sözleri bakınca komik gelebiliyor bazen ama onları anlayabildiğin dönemler de geliyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 15 Ağustos 2008, 16:20:51 » |
Snow White
Pianist
Hero Member

EvaPower 16
|
Serzenişteyle çıktılar sonra pek gözükmediler ben de bir tek onu severdim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 26 Ağustos 2008, 18:04:39 » |
Magilum
Jr. Member

EvaPower 4
Adriana
|
Uçları kırık parçalarına bende takmış durumdayım.Severim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 15 Kasım 2008, 21:21:48 » |
dikizkenar3gen
Jr. Member

EvaPower 0
|
idare ederler ama abartmaya mana yok. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 27 Şubat 2009, 14:00:54 » |
amie
Full Member

EvaPower 0
Rock and Metal
|
uçaları kırık-mendil-elimde değil-ankara-bu sabahların bir anlamı olmalı-sokaklar tekin değil-kaç gibi çok güzel şarkıları olan ayrıca güzel sesli güzel yüzlü bir bayan vokale sahip olan bi grup...oldu bitti hep dinlemişimdir...deniz & tuğrul akyüz 
|
|
|
|
|
|
bring me to life
|
|
|
« Yanıtla #12 : 13 Şubat 2010, 16:34:09 » |
|
amylee-brit
|
iz bırakanlar unutulmaz...
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #13 : 13 Haziran 2010, 19:42:40 » |
!d!L
Hero Member

EvaPower 10
Hold on , little girl ♥
|
iz bırakanlar unutulmaz...
 muhteşem bir şey.. bir de uçları kırık..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 15 Haziran 2010, 16:48:32 » |
evasil
Jr. Member