+ Evanescence Türkiye Fan Sitesi » Müzik Kategorisi » Yabancı Metal
 Marilyn Manson

Kullanıcı Adı: Sürekli Bağlı Kal
Şifre:
Ana Sayfa Yardım Giriş Yap Kayıt
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Marilyn Manson  (Okunma Sayısı 852 defa)
« : 05 Temmuz 2008, 11:28:07 »
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
*

EvaPower 11

Marilyn Manson

Marilyn Manson (asıl adı Brian Hugh Warner, d. 5 Ocak 1969, Canton, Ohio) ABD'li müzisyen, Marilyn Manson isimli grubun lideri ve vokalistidir. İsmini Marilyn Monroe ve Charles Manson'dan almıştır.

Marilyn Manson'ın kuruluşu

Grup öncesi, Satan on Fire adlı bir grupta bas gitar çalar ve Mrs. Scabtree'de ise davul çalar. Bu gruplar da daha sonra grup elemanı olacak Twiggy Ramirez ile çalışmaktadır. 1989'da Marilyn Manson & Satan of Fire kurulur. Çıkardıkları başarılı demolar ile internet ve gazetecilik zamanındaki sağlam bağlantılarıyla hemencecik ün salan, sonrasında şarkı sözleri ile kitleleri kendi saflarına çeken Manson and the Spooky Kids, zaman içerisinde müzisyen değişiklikleri yapar. Sahada sürekli değişen insanlar bir anda grubun imajına dahil olup bir nevi mutasyon geçirirler. Tamamıyla sahne şovundan ibaret olduğu düşünülen Manson ailesi üyeleri yaşam tarzlarıyla da hep gündeme düşmesi bu zamana denk gelir. 1992'de grubun adı Marilyn Manson olarak kısaltılır.

Filmleri

Manson ilk olarak David Lynch'in Kayıp Otoban filminde rol alır. Gözüktüğü diğer önemli filmler Asia Argento'nun The Heart Is Deceitful Above All Things ve Lucy Liu'nun başrolünde oynadığı Rise'dır. Manson, Michael Moore'un silahlanma karşıtı belgeseli Bowling For Columbine'da da görüşlerini açıklamıştır çünkü Columbine katliamının sorumlularından biri olarak Marilyn Manson gösterilmektedir. Manson Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll adlı bir film çekip, başrol oynama planlarını açıklamıştır.

Sanat

Marilyn Manson 1999'da resim çizmeye de başlamıştı. Şarkı söylemekten çok resim yapmayı sevmiştir. The Golden Age Of Grotesque adındaki (grubun aynı isimde albümü de vardır) resim sergisini 2002'de açmıştır. Lest We Forget albümünün kapağındaki resim de Marilyn Manson tarafından çizilmiştir.Satanist denmişti burda halbuki bir röpartajında kendisi atheist olduğunu söleyip eğer şeytan diye birşey olsaydı kesinlikle bana tapardı şeklinde bir ifade bile kullanmıştır

« Yanıtla #1 : 05 Temmuz 2008, 11:55:24 »
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
*

EvaPower 9

şarkıları harika çok seviyorum hep dinlerim de kendisini sevmem Undecided

« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2008, 13:12:12 »
sheytanıce
Yeni Üye
*

EvaPower 1

ooo şettt =) ben bu adama asığim yha psıko askım ama harbı hakını vermek lazım muzığı fılmlerı sufer cok sevıorum twıggy ramırezıde sevıom..yapan arkıde kankım olur xD

« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2008, 13:39:18 »
emily
ιмαgιηαяу
Global Moderator
*

EvaPower 11

şarkıları ve sesi gercekten güzel dinlerim..=)

« Yanıtla #4 : 10 Temmuz 2008, 07:06:39 »
Final_Destination
Jr. Member
**

EvaPower 3

Çok orjinal bir adam.Duruşuyla,söyleyişiyle tek bence..
Çok seviyorum kendisini ve şarkılarını.Hakkında çıkan her türlü haberlere hiç takılmam.Yapmış veya yapmamış kendi tercihi.Şarkılarının her birinden farklı farklı tatlar alıyorum.Seviyorum ben bu adamı ya..   Cool

« Yanıtla #5 : 10 Temmuz 2008, 18:02:19 »
distinct
Sr. Member

EvaPower 19

Hareket!

Nefret ediyorum!Yaptıklarıyla insanlığın bağdaştığını düşünmediğimden, müziği hakkında yorum yapmayacağım.

« Yanıtla #6 : 16 Temmuz 2008, 12:01:13 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

Çok orjinal bir adam.Duruşuyla,söyleyişiyle tek bence..
Çok seviyorum kendisini ve şarkılarını.Hakkında çıkan her türlü haberlere hiç takılmam.Yapmış veya yapmamış kendi tercihi.Şarkılarının her birinden farklı farklı tatlar alıyorum.Seviyorum ben bu adamı ya..   Cool
Bende öyle Cool ... Muhteşem yetenkli adam baksanıza ...Ayrıca herkesin bi anormalliği vardır şu dünyada Grin

« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2008, 14:50:44 »
Evanes-cencE
Jr. Member
**

EvaPower 0

Not fears,nor tears can reach me now

geçen gün websitesine girdim yaptığı resimlere baktım ve o şeylerin (resim bile denmez) sanat olduğunu düşünmüyorum bazıları güzel ama sapıklığını resmen resimlere vurmuş adam.bazı şarkıları gerçekten cok güzel ama bilmiyorum yaa sevemedim bu adamı Sad
« Yanıtla #8 : 16 Temmuz 2008, 14:55:46 »
Living Sacrifice
Lost çok bozdu bayağı bozdu lost!!
Global Moderator
*

EvaPower 9

ya zaten nasıl sevelim biz bu adamı tamam şarkıları ii hoşda kendisi ......
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2008, 21:50:44 Gönderen: Living Sacrifice » Logged

« Yanıtla #9 : 16 Temmuz 2008, 18:43:54 »
neverforgivenangel
David Doucan P
Global Moderator
*

EvaPower 8

marilyn sahnede poposunu açan popoManson:D  seviyorum ya ben bu adamı:D  another brick in the wall  parçasını en iyi söyleyen kişi bence MM dir  punk

geriye dönüş yoktur. çünkü zaman herşeyi mahveder. bazı şeyler onarılamaz. insan bir hayvandır ve intikam isteği, doğal bir dürtüdür. çoğu suç cezalandırılamaz. sevilen birini kaybetmek, insanı yıldırım çarpmış gibi sarsar. çünkü aşk, yaşamın pınarıdır.        
***DÖNÜŞ YOK***
« Yanıtla #10 : 17 Temmuz 2008, 11:14:28 »
Silent Scream
Hero Member

EvaPower 18

ℓєανє мє αℓσηє..!

marilyn sahnede poposunu açan popoManson:D  seviyorum ya ben bu adamı:D  another brick in the wall  parçasını en iyi söyleyen kişi bence MM dir  punk
Voov adamım..Birden %52 duygularım kabardı Cheesy Cheesy Cheesy

« Yanıtla #11 : 01 Eylül 2008, 10:47:18 »
Evaßroken
Full Member

EvaPower 1

єשคภєรςєภςє&lเtђเย๓ _Ŧß lเภкเภקคгк&ςгคฬlเภợ hayLey

adamın hayatı macera adamn kndisine ne bakıonus sanatına bakın  Woot

Evanescence<3 SeNa
« Yanıtla #12 : 15 Kasım 2008, 21:57:04 »
dikizkenar3gen
Jr. Member
**

EvaPower 0

adamın makyajı gzl. ama kişiliğ fln hiç hazetmem. şarkılarına da sözüm yok.
« Yanıtla #13 : 12 Mart 2009, 11:29:27 »
amie
Full Member

EvaPower 0

Rock and Metal

tainted love, this is the new shit  love

bring me to life
« Yanıtla #14 : 30 Ocak 2011, 19:59:24 »
rock_sry
Jr. Member
**

EvaPower 0