« Yanıtla #30 : 01 Ekim 2010, 17:56:24 » |
|
kerem
|
haklısın betül ve bu forumda kendini daha çok hissettiriyor diye düşünüyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 01 Ekim 2010, 18:17:26 » |
|
amylee-brit
|
iki gruba ayrılma gibi bişe yok aslında yani we are the fallenı sevenler ve amyyi sevenler diye bişi yok sadece we are the fallenın evanescencela alakası olduğunu düşünenler ve düşünmeyenler var açıkçası ben watf ın evanescencela bi alakası olduğunu veya grubun bi uzantısı olduğunu düşünmüyorum bence watf farklı bi rock grubu sadece evanescencetan ayrılan kişilere saygı duyarım ve şarkılarını zevkle dinlerim ama geride bırakırım onları john gittiğinde acayip yıkılmıştım onu çok seviyodum hatta bi süre amyden soğudum bile ama geride bırakmayı başardım önümüze bakıp evanescenceın yeni şarkılarını beklemeliyiz bence veya ben öyle yapıyorum ve watfın evanescence müziğiyle bi alakası olduğunu düşünmüyorum yoksa beni sevenler veya amyyi sevenler diye bişe olduğunu düşünmüyorum sonuçta hepimiz evanescenceı seviyoruz ve o yüzden burdayız 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #32 : 03 Ekim 2010, 11:02:40 » |
|
-OkaN-
|
 |
|
|
diğer üyeler şarkı yazmayı beceremedilerse yapcak bişi yok
ne biliyosun yanlarında mıydın?  Uslubumda şahsına herhangibi bir alaycı yada seni üzecek unsur olduğunu düşünmüyorum aksine fikirlerine ve foruma verdiğin emeklere karşın saygı duyduğum sayılı üyelerdensin fakat açelya devamlı amy lee yi bir savunma durumu içerisindesin ve amy lee ye eleştirel baktığımızda aşırı tepki verdiğini düşünüyorum yazdıkları şarkı evanescence i yansıtmadığı için albümde şarkıları yok yazsan anlarım ama şarkı yazmayı beceremediler gibi bir tabir kullanman dürüst olmak gerekirse beni rahatsız etti ve böyle bir tabirin son derece gereksiz ve sert olduğunu düşünüyorum sonuçta o insanlarda evanescence uğruna alın teri dökmüş kişiler.yinede bana alındıysan üzgün olduğumu bilmeni isterim fakat dediğim gibi böyle bir tabir kullanman beni son derece rahatsız etti sonuçta yazdığın sözdeki etkiye karşılık tepki verdiğimi düşünüyorum.
açelya sen bir gruplaşmanın olmadığını söylüyorsun ama bu keremle senin aranda geçen bu yazışma nasıl desem biraz gruplaşma var diye düşünüyorum elbette buna karşıyım fakat düşüncelerimizin çatışmaya dönmesine bence mahal vermemeliyiz sonuçta kerem benim en iyi arkadaşım oldu ve sende keremin belirttiği gibi foruma çok emek veren birisin ikinize değer veriyorum fakat böyle soğuk rüzgarlar essin istemiyorum herşeyden önce biz adanalıyık adanalı sayılırım artık  dediğim gibi düşüncelerimizin çatışmaya dönmesine izin vermeyelim aramızdaki fikir ayrılıkları arkadaşlığımızı ve aradaki seviyeyi bozmasın istiyorum belki bunları söylemek benim haddim değil ama ikinizde benim saygı duyduğum insanlarsınız..
|
|
|
|
|
|
 ... My loveless life I'm lost in you tonight Waiting for you to turn around Only to tear the whole world down. My darkest night Your arms that hold me tight Waiting for you to turn around..
|
|
|
« Yanıtla #33 : 03 Ekim 2010, 14:56:00 » |
|
amylee-brit
|
okan teşekkürler cnm öncelikle  ama bence gruplaşma fln yok yani ben bunu hiç hissedemiyorum niyeyse  ve hepimiz evanescenceı sevdiğimiz için burdayız ztn yoksa ben de amyyi çok eleştirebilirim yani bu açıdan kimsenin birbirini eleştireceğini düşünmüyorum ve amynin evanescence olup olmadığını tartışıyoduk ilk başta sonra nerelere geldik de nese  ben kapattım kendi açımdan geçenki msjımla ama bence gruplaşma fln yok herkes istediğini sever ben betül watfı seviyo diye ona laf söylüyo muyum hala forumda en sevdiğim kişilerden  bi de burası bi forum ve herkesin düşünceleri farklıdır hiçbirinin aynı olmasını bekleyemeyiz ve sınırları aşmadıktan sonra herkes kendi düşüncelerini sonuna kadar söyleyebilir de me adanalı?? 
|
|
|
|
|
|
All the little pieces falling, shatter. Shards of me, Too sharp to put back together. Too small to matter, But big enough to cut me into so many little pieces. If I try to touch her, And I bleed, I bleed, And I breathe, I breathe no more.
|
|
|
« Yanıtla #34 : 06 Ekim 2010, 13:18:19 » |
antika2305
Hero Member

EvaPower 2
Ghost of Sparta
|
gruplaşma mı?aman allahım,neler oluyor burada?!?amy'yi yaptıklarından dolayı tasvip etmiyorum ve ben'in arkasındayım;fakat artık ayrı iki müzik olduğunu kabullendim ve ikisini de ayrı değerlendiriyorum.bu ikisini de sevebileceim anlamına geliyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 06 Ekim 2010, 18:34:02 » |
|
tenacious_D
|
ya ben kendimi ifade edemedim galiba....ya simdi burda ne sadece amy lee ne terry nde sadece tim fanı oldugumuz için burdayız...evanescence fanıyız ama kimi amy yi fazla seviyor kimi ayrılan üyeleri ve bir sekilde gruplasma olmasada bu düsüncelerimiz acıga cıkınca birkac mesajlıgına olsada iki gruba bölündüğümüzü hissettiğim zamanlar oluo....bunu demek istemiştim...sonra forumda bu gibi konularda fikirlerimizi sölerken ufak tefek tartısmalar oluo bende ona üzülüorum... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 06 Ekim 2010, 19:20:32 » |
|
kerem
|
üzülmene gerek yok betük fikir ayrılıklarının olması gayet normal burada önemli olan seviyeyi korumak ve buradaki bütün üyelerin seviyeyi koruduğuna inanıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 06 Ekim 2010, 20:49:31 » |
|
|
|
« Yanıtla #38 : 03 Aralık 2010, 15:51:03 » |
emel
Full Member

EvaPower 1
|
arkadaşlar yazdıklarınızı okudum da küçükte olsa bi tartışma çıkmış.evet herkes grupta kimi seveceği konusunda özgür.kimsenin arasında bi kırgınlık olsun istemem,bu bize yakışmaz.biz evanescence ıbir grup olarak tartışalım.çıkan ortak şeyler üzerine konuşalım.(yani grup üyelerinin ortak işlerini)yoksa birbirimize kattığımız pek bi şey olmaz.evanescence da tabiki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 03 Aralık 2010, 17:10:06 » |
black death
Yeni Üye
EvaPower 0
|
Amy'i amy yapan sadece gurubun solisti olması değildir bir solist uyum saglayaman gurup olmadan bence hic bir seydir ve bir solist ön plana cıkacaksa arka plana bakmak gerek ve yerinde bir gurupla zaten amy bugun bu noktadır.işin özü her ne kadar trenin başı gibi görünsede her tren arkasında vagonlar olmadan yolcu tasıyamaz buda kitle demektir.bence evanescence ayrılan elamanları ile olsun şimdiki kadrosuyla olsun zaten baslı basına bir guruptur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #40 : 03 Aralık 2010, 20:53:59 » |
|
amylee-brit
|
Amy'i amy yapan sadece gurubun solisti olması değildir bir solist uyum saglayaman gurup olmadan bence hic bir seydir ve bir solist ön plana cıkacaksa arka plana bakmak gerek ve yerinde bir gurupla zaten amy bugun bu noktadır.işin özü her ne kadar trenin başı gibi görünsede her tren arkasında vagonlar olmadan yolcu tasıyamaz buda kitle demektir.bence evanescence ayrılan elamanları ile olsun şimdiki kadrosuyla olsun zaten baslı basına bir guruptur.
süpersin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : 30 Ocak 2011, 17:27:31 » |
|
|
|
« Yanıtla #42 : 02 Şubat 2011, 23:41:01 » |
my immorTaL
Full Member

EvaPower 3
'Zamanın silemediği çok fazla şey var'
|
amy siz tabıkı olmaz 
|
|
|
|
|
|
Burada, çocukça korkuLarım tarafından bastırıLmış haLde buLunmaktan çok yoruLdum
|
|
|
|